Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim tüm kalbim seninle yarın!İnşallah güzel haberlerle geleceksin bize;hani demişsin ya bir ön sayfada aynen öyle bir gün olsun senin için gönülden diliyorum!
ayy sen yarın bebişin kalp atışlarını duymayamı gidicektin..Ayy geldin mi canım evine hoşgeldin..:)
Evet canım çok heyecanlıyım bu sefer..Sabah 11.30da randevu..Saatleri sayıyorum resmen..Dualarınızı bekliyorum canım
Aman da aman Haticem yalnız mı kalcakmış yarın akşam :))
Sen ne yaparsın kocişin olmadan yahuuu;üşürsün de gecelikle şimdi :))
Oğlak sen nasılsın :) Pembenin arkadaşı bizim de arkadaşımızdır gönülden :))
Sen başladın mı çalışmalra;pembe ortalıkta yok tam gaz çalışıyordur o şimdi!![]()
ayy sen yarın bebişin kalp atışlarını duymayamı gidicektin..QUOTE=ademerve;15707360]Ayy geldin mi canım evine hoşgeldin..:)
Evet canım çok heyecanlıyım bu sefer..Sabah 11.30da randevu..Saatleri sayıyorum resmen..Dualarınızı bekliyorum canım
Evet hayatım yarın nasipse 11.30da Samsun'da randevumuz var eşimle gidicez.
Dilerim size güzel haberler getiririm.Eve akşam geliriz sanırım.Ama gelir gelmez olumlu olumsuz size haber vermeye çalışıcam.İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum canlarım gerçekten iyi ki varsınız!
Amin canımcım inşallah...Canım benim ya çok sağol biliyorum yanımda olduğunu;olduğunuzu.Rabbim hepinizden razı olsun diyorum.Dilerim akşam güzel haberlerle dönerim aranıza.Hakkımızda herşeyin hayırlısı güzeli olsun!
hoşgeldin bebişim....
evet yaa yarın gece üşücem ama artıkın elektirikli battaniyeyle idare edicez..ama sabah gelir ısıtır beni koçişim...
zaten koçişim olmadığı gece uyku tutmuyo beni...
bu arada yarın abşlıyom preseedle çalışmaya..gerci biraz erken ama olsun belki erken yumurtlarım bellimi olur..
Aslında pembe burdaydı ama sanırım çıktı..
Sizi sordu kimseler yok mu diye..
Bu arada siz Naneyle görüşememişsiniz demi canım ?
ŞAyet öyleyse bir dahakine inşallah!
kızlarr az öncee kociş kaptı bilgisayarıı yazamadımm şimdide benii kaptıı yatalım diyoo kaydirigubbakcemilezaten iyice başım tuttuu hadin iyi gecelerr iyi sohbetler sizeeeopuyorumnanaktan
Evet hayatım yarın nasipse 11.30da Samsun'da randevumuz var eşimle gidicez.
Dilerim size güzel haberler getiririm.Eve akşam geliriz sanırım.Ama gelir gelmez olumlu olumsuz size haber vermeye çalışıcam.İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum canlarım gerçekten iyi ki varsınız!
kızlarr az öncee kociş kaptı bilgisayarıı yazamadımm şimdide benii kaptıı yatalım diyoo kaydirigubbakcemilezaten iyice başım tuttuu hadin iyi gecelerr iyi sohbetler sizeeeopuyorumnanaktan
iyi geceler hayatımmm....yarın görüşürüzz....kızlarr az öncee kociş kaptı bilgisayarıı yazamadımm şimdide benii kaptıı yatalım diyoo kaydirigubbakcemilezaten iyice başım tuttuu hadin iyi gecelerr iyi sohbetler sizeeeopuyorumnanaktan
Elektrikli battaniye ne kelime;ben gecelikle yatmıyorum ama eve Ufo aldımsırnaşık şey Donuyorum kız soğuktan...Kaloriferler merkezi sistem;daha doğru dürüst yakmıyorlar.Kombili olsa sayamıştım sonuna aletin herhalde :)
Preesedin de hayırlı olsun canım tekrar tekra;ama bildiğim kadarıyla 3 kullanımlık falan o.Zehsel öyle söyledi diye hatırlıyorum.Daha varsa yumurtlamana çok da acele etme.
Amin canımcım inşallah...
Elektrikli battaniye ne kelime;ben gecelikle yatmıyorum ama eve Ufo aldımsırnaşık şey Donuyorum kız soğuktan...Kaloriferler merkezi sistem;daha doğru dürüst yakmıyorlar.Kombili olsa sayamıştım sonuna aletin herhalde :)
Preesedin de hayırlı olsun canım tekrar tekra;ama bildiğim kadarıyla 3 kullanımlık falan o.Zehsel öyle söyledi diye hatırlıyorum.Daha varsa yumurtlamana çok da acele etme.
