• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İDİLCİMM O KADİFENİN TÜYLERİ BEBİKİ RAHATSIZ EWTMEZ DEĞİLMİ..ÇOK TÜYLÜMÜ..TAMDA BAKMADIM AMA... bilmiyorumkismile

sanmıyorum canım daha iyi böyle bence...sıcak tutuyo

evet canım rennıe duo

ooo bu da guzelmişş ama öbürüde güzel canım...güzel günlerde kullanın yavrunla beraber ınsallah :))

inşallahhhh canım

idilcim, geçen gün ölüyordum mide ağrısından ben..bütün gün ağrıdı,akşam delirtti artık..kocişle otururken sırtımı biraz bastırarak sıvazladı.. okadar çok rahatlattı ki bu.. bi de soğuk sütü duymuştum.yavaş yavaş yudum yudum içiceksin diye,üstüne de onu içtim..ohhh misss...bi anda kesildi ağrım..ama sırtını kociş öle yapsın..ilginç gelebilir ama gerçekten çok işe yarıyor.

tamam a.s bunu deniycem

hıcbır zararı yok canım.sen bılırsın

doktor bana ilaç vermiyo yaa bi tek kasılmalar için spasfon diye bir ilaç verdi o kadar

alınganlıgını yesinler hıhhhh valla ısırırım seni hee:)))

HEEE...ALUNURUNN..PARÇALARUNNN... :delphin:

YOK KIZZZ...ALINMAM BEN..İÇİME ATARIMM.. senağlama AĞZIM VAR DİLİM YOKK BENİM... :utangac:
BUGÜNE KADAR BU TOPİKTE ÇOK ŞEYLERİ ATTIM İÇİMEE...
ÇOK ACILAR ÇEKTİMM..SABAHLARI GELDİNİZ KOCİŞLERLE BUM BUMLARI ANLATTINIZ İÇİM GİTTİ AĞZIMI AÇIP GIK DEMEDİMM..YANİ BÖYLEYİM BENN...
ÇOK TATLIYIMM..ÇOK MASUMUM..ÇOK TERBİYELİYİMM..
ÇOK HAMARATIMM..ÇOK SEKSÜYÜMM..BÖYLE İŞTE NANEMM...
NERDEN GELDİK BURAYA..HEE ÇOK ÇEKTİM DİYODUMMM :1:

YOK KIZZZ...ALINMAM BEN..İÇİME ATARIMM.. senağlama AĞZIM VAR DİLİM YOKK BENİM... :utangac:
ÇOK ACILAR ÇEKTİMM..SABAHLARI GELDİNİZ KOCİŞLERLE BUM BUMLARI ANLATTINIZ İÇİM GİTTİ AĞZIMI AÇIP GIK DEMEDİMM..YANİ BÖYLEYİM BENN...

şeroyla takıla takıla ya huyunda ya uyunda babak marıfetlere.....bayanssulusmile

o dudaklara dayanamıyom saldırıyom resmen ilk öpen kadın benim....en cadı kaynana tezini bölece kanıtladık...

AYYY ÇOK KÖTÜSÜNN ÇOK UYUZSUNNNNN...
RESMEN İŞKENCE EDİYOSUNNN... :oklava:
KAYNANA BİLE DEMİYORUMMM.CADISIN SEN CADIIIIIIIIII.... EN SÜPÜRGELİSİNDENN... kaydirigubbakcemile4

AYYY ÇOK KÖTÜSÜNN ÇOK UYUZSUNNNNN...
RESMEN İŞKENCE EDİYOSUNNN... :oklava:
KAYNANA BİLE DEMİYORUMMM.CADISIN SEN CADIIIIIIIIII.... EN SÜPÜRGELİSİNDENN... kaydirigubbakcemile4

:roflol: :roflol: :roflol:

hem ne işkence amaaaan buyuyunce zaten aman anne yapma dıye ıtcek benı en azından tadını cıkarayım ...kızlar ole degılkı kedı gıbı....ben de sımdıden ıskence edıyom...ay sonrasında ellerıyle ıtıyo kucucuk sey...:tomato:

:))) selam kızlaaar. tinkerr bebişinin dudişlerinden ilk öpen olacaksın ama son olmayacaksın bu acı gerçeğe alışşş hahahhahahaha :1:

hem ne işkence amaaaan buyuyunce zaten aman anne yapma dıye ıtcek benı en azından tadını cıkarayım ...kızlar ole degılkı kedı gıbı....ben de sımdıden ıskence edıyom...ay sonrasında ellerıyle ıtıyo kucucuk sey...:tomato:

ÇOCUĞU SAVUNMASIZ YAKALIYON HEEE... kaydirigubbakcemile3
KOCİŞE ÖPTÜRMÜYON DİİMİ... :1:

BU ARADA SİZİN YASAK BİTTİMİ aklinialirimsmile aklinialirimsmile

anam anam laflarada bak hele gören de rahibe terasa (yavyumdan alıntı)
sanır :roflol: :roflol:

kızlar ben çıkıyorum midem gerçekten çok fenaa azcık uzanayım
kendinize iyi bakınnnn ciciler

görüşürz idilim kendine iyi bak arkadasların dediklerini de uygularsan belki rahatlarsın canım a.s

:))) selam kızlaaar. tinkerr bebişinin dudişlerinden ilk öpen olacaksın ama son olmayacaksın bu acı gerçeğe alışşş hahahhahahaha :1:

slm bidenemmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

ÇOCUĞU SAVUNMASIZ YAKALIYON HEEE... kaydirigubbakcemile3
KOCİŞE ÖPTÜRMÜYON DİİMİ... :1:

BU ARADA SİZİN YASAK BİTTİMİ aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bak bak merak ettiği şeye bak :1: bi de rahibe teressayım diyo utanmadan, sanane kıs milletin yasağından yatağından :roflol: :roflol: :roflol:

çocuğu savunmasız yakalıyon heee... Kaydirigubbakcemile3
kocişe öptürmüyon diimi... :1:

Bu arada sizin yasak bittimi aklinialirimsmile aklinialirimsmile

yok o öpmüyo dudaktan erkekmıs kız olsa öpermıs delı adamın mantıga bak bebek be o dıyom hayır olmaz dıyo

bebısım daha kanama oluyo bıtmedı...dogum sonrası 26.gun adet oldum bıtmedı acayıp uzadı bu ıs kocişte sıkıldı tabı nerdeyse 1 yıl olcak duzenlı yapmayalı...aradakı gırısımlerı saymıyom hamıleyken pek olmadı cunku

Back
X