• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ablammm zatenn bebişş olmaz bu ayyy.benimki sırf miskinliktenn adetim bittikten sona bi kerecik ekşın yaptıkk.artık ta bebiş istemiomm eşim istemiomuş aslında ve yeni söledi yanii o yüsden bende vazgeçtim şincilikkk hihoyyythihoyyyt

aman istemeyincede hiççç zorlama bence. iki kişi karar vercek buna. hazır olunca...
bu arada smartda sadece 1kez ekşın yapmıştı aklinialirimsmile

:D:D:D yıldızım gider şincikk yumurtlama testi yaparr gelir bizide sevinndürürrr :D:D:Dkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımm hade işallah yerleşmedirrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

inşşşşşşş da beklesin bi kaç gün alkisalkisalkis

bulantılar sabahlaı var ama daha rahatsız edici boyutta değil

daha durr 7.hafta gelsin.. ama bak ben oğlumda hiç bulantı yaşamadım
ama bunda açımm diye ağladığımı hatırlıyorum delikafadulden

hayatım sende yumurtlama bozukluğu varmıydı..eğer varsa adetten önce bu lekelenmeler oluyo genelde yumurtlama bozukluğu olanlarda... bendede oluyodu ordan biliyorumm..

EVET YUMURTLAMADA SORUN OLUNCA OLUYO
YADA ÇATLAMA SIRASINDA OLUYO
YADA YERLEŞMEDE OLUYO
YADA DÜŞECEKSE O ŞEKİLDE KANAMA BAŞLAYABİLİYO
Bİ SÜRÜ SEBEP VAR İŞTE :kızgın:

HOŞGELDİN
BUGÜN BEN NÖBETÇİYİM:lepi: NABER NASILSINbuyrunnnnnnnnn

Hoşbulduk canım...
Demek nöbet sen de ne mutlu kaydirigubbakcemile2
İyiyim çok şükür tek sıkıntı eşim yok bugün nöbetçi evde yalnızım..Bir de haftanın yorgunluğu var üstümde..Sen nasılsın canım?

kızlar sabırsız biriyim,regl dönemim 20 ekim sizce test yapsammı,yumurtlama dönemimde düzenli bir ilişki sonucu yapılan planlı bir bebek beklioruz şu an benimlemi çok merak ediyorum,erkenmi-beklemelimiyim-kararsızım yardımcı olurmusunuz,fikirlerinize ihtiyacım var.. bu arada aşırı iştahım açık,bu yaşıma kadar bel ağrısı hiç yaşamamıştım belim ağrıyor,idrara çok çıkıorum,göğüslerimde acı yok ama şişlik var. bilmiyorumkismile

kızlar sabırsız biriyim,regl dönemim 20 ekim sizce test yapsammı,yumurtlama dönemimde düzenli bir ilişki sonucu yapılan planlı bir bebek beklioruz şu an benimlemi çok merak ediyorum,erkenmi-beklemelimiyim-kararsızım yardımcı olurmusunuz,fikirlerinize ihtiyacım var.. bu arada aşırı iştahım açık,bu yaşıma kadar bel ağrısı hiç yaşamamıştım belim ağrıyor,idrara çok çıkıorum,göğüslerimde acı yok ama şişlik var. bilmiyorumkismile

Merhaba canım...
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun..
5gün önce idrar tahlilinde çıkmayabilir bu seferde negatif görürsen yok yere üzülebilirsin çok merak edersen gününden bir önce ya da olmazsan o gün yapabilirsin.Hatta günü gçeince öğrenen daha çok açıkçası.Bu konuda en güvenilir olanı kan testi ama onuda şüpheli durumda yaptırırsın.Dilerim yazdığın belirtilerde bebiş belirtisidir...

Merhaba canım...
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun..
5gün önce idrar tahlilinde çıkmayabilir bu seferde negatif görürsen yok yere üzülebilirsin çok merak edersen gününden bir önce ya da olmazsan o gün yapabilirsin.Hatta günü gçeince öğrenen daha çok açıkçası.Bu konuda en güvenilir olanı kan testi ama onuda şüpheli durumda yaptırırsın.Dilerim yazdığın belirtilerde bebiş belirtisidir...

cevabın için çok teşekkür ederim canım,haksılın negatif sonuç almaktansa beklemeliyim aslında,inş. dediğin gibi belirtiler güzel sonuçlar doğurur,allah herkesin gönlüne göre versin
iyi dileklerin için de ayrıca tşk ediyorum.

evet sık idrara çıkmak hamilelik belirtisi bende çok sık idrara çıkmaya başdaım

cevabın için çok teşekkür ederim canım,haksılın negatif sonuç almaktansa beklemeliyim aslında,inş. dediğin gibi belirtiler güzel sonuçlar doğurur,allah herkesin gönlüne göre versin
iyi dileklerin için de ayrıca tşk ediyorum.

Ne demek canım rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Dediğim gibi bu konu biraz sabır istiyor.Ama biz inşallah bebiş vardır diyelim bekliyelim bakalım.Allah'ım inşallah ol demiştir...

Kızlar ben çok yoruldum dayanamıyorum uyucam nerdeyse...
En iyisi kafam düşmeden irademle uyumakzemuszemus
Akşam burdayım inşallah..
Hepinizi öptüm...

evet sık idrara çıkmak hamilelik belirtisi bende çok sık idrara çıkmaya başdaım

canım insan kendini dinliyor zaten,bir belirti bulabilmek için :))

bu arada seni tebrik ederim,anladığıma göre hamilesin,sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine inş. :Saruboceq:

Back
X