• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDINN ŞEKERLERİMMM NASILSINIZZ BAKALIMMM.opuyorumnanaktanYILDIZCIMM DEGERİN ÇOK İYİ MAŞALLAHHHHH:nazar:

herkese günaydın arkadaslar haberınız olmustur kesın ama ben dogum yaptım 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu çok tatlı masallah bırbırmıze alısmaya çalışıyoruz emme problemımız var suanda ama ınsallah düzelecek

Canım benim gözün aydın çok sevindik almıştık haberini opuyorumnanaktan Rüzgar bebeğimiz hoşgelmiş, Allahım sağlıklı uzun ömürler versin ona inşallah :Saruboceq: emme problemi de çözülür yavaş yavaş inşallah, alışınca hiç bırakmicak seni cok cok emecek sıpa :ecrin_bebek: :nazar:
Bizim için de bol bol kokla meleğimizi emi Şeniz

Saçmalama yaa olur mu öyle şey, sanki kötü bi niyetle mi söyledin de korkuyosun, ayrıca sizin çocuğunuz oluyo, ve yine olacak, öyle olumsuz şeyler düşünme sinir etme beniiiiiiiii :mymeka:

sen iyi niyetle söylemişsin Allah biliyor sonuçta ne niyetle söledigini...birdaha agzından duymim böyle şeyler tamammııı :oklava:

EVET..ÇOK ŞÜKÜR OLABİLDİĞİNİ GÖRDÜKTE...NE BİLİM..BÜYÜK KONUŞMAKKK...
NEYSE...TEMAM...
ÖNÜMÜZDEKİ AY BOMBA GİBİN GELİCEMMM TAMAM... ASLINDA KORUNMA SÜREMİZ DOLDU SAYILIR..BU AY YUMURTLAMA ZAMANINDA BAŞLAYABİLİRİZ ÇALIŞMALARA aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
AMA BEN 1 AY DAHA BEKLİYCEM..İÇİMDE ŞÜPHE KALMASINN... boshayallersmile

herkese günaydın arkadaslar haberınız olmustur kesın ama ben dogum yaptım 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu çok tatlı masallah bırbırmıze alısmaya çalışıyoruz emme problemımız var suanda ama ınsallah düzelecek

TEBRİKLERRRR CANIMMMM.OHH MİS GİBİMM KOKARRDA O ŞİMDİİİ :emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım.allahım kucağından ayırmasın .kavgamı ediyo kıs yoksa senle
:)))kızz Allah seni napmasın emiiiii ama varya balcı yazarken de aklıma geldi şimdi bu kızın aklına doktoru gelicek diye:))))

hemen hemen canım inş birdaha baktırdıgında kat kat artmış olur bitanem :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım doktorda demişti 600 lerde olacak çarşambada 1200 lerde cumartesi gel kese görünür demişti bakalım görecez nedense içim rahat

GÜNAYDINN ŞEKERLERİMMM NASILSINIZZ BAKALIMMM.opuyorumnanaktanYILDIZCIMM DEGERİN ÇOK İYİ MAŞALLAHHHHH:nazar:
günaydın canım hoş geldin iyiyim sen nasılsın canım çarşambada istedi tahlil doktorum yinemi verecem bilmiyorum
Aslında ikiye katlanması gerektiği için en az 740 olmalıydı ama sen yine de üzülme balım, böyle yavaş ilerleyip sağlıkla devam edenler de var, tabi en doğru yorumu doktorun yapacaktır, sen benim yorumumla kalıp üzülme sakın, bi doktorunu ara sor bakalım ne dicek olumunekankayizsmile
içim nedense rahat canım kötü bi durum olsa belli ederdi heralde inş doktorum iyi şeyler söler cumartesi
EVET..ÇOK ŞÜKÜR OLABİLDİĞİNİ GÖRDÜKTE...NE BİLİM..BÜYÜK KONUŞMAKKK...
NEYSE...TEMAM...
ÖNÜMÜZDEKİ AY BOMBA GİBİN GELİCEMMM TAMAM... ASLINDA KORUNMA SÜREMİZ DOLDU SAYILIR..BU AY YUMURTLAMA ZAMANINDA BAŞLAYABİLİRİZ ÇALIŞMALARA aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
AMA BEN 1 AY DAHA BEKLİYCEM..İÇİMDE ŞÜPHE KALMASINN... boshayallersmile
ha şöyle opuyorumnanaktanzemuszemus

