• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benım ıkı gün ağrıdı kasıkalrım ıkıncı gunun akşamı çatladı mumurtam :))

hımm anladım..bakalım yarın testte cıkar belki..bilmiyorumkismile
bu sabah yapınca birdaha yapmayalım dedik spermlerin kalitesi düşmesin...:kedi::kedi:

Kızlar ben artık çıkıyorum kendinize iyi bakın. Teker teker öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
güle güle bitanemmmm
kızlarr kasıklarım ağrıyo sanırsam ben yarın yumurtlucam..
bu gece yapmadık ekşın sabah yapmıştık catlarsam yarın yapsam olur demi..

cnm bnmde anen öyle oldu pazartesi yapmadık sanırım salı yumurtladımsempatiksalakcinniyanii yumurtladıktan sonra yaptık inş olmuşturrr

kızlar ben kaçar gec olmus yaa :))) hadi iyi geceler sizee öptüm hepınısı

cnm bnmde anen öyle oldu pazartesi yapmadık sanırım salı yumurtladımsempatiksalakcinniyanii yumurtladıktan sonra yaptık inş olmuşturrr
canım inş. tutmuştur..allahım ol desin gerisi boş sonucta.:emir_bebek:.
kızlar ben kaçar gec olmus yaa :))) hadi iyi geceler sizee öptüm hepınısı

tamam ayşem iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşrüzz..:3:

kızlar benimde uykum geldi bende yatıyorum..mirmirmirmir
hadin hepinizi öptümmm..Şeniz

eee ne gusel hamıle işteee çok sevındımmmmmm opuyorumnanaktan

evett hamileeeeee hayırlı olsun çok sevindimmm sositosositosositososito
eğer konuşursan iletirsin canımm :lepi:

:teytey::teytey::hooray:

ayyyyyyyyyyyyyyyy maşşallahhhh ne mutluu yıldızaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar:a.s.

canım ya yıldız hiç ihtimal vermiyordu ne kadar mutludur şimdi.çok sevindim onun adına

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

biliodum biliyodum hayırlı ugurlu sağlılı olsun ınsalllah

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

maşallah maşallah :nazar:

:)

turkbayragi turkbayragi daha ne kareler görecennn canımmm a.s

hadi yaaaa Yıldızımmm hemşommmmm kurbannnnnn olduğummm hamile mi şimdiiii
hemşoma bir çuval tarhana hediyeeee :1hug:

Oooooooooo hayırlı olsun YILDIZIM hihoyyyt tebrik ederim hayatım, Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

41 kere :nazar: kuzucuğa
günaydın canlarım
hepiinize çok teşekkür ediyorum. rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tatdırsın. ben hala inanamasamda
günaydın...:1rolleyes:
günaydın canım

dün tahlil sonucumda hamile olduğumu öğrendim ama kalp atışlarını duyana kadar sanırım yine huzursuz olucam

hamile kalmaya uğraşırken stres yaşıyoruz, halbuk gerçek stres hamile kaldıkdan sonra başlıyo. inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur kuzum. inşallah sağlıklı ve kolay bir gebelik yaşarsın:Saruboceq:

yıldız tebrik ederim canııııııııımmmm..
Rabbim tamamına erdirsinn...
kucağına al sağlıkla inşallahhhh... kaydirigubbakcemile2

günaydın herkeseee... opuyorumnanaktan

hamile kalmaya uğraşırken stres yaşıyoruz, halbuk gerçek stres hamile kaldıkdan sonra başlıyo. inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur kuzum. inşallah sağlıklı ve kolay bir gebelik yaşarsın:Saruboceq:

amin inş. aynen öyle ya o kadar çok düşünüyorum ki bir sorun olmaz inş. 92.3 çıktı benim buna göre kaç haftalık oluyor? kafamçokkarıştı

amin inş. aynen öyle ya o kadar çok düşünüyorum ki bir sorun olmaz inş. 92.3 çıktı benim buna göre kaç haftalık oluyor? kafamçokkarıştı

valla kuzucuğum hiç bir fikrim yok ki...ama test sonucu yazan kağıdına bak onda yazması lazım değerler. offf keşke benim değerlerimde bu kadar yükselse...bende pazartesi testi tekrar etcem. senin bu sonuç adetin 6 gün geçtikden sonra mı çıktı canım?

yıldız tebrik ederim canııııııııımmmm..
Rabbim tamamına erdirsinn...
kucağına al sağlıkla inşallahhhh... kaydirigubbakcemile2

günaydın herkeseee... opuyorumnanaktan

saol canım darısı en kısa zamanda sana ve diğerlerine
değerim sanki biraz düşük gibi geldi bana bugün işe başladım bütün gün aturacam bi zararı olurmu acaba çünkü yerleşme aşamasında

selammm kızlarrr yıldızz tebrik edeeerim canımmm bak vakti zamanı gelince nasılda oluyomuş demi....umutsuzluğaa yer yok...
su/15 senide tebrik ederim cnım Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah....

valla kuzucuğum hiç bir fikrim yok ki...ama test sonucu yazan kağıdına bak onda yazması lazım değerler. offf keşke benim değerlerimde bu kadar yükselse...bende pazartesi testi tekrar etcem. senin bu sonuç adetin 6 gün geçtikden sonra mı çıktı canım?

adet günüm geçtikten sonra 3.ve 4 günleri evde idrar testleri yaptım hiçbirinde pozitif çıkmadı 6.günü dayanamadım hastanede kan tahlili yaptırdım bu değer çıktı. inş. seninde yükselir sağlıklı sıhhatli bir bebiş dünyaya getirirsin..

selammm kızlarrr yıldızz tebrik edeeerim canımmm bak vakti zamanı gelince nasılda oluyomuş demi....umutsuzluğaa yer yok...
su/15 senide tebrik ederim cnım Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah....

aminn canım darısı da isteyenlerin başına..

saol canım darısı en kısa zamanda sana ve diğerlerine
değerim sanki biraz düşük gibi geldi bana bugün işe başladım bütün gün aturacam bi zararı olurmu acaba çünkü yerleşme aşamasında

gunaydın arkadaşlar.yıldızcım hayırlı olsun canım senın adına çok sevındım canım.allahım sağlıkla al bebişini kucağına.regln geçtikten kaç gun sonra yaptın canım etst belirtilerinde bel ağrın varmıydı :emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X