hoşşgelldinnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün topigimizde sess seda yok kimseciklerdennn :2: ohh maşallahh sana ve bebişineeeeeeee![]()
hoşbulduk hayatımmmm :hulya:
evet kımsecıkler yokk herkesın işi başından aşkın demkkııı

saol teyzesiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşşgelldinnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün topigimizde sess seda yok kimseciklerdennn :2: ohh maşallahh sana ve bebişineeeeeeee![]()
dayanamayıp test yaptım negatif çıktı
yemekte herkes
bende yazamıyorum işim çokkk
artık haftada 2 gün geliyorum
o yüzden işler birikiyo
uzulme hayatımmmm bıdahakıne inş. :teselli:
üzülmüyorumda kendime kızıyorum her seferinde kendimi salak gibi olmayan bişeylere inandırıyorum, büyük bir umut taşıyorum sonrada herşey yalan.
üzülmüyorumda kendime kızıyorum her seferinde kendimi salak gibi olmayan bişeylere inandırıyorum, büyük bir umut taşıyorum sonrada herşey yalan.
selamm güzellerim ben geldimm.....zemuszemus
evet ya herkes nereye kayboldu bilmiyorumkismile
yemekten sonra sanırım herkese bir ağırlık çöktü![]()
slm gusellerım bıraz once eve geldımmm
tam kan verdım , ıdrar verdımm , yuklemem yapıldı , tetanoz aşımı vuruldum geldımm ama oldum yorgunluktannn... 1.5 tan snra eşim alacak dr umuza fakslayacak ama lab. da açlık kan şekerım çıkmıştı 80 ıdı o da ıyıymış. tabıkısı dığerlerı hakkında yorum yapamıyorum bılmıorum çünku bakalımm ne olurr ... inş. hepsi ıyıdırrr..
artı kadın doğum uzmanı eşimın arkadaşı saolsun tahlıllerı verırken ıstersenız mert kağana a bır bakalım dedı benden de kaçar mı tmm dedım.. bebeğim 23 gunde (528 gr ıdı) 780 grama çıkmış maşallahhhpıt pıt kalpciğinı de gordum allahım nazarlardan korusun cumlesınınkını içinde de benım bebeğimı
:Saruboceq:
şimdık de azcık bır şeyler atıştıracağım çnku acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook
kan tesitndemi öğrendin cnm idrar testindemi.
ben iki gündür çook fenayımmm..uyku uyku uykuuuuu... mirmirmirmir
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına caınmm.allah sağsalim kucağınıza aldığınız günleride göstersinn..
yok güzelim idrar testi yaptım canım şimdi işyerinde.daha 3 gün var ama olsa çıkardı.
amın canım benımmm :Saruboceq: allahım herkese nasıp etsınnn inş. :Saruboceq: sen nasılsın elifcımmmm opuyorumnanaktan
slm gusellerım bıraz once eve geldımmm
tam kan verdım , ıdrar verdımm , yuklemem yapıldı , tetanoz aşımı vuruldum geldımm ama oldum yorgunluktannn... 1.5 tan snra eşim alacak dr umuza fakslayacak ama lab. da açlık kan şekerım çıkmıştı 80 ıdı o da ıyıymış. tabıkısı dığerlerı hakkında yorum yapamıyorum bılmıorum çünku bakalımm ne olurr ... inş. hepsi ıyıdırrr..
artı kadın doğum uzmanı eşimın arkadaşı saolsun tahlıllerı verırken ıstersenız mert kağana a bır bakalım dedı benden de kaçar mı tmm dedım.. bebeğim 23 gunde (528 gr ıdı) 780 grama çıkmış maşallahhhpıt pıt kalpciğinı de gordum allahım nazarlardan korusun cumlesınınkını içinde de benım bebeğimı
:Saruboceq:
şimdık de azcık bır şeyler atıştıracağım çnku acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook
hoşgeldın şeker portakalllllımmmm opuyorumnanaktan
cnm ben adete 2 gün kala yaptım çıkmadı.silik bile çıkmadı.
bende öyle dedim yok kesin diye.gittim dişçiye hatta.
sonra adetim 2 gün geçti yine yaptım yine çıkması.akşama kadar bekledi test silik bile oluşmadı.sonra adet geçeli 7.gün yine yaptım varsa ona göre kan vereyim deidm yine çıkmadı.
sonunda gittim kan veridm çıktı cnm.idrara geçmesi zaman alıyore ya direk kandna baktır bence:CüvCüv: