ay evet:2:işin ŞAKASI TABİ...
tabi canııım allammm bende oğluşum doğsun yicem bal dudişlerini onun kurban olurum ben onaaaaa Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet:2:işin ŞAKASI TABİ...
anam anam laflarada bak hele gören de rahibe terasa (yavyumdan alıntı)
sanır :roflol: :roflol:
tabi canııım allammm bende oğluşum doğsun yicem bal dudişlerini onun kurban olurum ben onaaaaa şeniz
kızlar ben alışverişe çıkıyorum...hazır araba bendeyken halledeyim işimi..
gelince görüşürüzzz
:))) selam kızlaaar. tinkerr bebişinin dudişlerinden ilk öpen olacaksın ama son olmayacaksın bu acı gerçeğe alışşş hahahhahahaha![]()
su'cum bebeişin çok iyyimiş sevındım canım :)))
sağlıkla daha da büyüsün kollarına gelsin inşallah
kızlar ööle hemen göstertmiyo kukuyu kaydirigubbakcemile3 bizde 16. haftada öğrenmiştik :))
Kızlar yaa smarta ve suya bulamadım, siz ne dersiniz, onlara ne yakışır sizce boshayallersmile
SMART---EN DOMİNANT
SU-EN USLU bilmiyorumkismile
su' ya listecibaşıı
smartada en gezenti :lepi:
Su ve uslu olmak... sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Bana dominantlık uydu ama! fisfisfis
Küsme konuusnda su da elifi hiç aratmaz...Bana deil ama Fatoşa paso küsüyooo :)
ay ne bilim..SU 'nun hiç bi yaramazlığını görmedim..cadılığınıda görmedim.ondan şey ettimm..
Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııılmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben
KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti![]()
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynanaklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbüş :CüvCüv:
Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5
bebısım daha kanama oluyo bıtmedı...dogum sonrası 26.gun adet oldum bıtmedı acayıp uzadı bu ıs kocişte sıkıldı tabı nerdeyse 1 yıl olcak duzenlı yapmayalı...aradakı gırısımlerı saymıyom hamıleyken pek olmadı cunku
Ya bırde bu vucudumla ben aslında ıstemıyom o iş olsun kendıme guvenım yok nasıl olcek....saklana saklana....gercı adamın onu seccek halı yok ne olursa olsun modunda...kılo pek kalmadı 4 kılom kaldı ama vucut gevsek anacım gerıl gerıl sonunce fosss kalıyon 3. Ayımı beklıyom spora baslıcam
ah kıyamam yaaa..güldürdün beni deli...ne olursa olsun modu nasıl oluyokiii... Kaydirigubbakcemile3
yahu facete gördümm.fazlan yokki senin..valla fıstık gibisinn.he sarkma falanmı var onlarımı diyosunn... Bilmiyorumkismile
ne var canım..çocuk doğurdun senn..hem çocuk doğur..hem eski formunda ol.kocişin gönlüne göre..yok öylee...
Accık idare etsin tombiş tinkerlaaa... :roflol:
(valla takılıyom fıstık gibisin bak..bende yalan yok.. şeniz olumunekankayizsmile))))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok beğendim yaa bu kadar olur yanii SÜPER :lepi:
Bak bak merak ettiği şeye bakbi de rahibe teressayım diyo utanmadan, sanane kıs milletin yasağından yatağından :roflol: :roflol: :roflol:
Hıhhhhhhh :dilcikar: bak bak beni beğenmiyo bi de lülülülülülü KENARIIIIIIIIIIIIIIIMMM laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
hoşgeldin ciciiiiiiiiiiimmm olumunekankayizsmile
Ama listenin son haline bakmamışsın, son listede fatoşu kaçakçı yaptık kaydirigubbakcemile3
BANA DİYENE BAK... :dilcikar:
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
AAA NE KADAN AYIIPP..HİÇ YAKIŞTIRAMADIMMMM...lmaz:
hoşgeldiniz suyummm yelizcim ve gökçemmm opuyorumnanaktan
hoşbulduk canımmcımopuyorumnanaktan