• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ohh ohh maaşallah:nazar:
darısı benim başıma benimde 7 haftam kaldı hihoyyythihoyyyt

AYY İNŞALLAH CANIMMM

tinker canım
bende minik kuşunun , bal dudişlerinden öpmek istiyorummm :)
b virüsü falan yoktur bende,gerçek bak :)) her gördüğümde yiyesim geliyo kuzumu..
maşşallah ona.yavrum benim :asigim:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis BAYILIRIM BEBEKLERİN DUDİŞLERİNDEN ÖPMEYE

kızlaaar
mide yanmasına süt iyi gelir mi aceeep :sinifsinif:

canım süt iyi geliyo fakat soğuk olacak ve yudum yudum içilecek
birden kafaya dikmiceksin.. 10dk da 1bardak sütü içeceksin
dr.una söle ilaç versin hem.. Süt bile kesmiyo inan bazen

gamzelikız sizde yenisiniz aslında bana erken geliyo bebek düşüncesi hazır diilim gibi hamilelikayı boyunca o kilolara ve sonrasına tamam kendimize ait bir parçanın karnımda hayat bukması düşüncasi güzel ama korkuyorum birazda çocuk sorumluluğundan sanırım.hatta geçen ay regl günüm geçtiydi mide bulantımd vardı korktuydum kötü hissettim kendimi test negatif çıktı sonraında oldum zaten rahatladığımı fark ettim demekki hazır deilim ama eşim ille koymuş kafasına...

İKİ TARAFTAN BİRİ HAZIR DEİLSE Kİ BU ANNE İSE ÇÜNKÜ BEBEĞE ANNE BAKAR, HERŞEY ÇOK ÇOK ZOR OLUR BEBEK DOĞDUKTAN SONRA.. O YÜZDEN BENCE EŞİNİ BEKLEMESİ İÇİN İKNA ETMELİSİN. HA SEN DOĞURUP O BAKACAKSA SORUN YOK kaydirigubbakcemile3

Sedef35, aysglbrkn, ay_she, GamzeliKiz, gizem80, idilcan+, karaguuul, ParadiesAngel, superisiyim+, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, zehsel

GÖRÜNTÜ VAR SES YOKK NERDE HERKESSSSSSS:umursamaz:

biz geldikkkkkkkkkkkkkk:emir_bebek:
gerçi çok oldu geleli de , alıp başını giden sayfaları okumakla geçti ömrüm şuracıkta :))
sabahtır mutfağı temizliyordum,yoruldum azıcık size bakayım dedim,bi saat oldu :)
siz nasılsınızz bakalımolumunekankayizsmile

Hoşgeldinizzzz :)

kızlar ben çıktım kib

güle güleeee canımm

ADIYLA YAŞASIN CANIM ÇOK GÜZEL İSİM
BİZİMDE BERİL OLCAK HERHALDE ABİSİ ÖYLE İSTİYO :)

ÖLEDE KİMSE YAZMİİİİÇok üzgünüm çoook

sağol canım
beril de çok güzel isim :)

kızlaaar
mide yanmasına süt iyi gelir mi aceeep :sinifsinif:

maydonoz da iyi geliyor canımmmm

haklısın sedef o baksın ben onun yerine işe gidim ama nirdee, onun tek hayali oğlu olsada arabacılık oynasa gamyoncuiremsu

sağol cnm akşam çıkmıtım cevabıın yeni gördüm.yani biz kadınlar biraz sabırısızız işte.istiyoruzki herşey isteidğimiz zaman istediğimiz plna agöre olsun.hemen olmayıncada hemen strese giriyoruz.adetin 2.günü başlıyoduk değilmi cnm arı sütü polene

EVET CANIM SABIRSISIZ..BENDE KÜRTAJ OLALI 15 GÜN OLDUU...BİAN ÖNCE HAMİLE KALMAK İSTİYORUMM..HALBUKİ KÜRTAJDAN SONRA EN AZ 5-6 AY DÜŞÜNMEM DİYODUMMM :1:
YOK BU ÖYLE Bİ ŞEYKİ..ASLA BAşka bişeyle yerini dolduramıyosunn.istiyosun yani...
YA OLACAK YA OLACAK..RABBİMİZDEN İSTEYELİMM..HAZİNESİ ÇOK..VERECEK BİZEDE...İNŞALLAHH..
CUMARTESİ KONTROLE GİDİYORUMM..
BAKALIM NE DİYECEKK...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis BAYILIRIM BEBEKLERİN DUDİŞLERİNDEN ÖPMEYE

