kızlar hepnize günaydınlar nasılsınız bugün...
![]()
günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
idilimmmmmmmmmm canım benım baktım yatağınaa kızzz eve geldığı zaman kurulduğundaa çek fotolarını da albume ekle bakalımm çok merak ettımmm ben de allah nasıp ederse tabıı kasım 10 gıbı alırımmm..ben de kurup hemen sızlerler paylaşırım ınş. olumunekankayizsmile şeker portakalalarım
![]()
peki ben neyiyim![]()
peki ben neyiyim![]()
![]()
Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııılmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben
KotuKediŞero............ En Kokoş bayanssulusmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Kuduruk aklinialirimsmile
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti![]()
Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5
evet canım..ben topiğe girdiğim ilk zamanlar neden kimse yazdıklarıma cevap vermiyo diye söylenmiştim..çok iyi hatırlıyorumm..hatta sonraları iki kere seninle sürtüşmüştükk.Onuda hatırlıyorumm..ama hep derim iki yay burcu çektik birbirimizi heralde diye...iki cadı
![]()
![]()
![]()
en tatlı anne olabilir mi bayanssulusmile
peki ben neyiyim![]()
hoşbulduk bebiş...günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
ağır başlı ve ben....no no no ..bu beni hayatta yansıtmıyo...aslında dün eşim dolabı yatağı filan kurdu ama herşey hazır olduktan sonra resim eklerimm
hadi bakalımmmmmm çok heyecanlı oluyo yaaa, safari takımını mı alıcaksınız?
Günaydınnn topiğinnn ennnnnn ennnn ağır başlı hatunuuuu
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilegerçi nu şeronun ifadesi..en tatlı anne olabilir mi bayanssulusmile
Hoşgeldin balııııııııııııııııımm olumunekankayizsmile sana bişey bulamadım ben yaa bilmiyorumkismile öyle çok bariz öne çıkan bi özelliğin yok sanki, ya da en sık kullandığın bi ifade falan gelmedi aklıma bilmiyorumkismile hadi kızlar fikir verin tinker en ne olsun boshayallersmile
Hoşgeldin balııııııııııııııııımm olumunekankayizsmile sana bişey bulamadım ben yaa bilmiyorumkismile öyle çok bariz öne çıkan bi özelliğin yok sanki, ya da en sık kullandığın bi ifade falan gelmedi aklıma bilmiyorumkismile hadi kızlar fikir verin tinker en ne olsun boshayallersmile
hmm anladım canım hayırlısı olsun yarın olsun o zaman yerimseniben
benim zaman sorunum var bakalım nasıl yapıcam laelaelaelaelae
allahım bir mucize olsada gözümü kapatıp açsam altı hafta geçmiş olsa
ayyyyy ne süper olur ya boshayallersmile
![]()
aslında dün eşim dolabı yatağı filan kurdu ama herşey hazır olduktan sonra resim eklerimm
hadi bakalımmmmmm çok heyecanlı oluyo yaaa, safari takımını mı alıcaksınız?
Günaydınnn topiğinnn ennnnnn ennnn ağır başlı hatunuuuu
BENCE SEN TOPİĞİN ERKEK ANNELERİ VE ADAYLARI İÇİNDE EN CADISISINNN...
YANİİİİİİİİ......
EN CADI KAYNANA..........TİNKERBELLL... :lepi:
ÜZGÜNÜMMMM... sırnaşık şey
YANİİİİİİİİ......
YANİİİİİİİİ......
en yapışkanı ayrılmak bilmeyeni olabilir mi..(topikten).sositososito
zaman sorunu derken hayatımm işten dolayı mı canımmm
geçer gecer ne zamnalr geçtı bunlar mı geçmeyecek allahın ıznıyleeee olumunekankayizsmile
gunaydın canımm hoşgeldınnn opuyorumnanaktan
evet heyecanlı oluyıor tabıkıı ..evet ıdılım safarı yı alacağızzz babamız da ben de onu çok begendıkkk ...şimdı dee taşınabılme koltuğu el arabası onlara bakıyorummm laelaelaelaelae
evet heyecanlı oluyıor tabıkıı ..evet ıdılım safarı yı alacağızzz babamız da ben de onu çok begendıkkk ...şimdı dee taşınabılme koltuğu el arabası onlara bakıyorummm laelaelaelaelae
slm kızlar size birşey danışmka istiyorum benim adetim 29 ekim ama hamiş olabilirim 9aydır korumuyoruz bu aralar batmalarım vardı bu haftada 2 defa sancım vardı dün dayanamayıp doktora gittim ve gaz sancısı dedi ve kabızlıkta var acaba hamile olabilir miyim ve dün röntgen çekildi eger hemiş sen sizce ne kadar zararlıdır yani bebiş varsa çok mu sakıncalı bi iş yaptım ne olur bana yardımcı olunnnnnnnn
slm kızlar size birşey danışmka istiyorum benim adetim 29 ekim ama hamiş olabilirim 9aydır korumuyoruz bu aralar batmalarım vardı bu haftada 2 defa sancım vardı dün dayanamayıp doktora gittim ve gaz sancısı dedi ve kabızlıkta var acaba hamile olabilir miyim ve dün röntgen çekildi eger hemiş sen sizce ne kadar zararlıdır yani bebiş varsa çok mu sakıncalı bi iş yaptım ne olur bana yardımcı olunnnnnnnn