• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy canım benımmmm oluyır bu ağrıl<rr başladı artıkk bu tarz ağrılar bende de var aynısı bende aşırrı şişkınlık de var ama hayırlısııı olumunekankayizsmile

bu ağrıları son ay yaşanır diye tahmin ediyordum ama erken başladı sanki :olmaz:
neyse artık katlanıcaz yapıcak bişey yok :asigim:

gunaydın hayatımmmm kaydirigubbakcemile5
sağol hayatım..bugün misafirin varmış sanırım kolay gelsin..ellerine sağlık yine döktürücen sanırım....
günaydın canım hoşgeldina.s.
amaaan sabah sabah ne işi ya vur kafayı yatyerimseniben
vallaha dün izinliydim 12 ye kadar uyumuşum akannehir

hoşbuldum canımm...
valla kac gündür ev ellemiyorum heryer dağıldıı...
ohh sende dün dinlenmişsin sanırım ama bu gecede kasık ağrıları yatırmamış seni....

bu ağrıları son ay yaşanır diye tahmin ediyordum ama erken başladı sanki :olmaz:
neyse artık katlanıcaz yapıcak bişey yok :asigim:

olur mu 6.aydan snra başlıyorr dr um bana soylemiştı hatta burda ayşecık de bahsetmiştı bu tarz şikayetlerdenn ama katlancaz tabıkısıııı sağlıkla doğsunlar daa Şeniz

sağol hayatım..bugün misafirin varmış sanırım kolay gelsin..ellerine sağlık yine döktürücen sanırım....

hoşbuldum canımm...
valla kac gündür ev ellemiyorum heryer dağıldıı...
ohh sende dün dinlenmişsin sanırım ama bu gecede kasık ağrıları yatırmamış seni....

evet hayatım mısafırlerım gelecekkk bakalım yapıcam bır şeylerrr olumunekankayizsmile

ay_she+, gokcegokce+, karaguuul+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın şekerlerrrrr...bugün erkenciyim...koçişim kaldırdı sağolsun yoksa ben daha 11 kadar yatarsdım..
neyse artıkın kalktım işlerimi barim yapim...

neden yelicim..ne dedide kocan vazgectin harola...

o zaten var şekerımm

gel gell guselım gellll olumunekankayizsmile hayırdır naptı kocacaığınnnnn bilmiyorumkismile

hoşgeldin şekerim
hayrola ya nolduki bilmiyorumkismile

hayırdır canımm..naptı sana bu kararı aldıracak kdarrr...

günaydın canııımmm..

günayydınn gamzelimmm ve karagullll

ayy yokk canlarım yaaa valla yanaşmıcam yanına bebektende vazgeçtimm :sinifsinif:
ben bebek istedigimi sölüodum heppp ama beyefendi yeni açıldı istemiomuşş :sinifsinif::sinifsinif:
bende ii dedim istemiosan

ayy yokk canlarım yaaa valla yanaşmıcam yanına bebektende vazgeçtimm :sinifsinif:
ben bebek istedigimi sölüodum heppp ama beyefendi yeni açıldı istemiomuşş :sinifsinif::sinifsinif:

yani bu şimdimi söylenir....seni hiçmi düşünmüyo acaba bu kadın istermi istemezmi diye...:emir_bebek:
bak şimdi sinir oldum eşine..:oklava:
sende koklantma kızzzzz..:jeyyar: accuk burnu sürtsün..yerimseniben

Son düzenleme:

Tünaydın kızlaarrr anaam bu işler hiçbitmiyo yaaaa kaydirigubbakcemile

o zaten var şekerımm
gel gell guselım gellll olumunekankayizsmile hayırdır naptı kocacaığınnnnn bilmiyorumkismile

Gökçecimm brovnin nasıl oluyo kuru mu yoksa nemli mi ben hafif nemli ve bol çikolatalı severim :)

şu senin tarifi merak ettim ama yaa bi yazda deneyim vakit bulursam inşallah

yani bu şimdimi söylenir....seni hiçmi düşünmüyo acaba bu kadın istermi istemezmi diye...:emir_bebek:
bak şimdi sinir oldum eşine..:oklava:
sende koklantma kızzzzz..:jeyyar: accuk burnu sürtsün..yerimseniben

evet canımmm sormaaa bide bebegim yeni ölmüş çok istekli ve umutluydum nedense ama yok istemiomuşş napimmm bende istemiom o zaman .

