• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy midem bulanıyo sanırım açlıktan eşlimi beklim die işnat ettim fena oldum

kızlarrrr çook midem bulandı şimdii:2: buaralar sürekliii uyuyuorum :2:ama bunları asla belirtiden saymıyorum çünkü herzaman hüsrana uğruyorum bu ayyy çok dua ettim bol bol hacet namazları kıldımmm Rabbim inş verecek hepimizide

selam herkeseeee...kocişle mamamızı yedikk,sofrayı topladık,ve kociş hemen kaçtı :))) arkadaşlarıyla maç izliceklermiş :hulya:
kaldım başınıza yine kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cicimm...zemuszemus
başımızın üstünde yerin var ne demek..olumunekankayizsmile
bu arada koçişe sordum ne evet ne hayır dedi..CADIARZU
bakalım nedicek..bayanssulusmile

canım korkma sakın...doktorunu arayıp sordun mu? aynı şey bende de olmuştu,hatta ben burda bütün milletin kafasını şişirmiştim ağlamaktankaydirigubbakcemile3
doktorumla görüştüm ve bana kahverengi lekenin kötü bişey olmadığını,özellikle 7-8-9. haftalarda çok normal olduğunu,eğer devam ederse korkmam gerektiğini söledi..bu haftalarda olmasının sebebi de rahim iç tabakasının gelişimini sürdüren hormonların yumurtalıktan plasentaya geçişi sırasında bazı hamilelerde kanamalar olabilirmiş bu haftalarda... hatta devir teslim kanaması türünde bişey diyorlar...bi araştır istersen..korkma ama doktorunu da arayıp bilgilendirmemezlik etme sakınolumunekankayizsmile

Sağol canım ya içimi ferahlattın gerçekten.Kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrımda var.Bir de öyle görünce bu akşam elim ayağım boşaldı bir anda çok korktum.Allah'ım ne derse o olur tabiki.Doktorumuda bu saatten sonra arayayım mı bilemedim rahatsız etmiş olmaz mıyımbilmiyorumkismile

ay canım saçmalama bişey olmaz ondan o çoğu hamilede görülebilior sen gönlünü ferah tut doktoruna sorarsın ama

İnşallah canım dediğin gibidir.Sakin olmaya çalışıyorum ama bir anda görünce bu akşam kötü oldumeyvahedigeldismile

aaa ne zamann.ohaoldumsmile..peki devamı geldimi.eyvahedigeldismile.eğer devam ederse mutlaka dr. git erteleme..:umursamaz:
kız korkulmazmı benimde aynı oluyo eğer kan gibi bişiy varsa iç çamaşırında elim ayağım kesiliyo ne yapıcamı şaşırıyorum.akannehir.ama belkide önemli bişiy değildir aklında soru işareti kalmasın diyosan yarın gidersin dr..kaydirigubbakcemile4

Canım normalde oluyordu akıntım ama bu denli koyu renkli değildi.Az önce gördüm işte.Kasıklarımda ağrıyor ondanda korkuyorum ama korkununda ecele faydası yok.Progestandan da aldım hemen Allah'ıma emanetiz.

selam herkeseeee...kocişle mamamızı yedikk,sofrayı topladık,ve kociş hemen kaçtı :))) arkadaşlarıyla maç izliceklermiş :hulya:
kaldım başınıza yine kaydirigubbakcemile3

ayy bnmkide evde izliooo sevgili beşiktaşını
ilk yarı olmuşken şu sofrayı topluyoruz beyefendii yemekleri oturma odasına istediii maça geç kalmamak için ceza olaraksofrayı topluy bende yardım edeyim bareee:1:

ayyy midem bulanıyo sanırım açlıktan eşlimi beklim die işnat ettim fena oldum
kızz sen iki canlısın niye karnını doyurmuyon.:oklava:.kocan gece gelse yinemi beklicen..:mymeka:
hadi bakim daha fazla beklemede karnını doyur gitte..cokacimcoook

