• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
]

ıyı olmana sevındım tatlım bende bıraz daha ıyı saılırım ama bulantılar pesımı bırakmıyorkaydirigubbakcemile3
amartı merak ettım ya ınsallah ıyıdır :Saruboceq:

iyisin iyi bulantılar normall.kaydirigubbakcemile2.bebişin ben burdayım diye sana haber veriyo..:emir_bebek:

smartı bizde merak ettik gelir ama biraz toparlansın öyle bizi merakta bırakmaz oo..olumunekankayizsmile

ıyı aksamlar kızlar sıze smarttan haber getırdım
operasyon gayet ıyı geçmıs
kendısıde gayet ıyıymıs ablasındaymıs suanda
bılgınız olsun ıstedım

smart canım benım tekrardan çok geçmıs olsun hakkında hayırlısı Allah ım bırdaha yasatmasın böyle sıkıntılar çok öpüyorum senı...

bılgınız olsun ıstedım

smart canım ıyımıssın allaha sukur allah bırdaha yasatmasın tatlım umarım en kısa zamanda toparlanırsın olumunekankayizsmile

slm canlarr olumunekankayizsmile
napırsunuz bakalım
selam canım hoşgeldin...
ben iyiyim cok şükürr sen nasılsın bakalım..

bılgınız olsun ıstedım

iyi akşamlar zehselcim.opuyorumnanaktan.
canım cok sağol bizde ne oldu acaba diye düşünüp duruyoduk.boshayallersmile

allahım aynı acıları birdaha yaşatmasın..cok gecmiş olsun smartcımm:teselli:

iyisin iyi bulantılar normall.kaydirigubbakcemile2.bebişin ben burdayım diye sana haber veriyo..:emir_bebek:

smartı bizde merak ettik gelir ama biraz toparlansın öyle bizi merakta bırakmaz oo..olumunekankayizsmile

umarım ıyıdır bebısımde goremedım daha duyamadım pıtpıtını ama:gitme:

slm canlarr olumunekankayizsmile
napırsunuz bakalım

hosgeldın selız nasılsın canımolumunekankayizsmile

:lepi: İstanbul Buluşuyor!!! :lepi:

Katılımcılar.... aklinialirimsmile

Sarilale
Ay_She

İstanbulda oturan varsa ve artık yeter bir görüşelim diyen biz bugun ayşe ile karar verdik ve görüşeceğiz aranızda katılmak isteyen varsa hadi buyurun...
Ortak uygun bir gün, saati, yer belirleriz boshayallersmile

ay fatooşşş..mesajı tam okumadan o mutlu smileları gördümm..smart kalp atışını duymuş sandımmm... :gitme:

bılgınız olsun ıstedım

sağol canım haber verdiğin için.onun için girmiştimm..iyidir muhakkak..küçüktü gebeliği..önemli olan psikolojik olarak iyi olması..Rabbim tekrardan nasip etsinn.kucaklarımıza almayı nasip etsinn...

smarttt canım çok geçmiş olsun Allahım birdaha yaşamasın inş en kısa zamanda herşey düzelir bundada vardır bir hayırr belkide eşin yanında olduğu zaman hamile kalacaksın ve onun yanında hamileliğini geçireceksin seninde istediğin gibi sednii çok çok öpyorum Allaha emanet ol

selam canım hoşgeldin...

bende iyiyim cnm sanırım bugün yumurtluyorum kasıklarım fecii ayrıca acayi akıntım oldu ve biz dün çalışmafalana yapamadık acaba bugün yapsak geçmi kaldık??:gitme:
umarım ıyıdır bebısımde goremedım daha duyamadım pıtpıtını ama:gitme:

cnm sen nekdrlık hamilesin duymadınmı daha kalp atışlarını kaç haftalıkken duyuluyordu?

hosgeldın selız nasılsın canımolumunekankayizsmile

iyiyim bebeğeeem sen nasılsın nası gidio hamilelik???sempatiksalakcinni

selam kızlarr smarttann haber gelmişş bende merak ettimdii allaha şükür iyi geçmiş operasyonuu allah tez zamnda şifa versinn inşallahhh:Saruboceq:

selam canım hoşgeldin...

bende iyiyim cnm sanırım bugün yumurtluyorum kasıklarım fecii ayrıca acayi akıntım oldu ve biz dün çalışmafalana yapamadık acaba bugün yapsak geçmi kaldık??:gitme:

iyiyim bebeğeeem sen nasılsın nası gidio hamilelik???sempatiksalakcinni

dün gıtmem gerekıyor aslında ama hastayım kac gundur grıp oldum gıdemedım hemde benım gec dollenme oldugu ıcın 8 haftadayım ama 7 haftalıktır degerlerım dıye dusnuyorum cumaya kadar gıderım artık kesın:CüvCüv:

kızlarr ben didiomm cok kotu olmaya basladı benım mıdem yıne opuyorum hepıcıgınızııŞeniz

kızlarr offf yaaa nezama sizlerle muhabbet etmek istesem bu kociş beni çağırıo bi çay yap bi meyve bi şu bi bu ufffffff bi gideyimde zaten enkısa zamanda eve pc alıcm bu böyle olmucakalsanaalsanasmile

ınsallah canım benım ınsallahhh:Saruboceq:
inşallahhhh:Saruboceq:
yumurtladıysan sen yine çalış hayatım belli olmaz..:umursamaz:.
kızlarr ben didiomm cok kotu olmaya basladı benım mıdem yıne opuyorum hepıcıgınızııŞeniz
iyi geceler canım göürşürüzzz..:3:
kızlarr offf yaaa nezama sizlerle muhabbet etmek istesem bu kociş beni çağırıo bi çay yap bi meyve bi şu bi bu ufffffff bi gideyimde zaten enkısa zamanda eve pc alıcm bu böyle olmucakalsanaalsanasmile

tamam canımcım bak sen kocanaaklinialirimsmile..sonrada ekşınını hallet ve en kısa zamanda pc alırsa daha bol bol görürşüzz...:3:

selam canım hoşgeldin..
canım kafa karıştırıcak bişiy yok hem sonucta cocuklarda kullanılan bişiy bizde herhangi bir sorunu olucanı sanmıyorum..banada anladara gitmiş olduğum bir profösör söyledi benim kendi uzman dr. söylememişti sonra söyleyince onada oda kullanmamı önermişti..
bak sana acıklayıcı bir yazıda koyayım için ferahlar hiç olmassa..geneldede benim bebeklerde gelişim geriliği oluyo..

Gebelikte aspirin ne işe yarar?
Düşük doz aspirin tedavisi gebelikte özellikle; abort (düşük), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi riskli durumların olduğu gebelerde kullanılmaktadır. Buradaki amaç bebeği rahim içindeki gelişiminin devamıdır. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir

cnm yazın için çok tşk edrim.peki ozaman şimdi ben hamile kalmadanmı kullanmaya başliyim,sen hamilemisin şuan içtiğine göre.

offf belim ağrıyooooooooooo az oturuyomm belime ağrılar giriyo 10 dakka yatıyomm geçiyoo sonra tekrar oturuyomm pcnin başına anam yine başlıyooo yaaaakannehir

offf belim ağrıyooooooooooo az oturuyomm belime ağrılar giriyo 10 dakka yatıyomm geçiyoo sonra tekrar oturuyomm pcnin başına anam yine başlıyooo yaaaakannehir

hamilemisin cnm ondanmı belin ağrıyo,pc başındayken yastık filan koymayı dene ve dik otur rahatlarsın biraz.

Back
X