• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nanemm canımm heh böyleee dişli ol yoksaaaa çok beklersin..benim eşimde dırdırımdan bıktı artıkkk dün verdi geldi:))) hee bu arada bu testler nezamandan nezamana tekrarlanıyor hani bi sorun felan çıkarsa bi daha ne zaman yapcaz dr mu söylüyo bunu ??? bidee ben bunu kendi dr uma göstercemm eğerki eşimde bi sorun varsa hangi bölüme yönlendiriyo bevliyemii?? bilgi amaçlı soruyom canım yaa mirak ettim de sempatiksalakcinni

:))cadılıgımı gösterme zamanı:))
aslında canım test yaptırdıgı zaman bi problem varsa varikosel teşhisi konulmuşsa o zaman ameliyatı öneriyor doktor tekrar şu kadar süre sonra test yapalım demiyor ...
benim eşim test yaptırınca doktor ameliyat dedi ama o kendi biraz araştırmış bitkisel ilaçlar almıştı..o ilaçları kullandı ve bitti...şimdi tekrar test yaptırmasını istiyorum eger bi deişiklik yoksa ameliyat olcauk inş.
test sonucuna göre bevliyeye gönderiyor canım...

yaşlıymış kız :1: bize gelmez o kaydirigubbakcemile3
benim doktorcuğumun adı da alaattin aklinialirimsmile bende pek beğenirim kendilerini de çaktırmıyorum aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evett yaşşlıysa hiçç bizze gelmezz oo tatlımm.gel sen benim doktorcuma bakk ayy bidene oo yaaa hemide 34 yaşında daha tasecikk :1::1: faruk onur başegmezzz

yaşlıymış kız :1: bize gelmez o kaydirigubbakcemile3
benim doktorcuğumun adı da alaattin aklinialirimsmile bende pek beğenirim kendilerini de çaktırmıyorum aklinialirimsmile

:1::1::1::1::1: anammmm ben bulamadımm resmini yaaaa

kızz yaşlı ama acayip karizma adam canlı olarak görüceksin böle bakakalıyosun duruşu sesi felan insanı etkiliyor gerçektende:))

selam canım arkadaşlarımm ne var ne yok benim kasıklarım çok ağrıyor yarın dr günüm bakalım ne diyecek acaba kist tenmi ağrım

slm mercancım hoşgeldin.. opuyorumnanaktan nasıl gidiyor hamlelik?
inş kistlik bi durumun yoktur canım :Saruboceq:

:))cadılıgımı gösterme zamanı:))
aslında canım test yaptırdıgı zaman bi problem varsa varikosel teşhisi konulmuşsa o zaman ameliyatı öneriyor doktor tekrar şu kadar süre sonra test yapalım demiyor ...
benim eşim test yaptırınca doktor ameliyat dedi ama o kendi biraz araştırmış bitkisel ilaçlar almıştı..o ilaçları kullandı ve bitti...şimdi tekrar test yaptırmasını istiyorum eger bi deişiklik yoksa ameliyat olcauk inş.
test sonucuna göre bevliyeye gönderiyor canım...

HEEE ANLADIM CANIMMM İNŞ. BİR AN ÖNCE YAPTIRIRDA Kİ İNŞALLAH DÜZELMİŞTİR...CADILIK YAPARKEN ALTTAN ALARAK DUYGULARINI SÖMÜR:d:d:))) BAZEN BEN ÖYLE YAPIYOM... DAYANAMIYOO:))) HAYIRLISI OLSUN CNAIM YAA İNŞALLAH BİZİMKİNDE Bİ SORUN YOKTUR

evett yaşşlıysa hiçç bizze gelmezz oo tatlımm.gel sen benim doktorcuma bakk ayy bidene oo yaaa hemide 34 yaşında daha tasecikk :1::1: faruk onur başegmezzz

valla iyi kocalarınız izin veriyor erkek doktora gitmenize benim eşim hayatta göndermiyor anam kadın doktorlarıda ben sevmiyorum...kaç tane deiştim doktor varya en son bitane var bayan şimdilik iyi diyebilirim ama daha çok iyi tanımıyorum...

