Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bilemiyorum ama tabirde şlöyle yazıyo
Ölünün elini tuttuğunu görmek, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine,
Ölüye bir şey vermek - eğer ölü bunu almış ise- mal veya dünyalığına gelecek zarara, bilmiyorumkismile
hayırlara çıksın canımm
rica ederim canım :))
hakkında hayırlısı olsun canım :))
Hoşgeldin güsellik Şeniz
günaydın hoşgeldinn opuyorumnanaktan
sağlık ocağına gittim ama bana aşı yapmadılar sempatiksalakcinni
neymiş 1 kasımdan itibaren aile hekimliği geliyomuş
burda yaparsak bebeğin kaydı hiç bir yerde görünmez falan deyip beni geri gönderdiler:umursamaz:
internetten bilerek bakmadımm.pek inanmıyorum o yorumlara.hayır olsun diyelim canım...sağoollll.... olumunekankayizsmile
Günaydın kızlar ben geldim :) nasılsınız bakalım? olumunekankayizsmile
sağlık ocağına gittim ama bana aşı yapmadılar sempatiksalakcinni
neymiş 1 kasımdan itibaren aile hekimliği geliyomuş
burda yaparsak bebeğin kaydı hiç bir yerde görünmez falan deyip beni geri gönderdiler:umursamaz:
Hoşbulduk şekerlerrr....ne var ne yok?
dün eşimle yatak odası takımını aldık baharımızın..daha doğrusu yatağı ikea'dan, dolabı başka bir yerden aldık...takım yaptık:) beyaz :asigim: :asigim:
ne aşısı canım?
dün eşimle yatak odası takımını aldık baharımızın..daha doğrusu yatağı ikea'dan, dolabı başka bir yerden aldık...takım yaptık:) beyaz :asigim: :asigim:
günaydın herkeseeeeeeeeeeee
ne aşısı canım?
günaydın idilcim :))
hayırlı olsun canım mışıl mışıl uyusun inş. bebekınız ıcınde :))))
Güle güle kullansın bebişin tatlıminşallah meleğim bigün anneciğine gelmeye karar verirse ben de odasını beyaz yapmak istiyorum boshayallersmile
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ayyy ne güzel hayırlı olsun güle güle kullansın resim eklede bakalım bir araboshayallersmile
canım benim bu tetenoz aşısı ama bana sıkıntı yaratacak ya
oturduğum yerdeki sağlık ocağı çok uzak evim çok ters yerde iş yerim çok ters yerde
izin alma şansım yok bakalım bir yolunu bulucaz artık![]()
Merhabalar arkadaşlarrr!
Zehsel canım;tekrar tebrik ederim;Allah sizi birbinizden ayırmasın :)
Çıkmışsınıdr artık bugün hastaneden :)
günaydıııın a.s.
günaydın yelizcim nasılsın
Teşekkür ederim hayatım...
yakında meleğine kavuşacaksın inşallah olumunekankayizsmile
bende bende bendeeee... :lepi:Güle güle kullansın bebişin tatlıminşallah meleğim bigün anneciğine gelmeye karar verirse ben de odasını beyaz yapmak istiyorum boshayallersmile
Günaydın topikimizin en taze annesi a.s. nasıl gidiyo bakalım hamişlik opuyorumnanaktan
Nerden çıktı kız bu takma isim muhabbeti ? :)Kızlar yaa smarta ve suya bulamadım, siz ne dersiniz, onlara ne yakışır sizce boshayallersmile
SMART---EN DOMİNANT
SU-EN USLU bilmiyorumkismile