• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evet canım depremi ve sonrasında yaşananları iyi bilirim İzmitte .bende depremden hemen sonra geldiğim için insanalrın gözlerindeki o korkuyu hissetmemek mümkün değildi.
Heryerde aynı şeyler ,kayıplar,sıkıntılar... konuşuluyordu.Bu kadar derin bir olaydan böyle küçük bir şeyle sıyrılman şansın olmuş.
Doktor derteği tabiki al kesinlikle en doğrusu,ama şunu da unutma.İnsanın en iyi doktoru kendisidir!Düşünme böyle bir sürecin içinden geçtiğini.Kendine hatırlatırsan kadlığın derinliğe dönmen çok uzun sürmez.O yüzden sen bebeğine kanalize ol sadece.

Kesinlikle haklısın canım!Zaten senelerdir sürekli bunu beynimin en dip noktalarına itip,hayatın neresinden tutup mutlu olabiliyorsam hep onu yaptım...
İnanmazsın bu bebeğe hamile kalmışım daha o zaman haberim yok tabii;kendimi çok daha iç huzura sahip ve pozitif hissettim.Geceleri kesintisiz uyudum.Bana sağlık getirdi diyorum o yüzden bu miniğe..

Amin canım kesinlikle düşmanımın bile başına vermesin Rabbim;dilemem yani.
Ben hiç bir zaman ilaç tedavisini kabul etmedim canım.İlaç kullanmadım;kullanmıyorum.Geçmişte kullandım ama o da çevremin yoğun ısrarıyla 1 ay sürdü.Zaten bu ilaçlarda etkisini en az 3ayda gösterirmiş.Çünkü ben başım çatlayana kadar bile ağrı kesicinin yüzünü görmek istemeyen anti-ağrı kesiciyim:)
Şu an sadece psikolog terapisine gidiyorum tatlım...

çünkü 1 arkadaşım 2 sene dewam etti, en az 6 ay beklemesi gerek demişti doktoru... süper sen eğer idare edebildiysen ilaçsız. güçlü bir kadınsın canım demekki...hiç dışardan göründüğü gibi kolay bi hadise değil yani...
wallahi git hem rahatlarsın açılırsın konuştukça...mutlaka faydası olur sana...:nazar:

Çok teşekkür ediyorum canım gerçekten Allah razı olsun değerli desteğin için.
Allah'ım kimselere ülkemin tek bir karış toprağında bile yaşatmasın bu afeti...
Evet 4sene falan kendi çabamla ilaç kullanmadan(1ay kullandım sadece) geldim ama sonunda dedim ilaç istemiyorum ama psikolog olabilir...Eşim ayarladı herşeyi o da benim için çok üzülüyor elinden de beni desteklemekten aklımı dağıtmaktan ve yaşadıklarıma şahit olmaktan başka birşey gelmiyor.Kaç kere doktora götürmek istedi ama ben hep bir bahane buldum en sonunda psikolog buldu hem onun hem kendim için hem de sürpriz gibi gelen bebeğim için bu sefer geri çeviremedim...

ne demek canım biz ne günler için burdayız sanki..
eşinde ne güzel düşünmüş bak gidin hiç olmassa biraz kafanız dağılır..

Biz her yıl eşimle bir yurt dışı mutlaka yaparız...
Bak o konuda o benden daha isteklidir.Ben şehiriçi ve şehirler arası gezileri planalrım sadece :)

Doktoru mutlaka yapmıştır açıklamasını.
Ya işte sıkıntı orda;kese bozzulmuyor. akannehir Doktorumda muhtemelen ondan bekletiyor bir hafta daha geç döllenme o bu muhabbetine sanırım,ama benim geç döllenme olmuş olamaz.Bunu ben biliyorum da ona anlatamıyorum. akannehir

Ayyy!Fatoş deyince aklıma geldi.Mesaj atmıştı bana;arayıp konuşsayım dedim.O an müsait değildi dönemedi bana.Sonra o aradı ben müsait değildim fark etmemişim.Sonra da saat geç oldu eşi gelmiştir eve diye aramadım kızı!Ayıp oldu... akannehir AYrın bir arayayım ballimi :)

En güzelini yapıyorsunuz canım.Yurtdışı da görmek lazım.Bir sürü farklı yer gezip karı koca farklı anılar ve bir miktar fotoğrafla dönmek fena olmamalı sanırsam :)
Evet sen daha lokalsin eşin daha büyük düşünüyor desene:)Ama şunu farkettim ki kesinlikle bu konuda bile siz birbirinizi tamamlıyorsunuz!

Fatoşta 3aylık olmasına rağmen çok tatlı;göbüşü falan..Maşallah:nazar:

arkadaşlar, inanılmayacak ve olamaz bu kadarı denecek şeyler yaşadığım için, ihtimal hep var diyebiliyorum. Sonuçta ne olduğunu bilmediğimiz bişey var, aslında incelenmesi taraftarıyım ama, ilk gebelik ve çok küçük ya dr.lar pek önemsemiyor sanırım.
Bundan sonrayı iyi düşünmek lazım, herşey daha güzel olsun...
Amin amin herşey çok güzrl olsun... :))))
oturduğumuz kişiler daha önce geldiğimiz yerdede beraber olduğumuz arkadaşlardı muhabbet holtu samimi bri ortam vardı..opuyorumnanaktan
ama dediğim gibi karakol komutanı sıktı birazz...:bbo:amann bende takmıyorum zatii ben eğlendimya ona bakarım ben anca..sengözlerimebaksanab
Evet mühim olan siizn eğlenmeniz gerisi hikaye bence de :)
Kesinlikle haklısın canım!Zaten senelerdir sürekli bunu beynimin en dip noktalarına itip,hayatın neresinden tutup mutlu olabiliyorsam hep onu yaptım...
İnanmazsın bu bebeğe hamile kalmışım daha o zaman haberim yok tabii;kendimi çok daha iç huzura sahip ve pozitif hissettim.Geceleri kesintisiz uyudum.Bana sağlık getirdi diyorum o yüzden bu miniğe..