Evet o mesaj atmış topiğe;özelden de yazmış.Sanıırm eşi erken geliyormuş fisfisfis Ya da korktu benden!sırnaşık şey Acayip adam boğazlarım!:)
O istediği herhangi bir zaman benim için fark etmez;sonuçta tek yaşayan bir insanım.Bu akşam üç ayrı yer gezdik ancak evin yolunu bulabildim. :))
Önce arkadaşla yemeğe gittik,hızımızı alamadık ordan bir roofa gittik sonra hooppp bi başka arkadaşı anarken hadi ona gidelim dedik ve soluğu orda aldık :) Bu te
mpoya bebek ayak uyduramadı tabiii kafamçokkarıştı
Ne demek olumsuz yaaa;saçmalama!Ayın bahtsızı bendim BİTTİ!Bu ay başka acı yok;sen bize sevinçlerle ve heyecan dolu anılarla geleceksin :)
Ben de p.tesi için bir başka doktordan daha randevu aldım;son görevlerimi yerine getireyim salı kendi doktoruma gidip oalcaksa(ki oalcak) o masaya yatmadan önce.Sonra uhdesi kalsın içimde istemiyorum.Acaba başka birine daha gitsemiydim diye!
Ne demek olumsuz yaaa;saçmalama!Ayın bahtsızı bendim BİTTİ!Bu ay başka acı yok;sen bize sevinçlerle ve heyecan dolu anılarla geleceksin :)
Ben de p.tesi için bir başka doktordan daha randevu aldım;son görevlerimi yerine getireyim salı kendi doktoruma gidip oalcaksa(ki oalcak) o masaya yatmadan önce.Sonra uhdesi kalsın içimde istemiyorum.Acaba başka birine daha gitsemiydim diye!
Demek 9 tane aldın heee sırnaşık şey Vayyy hain tospağa seniii :)) Sen bu işi bu ay kökten çözecesin belli :)Yalnız çok vıcık vıxık oluyormuş preseedle ilişki haberin olsun!bilmiyorumkismileiyi geceler hayatımmm....yarın görüşürüzz....
amanınnn valla bizimde öyle kıcımız donuyo afedersin...:kedi:
bizimde merkezi sistem ufo yakıyoruz.bayanssulusmile..ama iş yaptıktan sonra o soğukta yıkannmak cok kötü...akannehir
ee seninde ısınmaman normal koçişin yok zati.sempatiksalakcinni
bu arada preseedi ben 9 kullanımlık aldım...:lepi:yani bitmek gibi bir sorun yok allahtan.aklinialirimsmilebana kalsa kullanmıcam ama koçşim ne olur ne olmaz diye kullanalı diyo..kaydirigubbakcemile5
Ohh süper canım gez gez valla imkanın varken ve de arkadaşların varken bu kadar içten ve kafadengi ben de olsam gezerdim.Zamanını iyi değerlendir.Ayy öyle deme bence bebekte sosyallikten memnundur...Hem haftayı bekliyoruz ınsallah güzel seyler olur...
Demek 9 tane aldın heee sırnaşık şey Vayyy hain tospağa seniii :)) Sen bu işi bu ay kökten çözecesin belli :)Yalnız çok vıcık vıxık oluyormuş preseedle ilişki haberin olsun!bilmiyorumkismile
Kışın pek sevmiyorum gezmeyi;o yüzden sanırım cozuttum bu ara!
İnşallah eşinin bir sonraki görev yeri büyük şehir olur da sen de tadına vara vara bebişini alıp bol bol gezersin :)
Yok kız bizim bebek bana çekse yaşardı;hoşuna gitmedi bu tempo! sempatiksalakcinni
Yok Haticecim ; sağol kalbin güzel o yzden öyle düşünmke istiyorsun.Doktoruma gittiğimde çarşambaydı 7+6ydı kalp atımı yoktu.Perşembe 8 haftalıktı başka doktora gittim orda da kalp atımı yoktu.8'den sonra atmaz zaten;kendimi kandırmıyorum o yüzden;o masaya yatılacak bu belli.akannehir Tek sıkıntım olayın o kısmı;diğer tarafı kabullendim artık.evet canım sana katılıyorum...başka acı yok..:umursamaz:lmaz:
senin içinde nedense içimdeki ses bişiylerin orda kalbi atıyo diyo..:CüvCüv:
inş. inş. pazartesi gittiğinde duyarsın kalp atışları ve 2 mucizeyi yaşarsın.:Saruboceq::Saruboceq:
peki bu durumu ailene söyledinmi operasyon anında yanında birinin olması lazım...bilmiyorumkismile
yakın olsaydım koşaa koşaa gelirdim..ama inş. ne ben geleyim nede sen o masaya yat..:umursamaz:
Öyle deme valla bak gözlerim doluyor kötü oluyorum...
İnşallah canım benim inşallah.Ben herkesin hepimizin mutluluğunu diliyorum Allah'tan...
Tabiki de git canım.Bu tür durumlarda işinde uzmanda olsa asla bir doktora bağlı kalmamak bencede en doğrusu.Neticede akıl akıldan üstündür yalnız insanın canını sıkan hepsi uzman insanlar ama hepsi farklı şey söyleyip insanın aklını bulandırıyorlar.Randevu almakla da iyi yapmışsın.Mutlaka git heyecanla bekliyorum valla...