BENDE BENDE....
NABER BACIMM..NAPIYONN??

günaydın kızlarrr...kaçamak giriyorum yine :((
smartcım canım kocişim aradı bugün geliyormuş işlerini erken halletmiş
o yüzden maalesef gelemiyorum bebegim...inşallah daha uygun bir zamanda buluşuruz gerçekten çok istiyorum bunu...
arkadaşınla olan buluşmanıda benim için ertelemişsin canım benim ya lütfen kusuruma bakma olurmu tatlım...
bu planı iptal etmiyoruz canım sadece erteliyoruz tamammııı yerimseniben

kızlar şef geliyor çıkıyorum ben haber veriyim dedim
off sizide çok özledim :((

Tamam canım!Ben de senden haber almak için girmiştim.
Korktun değil mi boğazlayacağım diye delikafadulden Koca hikaye! sırnaşık şey
Mühim değil;arkadaşım bana endeksli zaten ben öne çekerim yeniden ...
Öpüyorum.

bende brownımı yapıp fırına koydum pısıyor suanzemuszemuscokacimcoook

evet kızz benim göbüşümmm :roflol: :roflol:
nasılımmmm??? :))

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hatcemm İNŞALLAHHHHHHHHHHH
bebeğim şekli belli oluyo demiii göbüşüm hepp yamuk yumukkk :roflol:

süpersin idilcim göbüşünden bendede olcak yakında bebiş iri gerçekten demekki maşallahhhh maşallahhhh diyelim :nazar:

:roflol: :roflol: sağol haticem yaaa plastik malzeme diyince yine anlamamıştım ama çaktırmadım sırnaşık şey

inanmoorum annamamış yaaaa deli kızzzz sempatiksalakcinni

öpmem mi o bal dudaklardan...oda yalamaya kalkıyo emme reflexi guclu ya...ama yabancılara öpturme kıız...b vırus varmıs agzımızda 18 aydan kucuk bebege gecınce beyne yerleşiyormuş ben de kkıtapta okudum..korktum kımseyede öpturmuyorum...gıcık anne...kötükedihüso

öp öp senden bişey bulaşmaz işte başkalarından bulaşır tabikide başkasına öptürme delimisin tabiki öpmiycekler. minicik surat zaten nasıl izin verirsinki insanın içi el vermez.

bende anlamadımda bakınca anladım..
perii hayatım sen batmakta haklısın bence cok pahalı bunlar..altı üstü plastik sonucta...

Pahalı ama değiyo gerçekten çok iyi ve hayatı gerçekten kolaylaştırıyolar. ben çok memnunum 5 dakkada yemek yapıyorum.

yaa plastik deme annem kızıyo... bende neler neler var onlardan :roflol::roflol::roflol::roflol: hakikaten insanın gözü dönüyo bi noktadan sonra... poliüretan mı ne onun malzemesi...:lepi::lepi::lepi:

hehehe plastik değil tabiki aslında ama işte görüntü öyle olunca plastik diyoruz. sen bilkirsin o zaman benim p.tesi süper rondom ve mikrodalga kabım geliyo alkisalkisalkis ultraplus fırın kabından çok memnunuuuum delikafadulden

ADIYLA YAŞASIN CANIM ÇOK GÜZEL İSİM
BİZİMDE BERİL OLCAK HERHALDE ABİSİ ÖYLE İSTİYO :)

ÖLEDE KİMSE YAZMİİİİÇok üzgünüm çoook

beril güzel isimmiş bende kız olsaydı ırmak yada nehir istiyordum. ama oğluşum DENİZ im olcak inşallahhh boshayallersmile sağlıkla doğsun dedoşu okusun minik kulağına adını alkisalkisalkis

haklısın sedef o baksın ben onun yerine işe gidim ama nirdee, onun tek hayali oğlu olsada arabacılık oynasa gamyoncuiremsu