Kesinlikle öyle düşün.
Benim bir sözüm var POZİTİF DÜŞÜN POZİTİF OLSUN... :)
Kendimde uygulayamam hiç ama severim bunu :)

çünkü 1 arkadaşım 2 sene dewam etti, en az 6 ay beklemesi gerek demişti doktoru... süper sen eğer idare edebildiysen ilaçsız. güçlü bir kadınsın canım demekki...hiç dışardan göründüğü gibi kolay bi hadise değil yani...
wallahi git hem rahatlarsın açılırsın konuştukça...mutlaka faydası olur sana...:nazar:

Evet canım doğru..Kana hemen karışmayan ve kandan hemen atılmayan bir ilaç grubu olduğu için sakıncalı oluyor gebelik.Ama malesef bu ve bu tür rahatsızlıklar genelde sadece ilaçla yatışıyor.Bu sitede panik atak yaşayan hamilelerin yazılarını da okudum.Çoğu dayanamayıp doktor kontrolü altında içilebilecek ilaçlar varmış onlarla idare etmişler.Ben de sordum doktoruma kendimi çok kötü hissedersem kullanabileceğim bir ilaç var mı diye?O da malesef dedi,onun yerine kendini rahatlatacak birşeyler bul kendine ya da bitki çaylarından dozunu kaçırmadan içebilirsin dedi.Psikologa gelince 9ay gidicem nasipse canım dilerim faydasını görürüm dediğin gibi,tek dileğim bebeğime yaşadıklarımı veya hissettiklerimi hissettirmemek ya da en kötüsü en az şekliyle hissettirmek...

En güzelini yapıyorsunuz canım.Yurtdışı da görmek lazım.Bir sürü farklı yer gezip karı koca farklı anılar ve bir miktar fotoğrafla dönmek fena olmamalı sanırsam :)
Evet sen daha lokalsin eşin daha büyük düşünüyor desene:)Ama şunu farkettim ki kesinlikle bu konuda bile siz birbirinizi tamamlıyorsunuz!

Fatoşta 3aylık olmasına rağmen çok tatlı;göbüşü falan..Maşallah:nazar:
Evet bi şekilde denge oluşuyor işte! olumunekankayizsmile
Fatoş üç ayda 7 kilo aldı ben 2 ayda hiç almadım ama şu son br kaç günüdr ne yaşayacağım stresinden ne oldum bilmiyorum :)))
ay yabancı isimler gördüm aşağıda.... gelsenize kızalrrrrr....
Genelde izleyici onlar;pek girmiyorlar muhabbete.Niye bilmem...Acaba soğuk mu buluyorlar bizi.
Az önce YAVYUM'u gördüm geçmişi okuyordur gelir dedim ama o da selamsız gitti.:sinifsinif:
iyi geceler herkeze

Merhaba size de iyi geceler :)
Hoşgeldiniz topiciğimize :))

yalnız kızlar küçükmüş gibi ağız alışkanlığı hala TOPİCİĞİMİZ diyorum oysa ki topiklerin babası olacak kadar sayfa birikti :))

ne demek canım biz ne günler için burdayız sanki..
eşinde ne güzel düşünmüş bak gidin hiç olmassa biraz kafanız dağılır..

Biliyorum canım o yüzden her zaman iyi ki varsınız diyorum...
Evet eşim sağolsun o da olmasa ne olur bilemiyorum...
Tek çocuğum ben;kardeş desen yok...Annem babam 10saatlik uzaklıktalar.Sık sık gelmeye gayret ediyorlar ama onlarında kendilerine göre bir düzeni var.Ama hergün arıyorlar sağolsunlar sürekli akılları ben de.Bir gün aramasam ortalığı velveleye veriyorlar sağolsunlar:)
Sizler benim kardeş yarılarımsınızolumunekankayizsmile

hoşbuldummmm :kedi: delikafadulden

hamilelik nasıl gidiyo arkadaşlar??
Benimki iç güveyden bile beter gidiyo :)))
ZAten geçmişten iki sayfa okusan çözersin olayı... kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol: önce hamiş misiniz diye bi sor istersen!!!! çalışıyoruz daha biz güzelimhihoyyythihoyyyt:lepi:

O 20 gün sonrası için sordu sana :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol: önce hamiş misiniz diye bi sor istersen!!!! çalışıyoruz daha biz güzelimhihoyyythihoyyyt:lepi:

tama yaf kızma hemen delikafadulden ben hamilelere sordumdu :utangac: sizin de olar canım üzme kendini yeter..

canım aramızda iki hamile var şuanda..
ben değilimmm...

bende hamile değilim zati a.s hamile arkidişlere sordum

Back
X