kızlarrrr çook midem bulandı şimdii:2: buaralar sürekliii uyuyuorum :2:ama bunları asla belirtiden saymıyorum çünkü herzaman hüsrana uğruyorum bu ayyy çok dua ettim bol bol hacet namazları kıldımmm Rabbim inş verecek hepimizide

ayyyyyy yoksaaa:CüvCüv:
bencede belirtiden sayma en güzeli hiç düşünmemek..:umursamaz:
inşallah allahım ettiğin duaları kabul eder..:Saruboceq:meleğin en kısa zamanda göbüşünde olur..:Saruboceq::emir_bebek:

hoşgeldin cicimm...zemuszemus
başımızın üstünde yerin var ne demek..olumunekankayizsmile
bu arada koçişe sordum ne evet ne hayır dedi..CADIARZU
bakalım nedicek..bayanssulusmile

düşünme aşamasındaysa eğer iyi bari :))) en azından hayır dememiş..hala bi umut varboshayallersmile

Canım normalde oluyordu akıntım ama bu denli koyu renkli değildi.Az önce gördüm işte.Kasıklarımda ağrıyor ondanda korkuyorum ama korkununda ecele faydası yok.Progestandan da aldım hemen Allah'ıma emanetiz.

inşallah canım allahımın izni ile biiycik olmaz...:Saruboceq:
peki progesterona ne zaman başlamıştın..CADIARZUgenelde o hapta koyu akıntı yapar bende kullanmıştım cünki ordan biliyorum.guclubacismile

kızz sen iki canlısın niye karnını doyurmuyon.:oklava:.kocan gece gelse yinemi beklicen..:mymeka:
hadi bakim daha fazla beklemede karnını doyur gitte..cokacimcoook

ya saat 4 te yedim ve çok yedim arada meyva falan aslında açıkma için nedenim yok eşim yolda o yuzden bekledim ama birden bir bastırdı çok fena oldum böle aniden gelince uyuz oluyorum. Bende gelimde burda iki lafın belini kırim gitsin aklımdan yemek dedim sempatiksalakcinni

Sağol canım ya içimi ferahlattın gerçekten.Kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrımda var.Bir de öyle görünce bu akşam elim ayağım boşaldı bir anda çok korktum.Allah'ım ne derse o olur tabiki.Doktorumuda bu saatten sonra arayayım mı bilemedim rahatsız etmiş olmaz mıyımbilmiyorumkismile

canım nedemek rahatsızlık!! o senin doktorun ve arayacaksın tabiki..diyelim ki doğuruyorsun,saat geç oldu aramayayım mı diceksin..jinekoloların özel hayat gibi bi lüksleri yok,unutma..acil bişey olabilir,bence hemen ara ve bilgi ver..en doğrusu onun söyleyeceği şeylerdir..biz burda naçizane fikirlerimizi söylüyoruz..

ayy bnmkide evde izliooo sevgili beşiktaşını
ilk yarı olmuşken şu sofrayı topluyoruz beyefendii yemekleri oturma odasına istediii maça geç kalmamak için ceza olaraksofrayı topluy bende yardım edeyim bareee:1:

benimkine ev dar geliyor artık :1: evde olsa izletmicem biliyor,garantiye alıyor kendini :1:

neyi düşünüyormuşlar ben neden bilmiyorumm

zıbıdıklarım nasıllar bakalım

siz buluşursunuz da biz buluşamazmıyızzkaydirigubbakcemile3
haççem bana gelmek için kocişinden izin istedi,o da bişey dememiş,düşünüyo şimdilik bakalım..

zıbıdıklar artık geceleri uyutmuyorlar kaydirigubbakcemile göbük kocaman oldu,sağıma soluma dönemiyorum kaydirigubbakcemile3
benim minik kuşum nasıl bakim

düşünme aşamasındaysa eğer iyi bari :))) en azından hayır dememiş..hala bi umut varboshayallersmile
evet bencede hala bir umut var..:1:bakalım gelicek olursam özelden no. alırım..:içelim:

