• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yapma didem allah aşkına bu ay olmadı önümüzdeki ay olur inşallah niye bu kadar kendini üzüyorsun ki bende aylardır uğraşıyorum ama hala olmadı ve bu ayda olmayacak biliyorum.ama lütfen kendini topla.

teşekkur ederim cerencım.bu ay çok uğraşmıştık ondan çok emek verdık acaba dıyorum umursamamak mı lazım oda elden gelmıyo canım.send euzulme canım sen ne kadardır beklıyosun benım etrafımda oyle bır baskı varkı yaşanamz ınankı

hemen niye koyuveriyonsunkiiii hem adetin gelmemiş bak belki test yanılttı seni kan testi yaptırdın mı hem bu kadar uzun süreli aksadığına göre birşey vardır bebek olmasada bi sorun var ozaman bi baktır dr derim ben..hemen umutsuzluğa kapılma kendinide hırpalama...Allah vakti zamanını iyi bilir...O' na sığın... hayırlısını dile herzaman...

haklısın canım herşeyın vakti zamanı vardır.zaten adet düzensizliği vardı bende tedavı oldum ve doktor 3 aylık hamıle kalmak için bir ilaç verdı kullandım olmadı.bekarken adet düzxensizliğim için tedavıyı bıtırmıştım.2 aydır hiç bir ilaç kullanmıyorum ocak ayına kadar olmassa artık tam teşekkullu bır hastaneye gıdıcem .bulunduğum yerde sağlık ocağı var canım sadece izin almakta çok zor oyyyy çok derdım var canım.allahım hepimize en kısa zamanda nasıp eder inşallah

neden bu kadar dert ediyosun canım hayatta seni mutlu edecek tek şey bebek mi ???

veya tek mutsuz edecek şey de gene o mu eşinin bi an yanında olmadığını ve olamayacağını düşün

aradığında bulamayacağını düşün bu daha büyük bi mutsuzluk olmaz mıydı senin için ?

bebeğin biraz nazlı diye elindekileride heba etme sevgiyle sarıl bu akşam eşinin boynuna

sonra ne kadar mutlu olduğunu düşün...opuyorumnanaktan

gunaydın canım.haklısın eşim olmassa nasıl yaşaarım bılmıyorum canım.senın bebişin varmı canım?allah sağlık versın canım üzülüyorum ama bugun geçse atlatırım ınşallah

günaydın canım naıslsın :))

vallaha canım nasıl olayım ki dün dr a gittim hem kızımı gördüm çok mutlu oldum çok şekerdi:asigim:
ondan sonra kasık ağrımı söyledim muayene etti sağ böbreğim su toplamış ondan dolayı ağrı yapıyomuş
önemli mi dedim bana hayır normaldir sağ tarafına yatma dedi bide antibyotik verdi
az önce netten baktım ama sanki çok önemli gibi geldi bana

günaydın kızlarrr.bu sabah gözümü bi açtım saat 8 buçukk... ohaoldumsmile
koştur koştur hazıtrlandım,,tam kapıdan çıktım müdür bey ve işyerinden bi abi daha karşımda... ohaoldumsmile

telefonumun şarzı bitmiş..dün akşamda geç yatıncaa...uyanamamışım..
eşimde ortalığı birbirine karıştırmış.. akannehir işyerindekileri kaç defa aramışşş...

off yaa..sinir oluyorum bu durumaaa... :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

koştur koştur hazıtrlandım,,tam kapıdan çıktım müdür bey ve işyerinden bi abi daha karşımda... ohaoldumsmile

eşimde ortalığı birbirine karıştırmış.. akannehir işyerindekileri kaç defa aramışşş...

ayy canımm eşinde korkmuşşturr tabiii

GÜNAYDINNN KISSLARRRRRRRR NASILSINIZZZ

günaydın canım hoşgeldinn...opuyorumnanaktan sonucta yanlızsın aklına herşey gelmiştir..bilmiyorumkismile sinirlenmee tabiki hoş bir durum değil eşin yanında olsa belki böyle bir durum yaşanmıcaktı ama biraz zaman gerekiyo..:1hug:
koçişin seni merak etmiş haklıdaaboshayallersmile

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

sağol canımmolumunekankayizsmile

gunaydın canım.haklısın eşim olmassa nasıl yaşaarım bılmıyorum canım.senın bebişin varmı canım?allah sağlık versın canım üzülüyorum ama bugun geçse atlatırım ınşallah

günaydın canım hepsi gecer üzülme :)) Allah ım ayırmasın eşinden

benim bebeğim yok canım iki tane oldu ama ıksıınde kalbi durdu

olunca illaki doğcak da yasıycak diye bişey yok yani hayırlısını iste hep olumunekankayizsmile

vallaha canım nasıl olayım ki dün dr a gittim hem kızımı gördüm çok mutlu oldum çok şekerdi:asigim:
ondan sonra kasık ağrımı söyledim muayene etti sağ böbreğim su toplamış ondan dolayı ağrı yapıyomuş
önemli mi dedim bana hayır normaldir sağ tarafına yatma dedi bide antibyotik verdi
az önce netten baktım ama sanki çok önemli gibi geldi bana

oh maşallah kızçene :)))

gecmıs olsun canım su mu toplamış ay hiç de bilgim yokkı o konuda
ödemden olmasın tuzu azaltmayı dene canım bi istersen
böbreğinin su topladıgını nası anadı doktor ultrasonlamı baktı ???

günaydın herkezeeeeee...nasılsın güsellerimm..opuyorumnanaktan

günaydın gamzelımmmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınnn

[QUOTE=ay_she;

oh maşallah kızçene :)))

gecmıs olsun canım su mu toplamış ay hiç de bilgim yokkı o konuda
ödemden olmasın tuzu azaltmayı dene canım bi istersen
böbreğinin su topladıgını nası anadı doktor ultrasonlamı baktı ???

vallaha canım çok tuz tüketmiyorum
böbrekte su toplaması hamilelikte normalmiş
evet canım ultrasonda baktı bilmiyorumkismile

günaydın gamzelımmmm

ayşemm kız senin topik ün kazandı dünden beri herkez yazıyo..:lepi:

bu arada dün biryerde ayşe diye birisi hamileyim yazış..:CüvCüv:
aynı senin avatar ve aynı isim sadece birleşikti isim bende dikkat etmedim..sırnaşık şey.ayyy dedim bizim ayşe hamişmi yokssaaohaoldumsmile
sonra baktımki bizim ayşe değilmiş..:roflol::roflol:

günaydın herkese.kızlar dayanamadım kan verip geldim.sonuç saat 4 te.ama hiç umudum yok.korkuyorum:( :( :(

Back
X