Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbüş kocaman oldu :)) yani şöyle tarif edeyim; tek gebeliklerde ki 6,5-7 aylık gibi sanırsam..görenler çok yok diyor, sana göre az bile diyorlar ama ben alışkın olmadığımdan kocaman geliyor :CüvCüv:
amannn olsun beee :)) yakıştı bana o göbüş :CüvCüv:
ahh bi de yükleyebilsem resmi buraya ,göstercem göbüşümü de :)) beceremiyorumgamyoncuiremsu
göbüş kocaman oldu :)) yani şöyle tarif edeyim; tek gebeliklerde ki 6,5-7 aylık gibi sanırsam..görenler çok yok diyor, sana göre az bile diyorlar ama ben alışkın olmadığımdan kocaman geliyor :CüvCüv:
amannn olsun beee :)) yakıştı bana o göbüş :CüvCüv:
canım benim merak ettım çatlak var mı..sen zayıfsın ya kaşıntı gerılme varmı
ahh bi de yükleyebilsem resmi buraya ,göstercem göbüşümü de :)) beceremiyorumgamyoncuiremsu
hiç çatlağım yok ama deli gibi kaşınıyorum :)) geriliyor ara ara..bebe yağı al dedi doktorum,onu kullanınca geçiyor..
erkek olucekkkk erkekkk....sırnaşık şey
bugun mü belli olcak ay heycanlandım erkek dıyorum...bu yıl erkek yılı![]()
canım foto büyük geliyodurda ondandır kücültürsen hata vermez..bilmiyorumkismileya hata oluştu diyor sürekli:mymeka:
kızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın
bilemiyom kız olursa da çok şaşırcammm
yok yok bgn değil haftaya bgn gitcem belki gösterir
iki seçenek var zaten :roflol::roflol::roflol::roflol: niye şaşırıyosun kız olunca lülülülülülü
ayşemmm kızzz senin topik:lepi: uğrunu gösterdi iki kişi hamiş..
kızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın
ya hata oluştu diyor sürekli:mymeka: