• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlaarrrrrr bi sorum var lütfen cevap verin akıntı psikolojik gebelik belirtisi olabilirmi?
kasık bel şu bu psikolojik olabiliyor ya akıntıda psikolojik olabilirmi?

Psikolojik olarak hormonlarını tamamen ele geçirip adetini bile geciktirebiliyosan akıntı da yapabilirsin heralde :1: ayrıca akıntı herzaman hamilelik belirtisi sayılmaz hayatım, bende iki aydır adet öncesi yoğun beyaz akıntı oluyo ama hep fos çıkıyo malesef sempatiksalakcinni bana kalırsa belirtilere falan hiç takılma hayırlısı olsun olumunekankayizsmile

Kızcelerim ben çıkıyorum bu akşamlık kociş yine karşı koltuktan çağırıyor beni :)))
Gidiyimde kızmasın bana:)Yarın yıne gelirim inşallah canlar...Allah'a emanet olun emi...

Kızcelerim ben çıkıyorum bu akşamlık kociş yine karşı koltuktan çağırıyor beni :)))
Gidiyimde kızmasın bana:)Yarın yıne gelirim inşallah canlar...Allah'a emanet olun emi...

iyi geceler canımcımm.:3:.ilgilen koçişinle sen...aklinialirimsmile
yarın agörüşrüz dikkate teknedine öpüyorumm..Şeniz
sen ve bebişinde allaha emanet olun.zemuszemus

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediSero............ En Kokoş bayanssulusmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Kuduruk aklinialirimsmile
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Bekçi :1ninca:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu Avon da kimin mesajına reklam vereceğini iyi biliyo anacım yaaaa bayanssulusmile bayanssulusmile tesadüfün de bu kadarı yani :roflol:

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan
günaydınnn..

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediSero............ En Kokoş bayanssulusmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Kuduruk aklinialirimsmile
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Bekçi :1ninca:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

ay kime küsmüşüm şimdiye dekk...bi söyle bakim kokoş hanımmm...
ben topiğin en küstümü değil,, en RAHİBE TERESSASIYIMM bikerem :sinifsinif: ...

günaydınnn..

ay kime küsmüşüm şimdiye dekk...bi söyle bakim kokoş hanımmm...
ben topiğin en küstümü değil,, en RAHİBE TERESSASIYIMM bikerem :sinifsinif: ...

Tabi tabi bebişi de kocişle bakışarak yaptıydınız zaten dimi :roflol: yok yok telepati yaptıydınız hatırladım :roflol:

Son düzenleme:
Back
X