Gökçecimm brovnin nasıl oluyo kuru mu yoksa nemli mi ben hafif nemli ve bol çikolatalı severim :)

tünaydın canımmm hoşgeldin...ŞenizŞeniz

ben aldım tarifi ama bir türlü yapamadım....

evet canımmm sormaaa bide bebegim yeni ölmüş çok istekli ve umutluydum nedense ama yok istemiomuşş napimmm bende istemiom o zaman .

yani aslında bebeğini kaybedince insan hemen tekrardan hamile kalmak istiyo...
neyse sen ve eşin karar vericeksiniz sonucta ama eşinin sana sorması lazımdı...

hoşgeldın hayatımmm olumunekankayizsmile

ben de nemlı ve çıkolatalı severımmmm .hemen vereyımm:

4 yumurta 1 su bardağı şeker çırpıyorsunn. daha sonra 1 su bardağı sut,1 su bardağı sıvı yağ ve bır paket kakao yu ekleyıp karıştırıyorsunn.. bu karışımdan 1 buyuk bardak hatta 1.5 buyuk bardak bı köşeye ayırıyorsunnn... kalan karışıma un tabıkı yumuşak olmak koşuluylaa ve kabartma tozunu eklıyorsunn. fırınaaaaaaaaaaaaaaaaa...fırından çıkar çıkmaz kare kare kesıyorsun ve ayırdığımız karışımı ustune dökuyorsun ıcene içine çekıyorrr afıyetle yıyorsun hayatımm..bu arada ısteğe bağlı tabıkı ben unu ekledıkten snra fındık ve cevız de atarım içinee gusel bır tat oluyorr ama ısteğe bağlı elbetteeolumunekankayizsmile daha sıvı olsun daha çok çeksın dersen eğerr ayrı bır kapta sut kakao azcık sıvı yağ karıştırrrr kekın ustune çile yınee sıkıntı olmazzzzz

alla alla erkekler bu konuda daha ısrarcıdır aslında nıye ıstemıyormuş acabaaaa ilginçç

boşver hıç sınırlenmee tavrını koy eger sen ıstıyorsannn

Canım benim yaa belki ister o da zamanla hemde hiçmi olmıcak yani bebeğiniz
çocuk mu istemıyo eşin ama olsa sever biliyomusun sendne çok sever hemde
canını sıkma....sen üzülme diye belki istemıyrum demiştir. :teselli:

kızlarr bunu kullananınız varmı...nasıl keklerde filan iyi oluyomu..

Dr. Oetker - Trkiye

Hoşbulduk canımm :)

yok kullanmadım hiç ama merak ediyorum acaba nasıl oluyo diye yaa
blogcu arkidişlere bakım bakım kullanan varmı merak ettim :lepi:

Hoşbulduk canımm :)

yok kullanmadım hiç ama merak ediyorum acaba nasıl oluyo diye yaa
blogcu arkidişlere bakım bakım kullanan varmı merak ettim :lepi:

bende gecen markette dikkatimi cekti ama hiç kullanmadığım için güvenemedim size sorayım dedimdi..
sen öğrenirsin sor bakalım nasılmış...

günaydın kızlarrr...kaçamak giriyorum yine :((
smartcım canım kocişim aradı bugün geliyormuş işlerini erken halletmiş
o yüzden maalesef gelemiyorum bebegim...inşallah daha uygun bir zamanda buluşuruz gerçekten çok istiyorum bunu...
arkadaşınla olan buluşmanıda benim için ertelemişsin canım benim ya lütfen kusuruma bakma olurmu tatlım...
bu planı iptal etmiyoruz canım sadece erteliyoruz tamammııı yerimseniben

kızlar şef geliyor çıkıyorum ben haber veriyim dedim
off sizide çok özledim :((

Selammm kızlar sabah sabah iştahımı açtınız heee kek felan canım çekti bak şimdi...akşama yapmam lazım gökçecim verdiğin tarifi...bu arada ben üşüttüm herhalde hastayım :((( eee ne var ne yokk iyisiniz demi hepiniz...yeliz canımm sende sıkma canını istemiyom deyip belki isteksiz gönürüp senin kafana takmaman için yapıyordur...

Selammm kızlar sabah sabah iştahımı açtınız heee kek felan canım çekti bak şimdi...akşama yapmam lazım gökçecim verdiğin tarifi...bu arada ben üşüttüm herhalde hastayım :((( eee ne var ne yokk iyisiniz demi hepiniz...yeliz canımm sende sıkma canını istemiyom deyip belki isteksiz gönürüp senin kafana takmaman için yapıyordur...

hoşgeldin canımmmmm ne bilimm istemiom dedi bende sinirlendim işteee

hoşgeldın canım mmmm

yap yappp çok gusel oluyorrrr afıyetle de yeee Şeniz

Back
X