• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmirmirmirmir

selam kızlar nasılsın idilim emosum nasılsınızzz.

beni soracak olursanız .. sancılarım basladı ve rhimde acılma var. işide rapor aldım finishh yaptım . bakalım bekliyorum oglumu hayırlısıyla....

oy az kaldı yaniiii doğuma....
hadi hayırlısı canım

saol idilim.. ayy heyecan var valla. sona yaklastıkca bide sancı geliyo ara ara adet sancısı gibi. o zaman daha da heyecanlanıyporum..

sen neler yapıyosun.. göbüşüne masallah bitanem. kızcen nasıllllllll

Selam kızlar,Nasılsınız...
Ben dünden beri evdeyim sağ tarafımda inanılmaz bir ağrı var yerimden kalkamıyorum....
İlk zamanlar apandisit sandım ve çok korktum ama doktorum idrar yollarımdan oldugunu söylüyor.
bakalım antibiyotiğe başladım umarım iyi gelir...

Ben dünden beri evdeyim sağ tarafımda inanılmaz bir ağrı var yerimden kalkamıyorum....
İlk zamanlar apandisit sandım ve çok korktum ama doktorum idrar yollarımdan oldugunu söylüyor.

geçmiş olsunn canımmm antibiyotigini düzenli kullan enfeksiyon var heraldeeebilmiyorumkismile

gecmiş olsun .. fatos evet idrar yolarında öle agrı oluyo. sakın ihmal etme ilaçlarını kullan sekerim..

kıslar ben pazara çıkıyorummm geliince görüşürüzzzzzzzzolumunekankayizsmile

Back
X