HEEE ANLADIM CANIMMM İNŞ. BİR AN ÖNCE YAPTIRIRDA Kİ İNŞALLAH DÜZELMİŞTİR...CADILIK YAPARKEN ALTTAN ALARAK DUYGULARINI SÖMÜR:d:d:))) BAZEN BEN ÖYLE YAPIYOM... DAYANAMIYOO:))) HAYIRLISI OLSUN CNAIM YAA İNŞALLAH BİZİMKİNDE Bİ SORUN YOKTUR

heheh bende çok yaparım onu:)))
inşallah canım hayırlısı olur ve inşallah eşinde bir problem çıkmaz biran önce bebişinize kavuşursunuz... :Saruboceq:

selam canım arkadaşlarımm ne var ne yok benim kasıklarım çok ağrıyor yarın dr günüm bakalım ne diyecek acaba kist tenmi ağrım

a.s canım iyiyiz sen kaç haftalıksın benimde ağrıyor kist var bendede keseye bakarken keşfetti doktor ondan olabiler

seninkinin resmini bulamadımbilmiyorumkismile ama benimki de tasecikaklinialirimsmile kaymak kaymak aklinialirimsmile
alaattin kaçar benimkinin de adı :asigim:

a.s canım iyiyiz sen kaç haftalıksın benimde ağrıyor kist var bendede keseye bakarken keşfetti doktor ondan olabiler
SEndedemi var? ne söyledi doktor ne oluyormuş kist olunca benimkinide keseyi ararken gördü ama çok korkuyorum evet kasıklarımda ki ağrı bence kistten

kızlar ya şeker taraması yaptırdım 1 haftadan önce dr gitmem imkansız
lütfen fikri olan varsa yorum yapsın
glukoz tolerans testi,ogtt 50 gr 163
glukoz açlık kan şekeri 92
ne bu şimdi normalmi değil mi
iş yerime yakın bir yerde yaptırdım

valla iyi kocalarınız izin veriyor erkek doktora gitmenize benim eşim hayatta göndermiyor anam kadın doktorlarıda ben sevmiyorum...kaç tane deiştim doktor varya en son bitane var bayan şimdilik iyi diyebilirim ama daha çok iyi tanımıyorum...

ayy canımm ben hayatta kadın doktora gitmem sevmiorumm napimmm onlarr biraz sinirli oluolarrr :1::1: bende hamiş kaldıgımda mecburen direk özele gittik çünkü 6 haftada ögrendimmm.tabi şansımıza da bi o doktor müsaitmişş.beklerkenn bi wc ye gidiyim dedimmm ben wc deyken eşim görmüşş doktoru çıktım bana diokiii sen bu doktora gitme çok yakışıklı karizma falannn bende tutturdum gidicem die tabii bi girdim içeriii anam küpeli kirli sakallı bi adammm renkli gözlü bideee offfff bayılcaktımm heee :D:D:D ama şimdi kısmet olurda bidaha hamiş kalırsam babam dioki hemen işi bırakıp ilk 3 ayını yanımızda geçiriceksin yanii izmirdeee :):): orda da akrabamıss varrr oda çok yakışıkklı kaan bozkurt onun adıdaaa

SEndedemi var? ne söyledi doktor ne oluyormuş kist olunca benimkinide keseyi ararken gördü ama çok korkuyorum evet kasıklarımda ki ağrı bence kistten

canım sakin olyerimseniben
bende ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim:CüvCüv:
dr a gittim keseyi görmek için dr bana kese görünmüyo 8 cm kistin var dedi
ama çok şükür ki bebiş büyüdükçe kist yok oldu gitti
hatta 1 ay içinde tamamen yokoldusositososito
sadece ilişkiyi yasakladı bana 2 ay kadar
başkada korkulacak bişey yok yani rahat ol canımyerimseniben

eevt canım bilgi alırız
sana hamilesin dedimi doktorun bana henüz demedi

he canım bak o olur bende adet olmuştum da öle dura bilmişti, test vermişti.
ama öle kalmıyolar biliyomusun. şimdi bebeğe bişi olacak diye yanıma bile yaklaşmıyor adam unuttu resmen o işiŞeniz

kendi doktoruma gitmedim cnm dahada kan testi yapt.yerdeki doktora sonucu gösterdğimde cuma gibi hamilesiniz demişti

canım sakin olyerimseniben
bende ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim:CüvCüv:
dr a gittim keseyi görmek için dr bana kese görünmüyo 8 cm kistin var dedi
ama çok şükür ki bebiş büyüdükçe kist yok oldu gitti
hatta 1 ay içinde tamamen yokoldusositososito
sadece ilişkiyi yasakladı bana 2 ay kadar
başkada korkulacak bişey yok yani rahat ol canımyerimseniben

dikkate bile almadı canım dimekki önemsiz
tamam teşekkürler ama elimde değil sancı olunca korkuyorum

Back
X