eevt canım bugün biras sevindim. allahım isteyen herkese nasip etsin. eşin göründümü kabul ediyomu ameliyatı canım

inşallah bitanem...
eşimle haftasonu konuştuk dedim 4.gün deilde 3.gün testi yaptır yani salı günü eşimde tamam dedi...ama gel görki onun yaptıgına bak gece kalkmış yemek yemiş... sabah kahvaltı hazırlıcam ben oruçluyum dedi..nerden cıktı bu oruç dedim işte borçlarım var dedi bende üstelemedim oysaki bugün test yaptırması gerekiyordu..
artık gerçekten karışmıcam varya nasıl istiyorsa öle yapsın
40 yaşına kadar aklı başına gelmezse zaten ondan sonrada çocuk sahibi olamayız 40 yaşından sonra varikosel ameliyatı olmuyormuş...
öle işte bitanem artık umursamıyorum naparsa yapsın...

zehselim canım benim çok tebrik ederim çok sevindim rüzgarına kavuşmussun...Allah analı babalı büyütsün inş...
emme problemide düzelir inş bitanem bunun için sıkma canını emi olumunekankayizsmile

günaydın yelizcim hoşgedinnn opuyorumnanaktan

inşallah canım doktorda demişti 600 lerde olacak çarşambada 1200 lerde cumartesi gel kese görünür demişti bakalım görecez nedense içim rahat

Ooooo doktorun 600 lerde olacak dediyse tamam ozaman hadi gözün aydın hihoyyyt keseyi görmek de nasip olur inşallah :Saruboceq:

günaydın canım hoş geldin iyiyim sen nasılsın canım çarşambada istedi tahlil doktorum yinemi verecem bilmiyorum
içim nedense rahat canım kötü bi durum olsa belli ederdi heralde inş doktorum iyi şeyler söler cumartesi

ha şöyle opuyorumnanaktanzemuszemus

ehh işte canımm idare ediomm.sen yine doktorun dedigi gibi çarşambada yaptır cnm tahlil cumarteside gider görürsünüz allahın izniyle

inşallah bitanem...
eşimle haftasonu konuştuk dedim 4.gün deilde 3.gün testi yaptır yani salı günü eşimde tamam dedi...ama gel görki onun yaptıgına bak gece kalkmış yemek yemiş... sabah kahvaltı hazırlıcam ben oruçluyum dedi..nerden cıktı bu oruç dedim işte borçlarım var dedi bende üstelemedim oysaki bugün test yaptırması gerekiyordu..
40 yaşına kadar aklı başına gelmezse zaten ondan sonrada çocuk sahibi olamayız 40 yaşından sonra varikosel ameliyatı olmuyormuş...
sıkma canını onunda aklı başına gelir. hiç kendini üzme bende kızıyodum gitmiyo diye sonra abisi demiş ben sizi amca yaptımda siz beni yapamadınız, hemen koşa koşa gitti. o da çevresinden bi söz duysun nasıl gidervereliniortak

inşallah bitanem...

zehselim canım benim çok tebrik ederim çok sevindim rüzgarına kavuşmussun...Allah analı babalı büyütsün inş...
emme problemide düzelir inş bitanem bunun için sıkma canını emi olumunekankayizsmile

günaydın yelizcim hoşgedinnn opuyorumnanaktan

HOŞBULLDUMM CANIMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah bitanem...

Ah canım benim yaaa :teselli: eşin için de çok zor bi durum onu da anlıyorum ama böyle kaçarak biyere varamaz ki yaa bir an önce anlar inşallah hatasını :Saruboceq:

Ah canım benim yaaa :teselli: eşin için de çok zor bi durum onu da anlıyorum ama böyle kaçarak biyere varamaz ki yaa bir an önce anlar inşallah hatasını :Saruboceq:

sanada günaydınn şekerimmm :dilcikar::dilcikar:

ayy regl yaklaştıkça alıngan oluyomm heraldee mennn ohaoldumsmile

:)))kızz Allah seni napmasın emiiiii ama varya balcı yazarken de aklıma geldi şimdi bu kızın aklına doktoru gelicek diye:))))

hemen hemen canım inş birdaha baktırdıgında kat kat artmış olur bitanem :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldın nanem :)

hoşgeldın hocam saygılar :lepi: (tavla örtmenim)

tekrar hayırlı olsun zehselcim sağlıkla mutlu huzurlu yuvanızda boyversin fidanınız opuyorumnanaktan

