iyiyim canım benim..çok şükürr.işten eve evden işe..değişik bişey yok..dün kürtajdan sonraki ilk kırmızılar geldi..buay çalışmalara başlayabiliriz ama 1 ay daha beklemek istiyorum ben..acayip uyku istiyorum bu ara havalardanmıdır nedirr...işe hiiçç gelmek istemiyorummm.. :umursamaz:
ne zaman kendınız daha ıyı hıssedıyorsan o zaman çalışmalarınıza başlayın bıtanemmm.. sakın sıkıntı yapmaa olur mu allahım buyukkkk olumunekankayizsmile evet bu ara herkeste bı uyuşukluk hakımm kesınlıkle havalardan dıkkat et kendıneee bol c vıtamını almak lazımm
canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindimolumunekankayizsmile
bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuç yüksek çıktı:1no2:
az önce dr umu aradım sonucu söyledim çok yüksek değil ama 2 hafta diyet yap sonra 100 gr yükleme yaptır dedi:sinifsinif:
herşey iyi hoşta tatlısız nasıl yaşarım ben ya cokacimcoook
hımm anladım hayatımmm
azcık tatlıya dıkkat et bakalımm ınş. sonucun normal değerler arasına gırerr zaten demişsin azcık yuksek dıyee onu da halledersın allahın ıznıyle olumunekankayizsmile ben daha bılmıorum eşim alacak bakalım nasıl umarım ıyıdır hepiciğiii opuyorumnanaktan
bu arada senın bebişin kaç gr dı geçen gıttığındeee.. benmm burda tınkerım 27 gosterıo ama ben sat tan bır hafta gerıdeyım geç döllenmeden ötürü yanı 26.haftam bugunn hımm bilmiyorumkismile
hoşbuldum canımmmm....opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan