• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ay ne güzel kızınla ilgileniyorsun bol bol vakit geçiriyorsunuz ee biraz yorucu oluyordur ama eminim değiyordur da...Nöbet babada yani şimdi hadi bakalım.Ee annesiz yapayız bizler her an "anne" demek üstüne vazife olmuş napalımzemuszemus

çok güzel bir şey allah herkese nasip etsin inşallah

çok güzel bir şey allah herkese nasip etsin inşallah

bu dönemdede bi hamile patlaması var sanki...bide minik bebek çok görüyorum... ay nasıl imreniyorum nasıl... bende kucağımda gezdirebilecek miyim acaba bebeişimi yaaaa... nasıl uzak bi fikir geliyo bana :Saruboceq:

bu dönemdede bi hamile patlaması var sanki...bide minik bebek çok görüyorum... ay nasıl imreniyorum nasıl... bende kucağımda gezdirebilecek miyim acaba bebeişimi yaaaa... nasıl uzak bi fikir geliyo bana :Saruboceq:

Neden olmasın canım?
İnşallah en yakın zamanda sayfanda boy boy bebişinle resim paylaşırsın:Saruboceq:

iyi geceler canlarr nasılsınızzz bakemmmm
mervişim cnmm allahın izniyle yarın minnoşunun pıt pıtlarını duyucakmışsınnn allahım sağlık sıhat versinn minnoşuna cnm benimmm çok selam söle bizden bebişinee:emir_bebek::1:
bu arada bildiğim kadarıyla smartla nane buluşamıcaklardıı nanenin işi çıkmış sanırımm bi ara gelip söylemiştiikaydirigubbakcemile2

mervişim cnmm allahın izniyle yarın minnoşunun pıt pıtlarını duyucakmışsınnn allahım sağlık sıhat versinn minnoşuna cnm benimmm çok selam söle bizden bebişinee:emir_bebek::1:
bu arada bildiğim kadarıyla smartla nane buluşamıcaklardıı nanenin işi çıkmış sanırımm bi ara gelip söylemiştiikaydirigubbakcemile2

İyi geceler tatlışım hoşgeldin!
Evet yarın nasipse bebişin pıt pıtlarını duymaya gidicez teyzesi Allah'ım nasip ederde herşey yolunda gider inşallah ve ben hepinizin selamını iletirim minnoşa...
Aa bak ben onu görmedim doğrudur o zmn Smart ın başka bir planı vardır gece geliriz demişlerdi..
Ee sen nasılsın canım?

Evet yarın nasipse bebişin pıt pıtlarını duymaya gidicez teyzesi Allah'ım nasip ederde herşey yolunda gider inşallah ve ben hepinizin selamını iletirim minnoşa...
Aa bak ben onu görmedim doğrudur o zmn Smart ın başka bir planı vardır gece geliriz demişlerdi..
Ee sen nasılsın canım?

inşallahh cnmm inşallahhh sağlıkla alırsın bebeğinii kucağınaaaa:Saruboceq:
bende iyiyim cnm ne olsun uyku tuttmadıı başım ağrıyo bu günnnkafamçokkarıştı

inşallahh cnmm inşallahhh sağlıkla alırsın bebeğinii kucağınaaaa:Saruboceq:
bende iyiyim cnm ne olsun uyku tuttmadıı başım ağrıyo bu günnnkafamçokkarıştı

Amin canım benim inşallah Allah razı olsun...
Darısı tez zamanda senin başına olsun inşallah..Çekiyoruz zaten sizi bırakmak yokkaydirigubbakcemile
Bir de kırmızılar gelmedi sanırım hala beklemedesin aklında soru işaretleri var ve bekleyiş içindesin.Ben de en az sen kadar merakla bekliyorum ve hayırlısını diliyorum senin için canım.Az sonra yatta dinlen bari baş ağrısı da pek bi fenadır:bbo:
Benimde uykum geliyor yavas yavas yasakkelime

Son düzenleme:
hoşgeldin..............nasıldı gecen??
hoşbuldum canım..güzeldii ne kadar kurt varsa döktümm geldim..
İyi geceler canım,hoşgeldin sefa getirdin...
Yemek nasıldı?Umarım güzel geçmiştir...
Benimde uykum geldi.Canım sıkıldı yalnızlıktan;kös kös oturuyorum..
hoşbuldum sefalarda getirdim..
yemek güzeldi uzun zamandır böyle eğlenmemiştim...
güzel gecti yani....neden canın sıkıldı kuşummm kocan yokmu yoksa..

iyi geceler canım hoşgeldin....

hoşbuldum canım..güzeldii ne kadar kurt varsa döktümm geldim..

hoşbuldum sefalarda getirdim..
yemek güzeldi uzun zamandır böyle eğlenmemiştim...
güzel gecti yani....neden canın sıkıldı kuşummm kocan yokmu yoksa..

iyi geceler canım hoşgeldin....

oo süper canım çok sevindim en güzelini yapmışsın ohh kurtlarını dökmüşsün.İyice bir stres atmışsındır...
Evet tatlım kociş nöbetçi bugün ben de yalnızım.Canım sıkıldı çok boş boş oturmaktan canım bişi de yapmak istemedi.

Ee sen nasılsın canım?

Şimdi girdim kapıdan :)
Burda olabileceini tahmin ettim;heyecan var mı diye sorayım dedim canımcım :)))

oo süper canım çok sevindim en güzelini yapmışsın ohh kurtlarını dökmüşsün.İyice bir stres atmışsındır...
Evet tatlım kociş nöbetçi bugün ben de yalnızım.Canım sıkıldı çok boş boş oturmaktan canım bişi de yapmak istemedi.

sağol hayatım...
benimde yarın koçişim nöbetçi....
yanımda olsaydın yapardın sana şimdi pişi...

Şimdi girdim kapıdan :)
Burda olabileceini tahmin ettim;heyecan var mı diye sorayım dedim canımcım :)))

Ayy geldin mi canım evine hoşgeldin..:)
Evet canım çok heyecanlıyım bu sefer..Sabah 11.30da randevu..Saatleri sayıyorum resmen..Dualarınızı bekliyorum canım

Yaren şu an yoksun ama geçmiş olsun dileğini okudum;görür müüsn yazdığımı bilmiyorum ama teşekkür ederim lgilendiğin için :)

sağol hayatım...
benimde yarın koçişim nöbetçi....
yanımda olsaydın yapardın sana şimdi pişi...

Ayy kaderlerimiz aynı bizim asker eşi olmak böyle bişi..
Yakın olsakta keşke gidip gelsek birbirimize ama ben de herkeslerden uzak kalmışım bir Şerocum var bildiğim bana yakın ama henüz görüşemedik onunla da.Nasip olur inşallah...

Ayy geldin mi canım evine hoşgeldin..:)
Evet canım çok heyecanlıyım bu sefer..Sabah 11.30da randevu..Saatleri sayıyorum resmen..Dualarınızı bekliyorum canım

Canım benim tüm kalbim seninle yarın!İnşallah güzel haberlerle geleceksin bize;hani demişsin ya bir ön sayfada aynen öyle bir gün olsun senin için gönülden diliyorum!

Back
X