ya saat 4 te yedim ve çok yedim arada meyva falan aslında açıkma için nedenim yok eşim yolda o yuzden bekledim ama birden bir bastırdı çok fena oldum böle aniden gelince uyuz oluyorum. Bende gelimde burda iki lafın belini kırim gitsin aklımdan yemek dedim sempatiksalakcinni
hımm gelmesi yakınsa o zaman bekle birascık..kaydirigubbakcemile2
neyse laflayınca aklından cıkar yemek iş..cokacimcoook

neyi düşünüyormuşlar ben neden bilmiyorumm

zıbıdıklarım nasıllar bakalım

ee şekercim kıskandık bizde çiğdoşumla bari buluşalım dediktiolumunekankayizsmile ama koçişimden net bir cevap alamadım bakalım artık ilerleyen günlerde belki git der..kaydirigubbakcemile4
aslında öyle gittiğim geldiğim yere karışmaz ama yinede sormal lazım sonucta o benim koçişim değilmi.Şeniz

haççemmmm
faceden benim resmimi falan göster,bak kocişiminde var resmi :))
tipimize baksın da güvensin bize :)) kesmicem seni söz :1:

siz buluşursunuz da biz buluşamazmıyızzkaydirigubbakcemile3
haççem bana gelmek için kocişinden izin istedi,o da bişey dememiş,düşünüyo şimdilik bakalım..

zıbıdıklar artık geceleri uyutmuyorlar kaydirigubbakcemile göbük kocaman oldu,sağıma soluma dönemiyorum kaydirigubbakcemile3
benim minik kuşum nasıl bakim

ayyy Süperde siz ikiniz aynı yerdemiydiniz ben unuttum bilmiyorumkismile
Bencede görüşün ayy bende gelmek isterdimmm

ben o üç sıpayıda yerim yerimmm Uyuma uyuypta napcan sanki önemli olan onların keyfi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Senin kuşta iyi bakalım da dişimi erkekmi çok merak etmeye başladım artık yaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile

hımm gelmesi yakınsa o zaman bekle birascık..kaydirigubbakcemile2
neyse laflayınca aklından cıkar yemek iş..cokacimcoook

ee şekercim kıskandık bizde çiğdoşumla bari buluşalım dediktiolumunekankayizsmile ama koçişimden net bir cevap alamadım bakalım artık ilerleyen günlerde belki git der..kaydirigubbakcemile4
aslında öyle gittiğim geldiğim yere karışmaz ama yinede sormal lazım sonucta o benim koçişim değilmi.Şeniz

yakın yakın hatta bakkaldaymış çok şükür :)))

Bencede görüşün şekerler Valla bende gelmek isterdim ama sanırım gelememmm
yakınmı peki evleriniz

aaaa nerde buluşuyosunuzz kızz beni nie kimse davet etmiyorrr:gitme:
benimkine ev dar geliyor artık :1: evde olsa izletmicem biliyor,garantiye alıyor kendini :1:

ayyy ben dışarı çıkmasın die evde izlemesine izin verdim vallla hatta bi anlaşma sağladıkk kocişle o haftada 1 kere maç izlicek 1 kere maç yapmaya gidecek geri kalan günlerde bnm isteiklerim olacak.bi haft pazar onun istediği bir hafta pazar bnm istediklerimi yapıcaz böyle bi karara vardık:1:.yoksammm çok kavga edioruzzz maç yüzünden:olmaz:

ADEMERVE canım sıkıntı yapma!!! progeston içiyorsan heleki Allahın izni ile bişicikler olmaz.
Benimde gelmişti bi kaç damla ama düzeldi çok şükür.
Yinede git yarın bir kontrol ol istersen

ayyy Süperde siz ikiniz aynı yerdemiydiniz ben unuttum bilmiyorumkismile
Bencede görüşün ayy bende gelmek isterdimmm

ben o üç sıpayıda yerim yerimmm Uyuma uyuypta napcan sanki önemli olan onların keyfi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Senin kuşta iyi bakalım da dişimi erkekmi çok merak etmeye başladım artık yaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kıss fatoş gelsene sendee ayy ne hoş olur heee..:lepi:
ben çanakkelde çiğdoş balıkesirde.:1:.bana yaklaşık 2,5 saat filan sürüyo otobüsle..kaydirigubbakcemile4

Back
X