KIZLAR YA BİŞEY SÖYLİYCEM SİZE..ARADA AKLIMA GELİYO HUZURSUZ OLUYORUMM.. :sinifsinif:
BENİM DAYIMIN KIZI VAR..99 YILINDA EVLENDİ..ÇOCUĞU OLMADI,, OLMUYO:((((
BENDE Bİ KERE DEDİMKİ ANNEMLE KONUŞURKEN ANNE OLMUYOSA ZORLAMAMAK LAZIM.EVLATLIK ALSINLAR DEDİMM..BAZEN AKLIMA GELİYOR..ALLAH KORUSUN YA BÜYÜK KONUŞTUYSAMDA BAŞIMA GELDİYSE...RABBİM KORUSUNN..ALLAH KALBİMİ BİLİYOR..BEN ÇOK SEVİYORUM ONU..ASLA KÖTÜLÜĞÜNE SÖYLEMEDİMM.YIPRANDILAR DİYE SÖYLEDİM..
UZAKTAN DEMEK KOLAYMIŞ..EVLATLIK OLAYI BANA HİÇ AMA HİÇ ILIMLI GELMİYORR..ALLAHIM GÜZEL RABBİM İNŞALLAH BENİ BÖYLE BİŞEYLE SINAMAZ..İNŞLLAH ŞURDA EŞİMDEN AİLEMDEN GEÇİRDİĞİM YALNIZ GÜNLER VE BAZEN KORKULU GECELER EN ZOR SINAVIM OLURR :sinifsinif: (AMİN)

Canım bi arkadaşım evlencekti biisiyle ama isteemden evlenıyodu
hemde çocukla hiç uyuşmuyolardı çokda gerikafalı kadınlarına acımayan veen az
5-10 çocuk yapan ısnanlardı nişanlanmışlardı
bende o zaman bişi demiştim ama h... çok ufak tefek çok yüklenırler ona çocuk çocuk
diye tuttururlar ya vücudu kaldıramazsa demiştim ortak bi arkdasımıza endişelenmıstım
onun için cümlem biter bitmez Allah verince verir tabi töbe töbe dediğime bak demiştim
ama içim rahat etmemişti sonra arkadasıma h...'ye söyleyip helallik aldım arkasından söylediğim
için yoksa içim rahat etmedı bi türlü hoş o çocuklada evlenmedıler nişan attılar
canım senınde içine dert oluyosa anlatıp helallik almak en güzeli....bunları düşünme diyemem
çünkü önemli konular bunlar hele arkasındna söylenmısse ne kadar iyi niyetle olursa
olsun yüzüne karsı söylediğinde kırılabilir bu dediğine biri bana dese kırılırım doğrusu
empati yaparak söyluyorum bunu yani....he bu şu demek değil sen bunu dedin
onun iin çocugun olmyo olmıycak anlamında değil....ama vicdanen ahlaken en uygun olanı
ona anlatıp helallik almaktır.

Son düzenleme:
ehh işte canımm idare ediomm.sen yine doktorun dedigi gibi çarşambada yaptır cnm tahlil cumarteside gider görürsünüz allahın izniyle
idaremi :olmaz:canım bi sıkıntınmı var yoksa işlerinmi yoğun,
inşallah canım tamam çarşamba tekrar tahlil yaptıtırım
Ooooo doktorun 600 lerde olacak dediyse tamam ozaman hadi gözün aydın hihoyyyt keseyi görmek de nasip olur inşallah :Saruboceq:

inş.canım rabbim hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:

günaydın herkeseee..yıldız 1 gün var cnm senle aramızda.18 eylül benim son tarih.cuma günü 104.70 di.dün yaptırdım bu sefer 405.9 çıktı.
şero normalmi sence bu değerler

sanada günaydınn şekerimmm :dilcikar::dilcikar:

ayy regl yaklaştıkça alıngan oluyomm heraldee mennn ohaoldumsmile

yok hamile oluncada alınganlık oluyosempatiksalakcinni belki regl yaklaşmıyordr canım ne dersin

Back
X