• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
SELAMMMMMMMM zemuszemus
NASILSINIZ KIZLAR VARMI HAMİLEMİZ ?
BEN İYİYİM ŞÜKÜR YARIN 32.HAFTA BİTİYOR DOĞUM İZNİNE AYRILIYORUM KENDİ İŞİMDEN:))

SELAMMMMMMMM zemuszemus
BEN İYİYİM ŞÜKÜR YARIN 32.HAFTA BİTİYOR DOĞUM İZNİNE AYRILIYORUM KENDİ İŞİMDEN:))

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmişşşş hoşgeldin sefalar getirdinnnnnn sedef hanım :)
32. hafta bitti haaaa vay beeeeeeeeee :) kız bebişin adını ne koycaksınızzzz

selam kızlar
kısss karasu diğer adı kötükedi kaydirigubbakcemile3tanıdınmı beni

canım niye üzgün işareti yaptınkii..
bence yumurtlama bozukluğu yada tembelliği kadın hastalıklarının içinde en çabuk tedavi edileni...
bak bendede vardı ilacı bıraktığım halde tek ilişkiyle hamiş kaldımm...
ilaçların etkisi bıraktıktan sonrada 1-2 ay devam ediyo..klomen içerken incir ve havuç yee..ve arı sütü bal polen karışımı kullan..kesinlikle etkisi oluyo..
ve olacağına inan..tamammııı...
olacak Allahın izniylee...

sağol cnm akşam çıkmıtım cevabıın yeni gördüm.yani biz kadınlar biraz sabırısızız işte.istiyoruzki herşey isteidğimiz zaman istediğimiz plna agöre olsun.hemen olmayıncada hemen strese giriyoruz.adetin 2.günü başlıyoduk değilmi cnm arı sütü polene

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmişşşş hoşgeldin sefalar getirdinnnnnn sedef hanım :)
32. hafta bitti haaaa vay beeeeeeeeee :) kız bebişin adını ne koycaksınızzzz

HOŞBULDUM CANIM BENİMM
BELLİ DEİL YA DAHA. SEN NE KOYCAN

hoşgeldin aplacımm :)

iyiyizz sen naıslsınnn :) :) :)

HOŞBULDUM MİNİKİM.. İYİYİM ŞÜKÜR BENDE kaydirigubbakcemile2

hadi yawrular ben kaçıyorum anneme... kardeşim salıya kalmaz gidiyo artık 4-5 ay gelmez, onla takılayım azcık olumunekankayizsmile seneye düğün yapıcez ona, bakınıyoruz yer davetiye falan filan, oda bensiz karar veremez hiçbişeye... haftaya burdayım artık hep...-tatlicadiarzu-

HOŞBULDUM CANIM BENİMM
BELLİ DEİL YA DAHA. SEN NE KOYCAN

HOŞBULDUM MİNİKİM.. İYİYİM ŞÜKÜR BENDE kaydirigubbakcemile2

bahar koycazzz bizzz

hadi yawrular ben kaçıyorum anneme... kardeşim salıya kalmaz gidiyo artık 4-5 ay gelmez, onla takılayım azcık olumunekankayizsmile seneye düğün yapıcez ona, bakınıyoruz yer davetiye falan filan, oda bensiz karar veremez hiçbişeye... haftaya burdayım artık hep...-tatlicadiarzu-

güle güleeee pembeemmmmmm kolay gelsin size :)

biz geldikkkkkkkkkkkkkk:emir_bebek:
gerçi çok oldu geleli de , alıp başını giden sayfaları okumakla geçti ömrüm şuracıkta :))
sabahtır mutfağı temizliyordum,yoruldum azıcık size bakayım dedim,bi saat oldu :)
siz nasılsınızz bakalımolumunekankayizsmile

ademerve teşekkür ederim iyi dileklerin ve düşüncelerin için bende zaten hazır hissetmiyorum şuan kendimi ama eşimide buna razı etmem lazım.

tinker canım
bende minik kuşunun , bal dudişlerinden öpmek istiyorummm :)
b virüsü falan yoktur bende,gerçek bak :)) her gördüğümde yiyesim geliyo kuzumu..
maşşallah ona.yavrum benim :asigim:

ay kızlar dun yıkıyoz esımle...bızımkı kaka yapmıs ama daha gelcek ıkınıyo...bende bacakları yukarı kaldırdım gelsın dıye..bı an egıldım bakayım dedım ...ne oldu bılıyonuzmu...işte bu oldulülülülülülü

Eki Görüntüle 56805 :roflol:
anamm maşallah senin oğlanınki tam füze kız nasılda attırmış öylee..
yaa plastik deme annem kızıyo... bende neler neler var onlardan :roflol::roflol::roflol::roflol: hakikaten insanın gözü dönüyo bi noktadan sonra... poliüretan mı ne onun malzemesi...:lepi::lepi::lepi:
hadi yaaa ama öyle beee sonucta plastikten yapılıyo...onca para yazıkk günah..
katılıyorum cnaım banada pahalı geldi:)))
değilmi canım..ya piz cok pintiyiz yada ürünler cok cazip..
SELAMMMMMMMM zemuszemus
hoşgeldin ablacım...
oh maşallah kızcene büyümüş..iznede ayrılıyomuşsun gözün aydın bebiş doğana kadar bol bol dinlen..

selam kızlar
kısss karasu diğer adı kötükedi kaydirigubbakcemile3tanıdınmı beni
selam canım hoşgeldin..

güleee güleee canım kolay gelsin...opuyorumnanaktan

gamzelikız sizde yenisiniz aslında bana erken geliyo bebek düşüncesi hazır diilim gibi hamilelikayı boyunca o kilolara ve sonrasına tamam kendimize ait bir parçanın karnımda hayat bukması düşüncasi güzel ama korkuyorum birazda çocuk sorumluluğundan sanırım.hatta geçen ay regl günüm geçtiydi mide bulantımd vardı korktuydum kötü hissettim kendimi test negatif çıktı sonraında oldum zaten rahatladığımı fark ettim demekki hazır deilim ama eşim ille koymuş kafasına...

Back
X