BEKLİCEK YAVRUCUM BE
HAMİLELİK AYRI Bİ PSİKOLOJİK DEĞİŞİM
DOĞUM SONRASI APAYRI
E BİDE BEBEĞİN BAKIMI VAR GECESİ GÜNDÜZÜ AYYYY
HAZIRSAN YAPACAKSIN DEİLSEN HİÇ YANAŞMA
HEPSİ KADINA PATLIYO ÇÜNKÜ. ERKEKLER İSTEMESİNİ BİLİYO alsanaalsanasmile

EVET CANIM SABIRSISIZ..BENDE KÜRTAJ OLALI 15 GÜN OLDUU...BİAN ÖNCE HAMİLE KALMAK İSTİYORUMM..HALBUKİ KÜRTAJDAN SONRA EN AZ 5-6 AY DÜŞÜNMEM DİYODUMMM :1:
YOK BU ÖYLE Bİ ŞEYKİ..ASLA BAşka bişeyle yerini dolduramıyosunn.istiyosun yani...
YA OLACAK YA OLACAK..RABBİMİZDEN İSTEYELİMM..HAZİNESİ ÇOK..VERECEK BİZEDE...İNŞALLAHH..
CUMARTESİ KONTROLE GİDİYORUMM..
BAKALIM NE DİYECEKK...

BENDE BENDE....
NABER BACIMM..NAPIYONN??

AYY İYİYİM KUZUMM NAPİM ÇALIŞIYORUM SEN NASILSIN İYİMİSİN
RAPORUN BİTTİMİ İŞE BAŞLADINMIolumunekankayizsmile

bende brownımı yapıp fırına koydum pısıyor suanzemuszemuscokacimcoook

AŞKOLSUN NE SÖYLÜYON kaydirigubbakcemile
BU ARA TATLI CANIM İSTİYO ZATENdelikafadulden

süpersin idilcim göbüşünden bendede olcak yakında bebiş iri gerçekten demekki maşallahhhh maşallahhhh diyelim :nazar:

inanmoorum annamamış yaaaa deli kızzzz sempatiksalakcinni

öp öp senden bişey bulaşmaz işte başkalarından bulaşır tabikide başkasına öptürme delimisin tabiki öpmiycekler. minicik surat zaten nasıl izin verirsinki insanın içi el vermez.

Pahalı ama değiyo gerçekten çok iyi ve hayatı gerçekten kolaylaştırıyolar. ben çok memnunum 5 dakkada yemek yapıyorum.

hehehe plastik değil tabiki aslında ama işte görüntü öyle olunca plastik diyoruz. sen bilkirsin o zaman benim p.tesi süper rondom ve mikrodalga kabım geliyo alkisalkisalkis ultraplus fırın kabından çok memnunuuuum delikafadulden

beril güzel isimmiş bende kız olsaydı ırmak yada nehir istiyordum. ama oğluşum DENİZ im olcak inşallahhh boshayallersmile sağlıkla doğsun dedoşu okusun minik kulağına adını alkisalkisalkis

DENİZ İSMİDE ÇOK GÜZEL MAŞALLAHHH SUCUMŞeniz

Sedef35, aysglbrkn, ay_she, GamzeliKiz, gizem80, idilcan+, karaguuul, ParadiesAngel, superisiyim+, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, zehsel

GÖRÜNTÜ VAR SES YOKK NERDE HERKESSSSSSS:umursamaz:

ablacım koçişim geldi onunla ilgileniyordum..

AYY İYİYİM KUZUMM NAPİM ÇALIŞIYORUM SEN NASILSIN İYİMİSİN
RAPORUN BİTTİMİ İŞE BAŞLADINMIolumunekankayizsmile
BAŞLADIM BAŞLADIMM..GEÇEN HAFTA PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLADIMM..İYİYM CANIMM..SIRADAN İŞTE..İŞ EV... boshayallersmile

verecek tabi elifcimmm inşallahhhhh en kısa zamanda

EVET CANIM..OLACAK ALLAHIN İZNİYLEE..İNANIYORUMM... yerimseniben

Back
X