• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben bi kere kayınvalidemin yanında cam sildi diye ağzımdan kaçırdım daaa.... ayyyy surat ifadesi gözümün önünden gitmiyo kaynanamın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızz sende tam adamına söylemişsin...kaynanalar oğullarına kıyamaz hiç benim kaynanada öyle oğlunun iş yaptığını duysun hemen suratı asılır..
:nazar:

tü tü tü maşallah canım eşine de sana da...
Ne güzel böyle erkek bu devirde zor.Tamam az çok hepsi bir iş tutuyor ama seninki 4/4lükmüş;kıyamaz tabii aşkına heleki hamileyken ayy kız yaşadın senzemuszemus
Allah'ım sevginizi daim etsin hayatım...Bir ömür ve sonrasında devam etsin...

Benim kocişte becereklidir her türlü ev işini yapar;yemekte yapar ama çok fazla çeşit bilmez o başkasempatiksalakcinni Heleki hamile kaldım kalalı herseyi nerdeyse o yapıyor ayy yerım ben onuolumunekankayizsmile
sağol canımm allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin..:Saruboceq:
seninde koçişin bak kıyamıyo sana maşallah oda yapıyo her işini..:nazar:

2011 modelleri çıkmış gamzeli, mutfağada giriyomuş... benimki eskidi:lepi::lepi::lepi:delikafadulden

yenisini alamıcana göre eskiyle idare edecen canım yapıcan bişiy yok..:umursamaz:sırnaşık şey
belki ayarlarıyla oynayabbilirsin sende..:roflol::roflol::roflol:..
benimkide eski sayılır aslında ama özellikleri fazla..:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

aynen canım ... ay hele hamişken bulaşık makinesini bile doldurdu boşalttı adam yaaa:roflol::roflol: aman ben eğilmeyeyim hihoyyythihoyyyt
bide kimseye söleme diye tembihliyo banaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

eheueheu bizimkide öle diyo ama ben bi size sölüom bişi olmasss :lepi:

vallahi hayran kaldım dogrusu..benim eşim hayatta elini sürmez bişeye...önceden yapardı ama öle alıştıki rahatlıga herşey önüme gelsin istiyor düşün sofrayı hazırlıyorum ediyorum yemekleri yapıyorum sofrada en ufak bişey eksik olsun benden bekliyor gidip getireyim diye..hiç acımıyor bana hiççç....
o tv karşısında ben mutfakta yemekle bogusuyorum laf olsu diye yardım lazımmı diye soruyor ewet deyincede kaçıyor sen yaparsın diyor yada o da olmasın boşver diyo o kadar rahatlıga alıştıki anlatamam...bide ben ondan geç geldiğim zamanlarda bakmışsın elini hiçbişeye sürmemmiş ben gelcem ben yapcam onu bekliyor...

takdir ediyorum gerçekten eşini helal olsun valla.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

en başta değilde bi süre sonra benımkıd e öyle idi sonradan sonradan yola koydum
bu erkek milleti çocuk gibidir şeker sen naısl alıştırırsan öyle gider

ama bak ben bazen bi gün boyunca eşim ne isterse onu yapatım tabı bunu ona söylemem
yani sen nedersen onu yapcam demem.....derki mesela oh börek olsa saat kaç
olrusa olsun kalkar yaparım ayda 2-3 kere kendım belirlediğim günler tebii
her zmana değill alışmasın ama mutlu da olsun onun için uğraştıgımı bilsin boshayallersmile

eheueheu bizimkide öle diyo ama ben bi size sölüom bişi olmasss :lepi:

en başta değilde bi süre sonra benımkıd e öyle idi sonradan sonradan yola koydum
bu erkek milleti çocuk gibidir şeker sen naısl alıştırırsan öyle gider

ama bak ben bazen bi gün boyunca eşim ne isterse onu yapatım tabı bunu ona söylemem
yani sen nedersen onu yapcam demem.....derki mesela oh börek olsa saat kaç
olrusa olsun kalkar yaparım ayda 2-3 kere kendım belirlediğim günler tebii
her zmana değill alışmasın ama mutlu da olsun onun için uğraştıgımı bilsin boshayallersmile

kız ne olcak zatenzemuszemus hamilelik hastalık değil unutmamak lazım, ters hareket etmedik mi herbişiii yapabiliriz aslında canavar gibikaydirigubbakcemile4
kadınlardan korkulurrrr:sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy pembeee...kocişin şu yazdıklarını bi okusaa..valla bardak oynatmaz bidaha yerindennn..

mavi dana gelebilir aramıza her an... aman dikkat!! beni ele vermeyin haaasempatiksalakcinni:lepi::lepi::lepi::lepi:

kızz sende tam adamına söylemişsin...kaynanalar oğullarına kıyamaz hiç benim kaynanada öyle oğlunun iş yaptığını duysun hemen suratı asılır..

sağol canımm allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin..:Saruboceq:
seninde koçişin bak kıyamıyo sana maşallah oda yapıyo her işini..:nazar:

Çok şükür canım Allah razı olsun hepsinden...olumunekankayizsmile
Amin canım amin hepimizin mutluluğu taçlansın bebişlerle katlansın ınsallah:Saruboceq:

ben bi kere kayınvalidemin yanında cam sildi diye ağzımdan kaçırdım daaa.... ayyyy surat ifadesi gözümün önünden gitmiyo kaynanamın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben dıormda evde yapmıyodu valla diyo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar ben çıkıyorumm.akşam görüşürüz yinee..hoşçakalınn.

güle güle canım :)))

kız ne olcak zatenzemuszemus hamilelik hastalık değil unutmamak lazım, ters hareket etmedik mi herbişiii yapabiliriz aslında canavar gibikaydirigubbakcemile4
kadınlardan korkulurrrr:sm_cool:

tabii canım herseyı yapabilirz dikkat etmek koşuluyla

ama naza çekmek lazım :lepi: kral sanmasınalr kendişelrini bi göstercen bi gizliycen :roflol:

ayarlarıyla oynamak laızm herüflerinn sositososito

ben dıormda evde yapmıyodu valla diyo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

güle güle canım :)))

tabii canım herseyı yapabilirz dikkat etmek koşuluyla

ama naza çekmek lazım :lepi: kral sanmasınalr kendişelrini bi göstercen bi gizliycen :roflol:

ayarlarıyla oynamak laızm herüflerinn sositososito

ewettt ayarlarıyla oynanıyo resmen çok doğru söyledin...

ben fırını yakiiim kociş çıkmış gelioooo...
gece gelin kızlarrr ben tek başına kalıyorum yaawww

salammmm kızlarrrr bende giriyimm muhabbete barimmm.benim kocişş yemekte yaparr bulaşıkta yıkarrr ama başka bişi yappmazzzz kaydirigubbakcemile3 kaynanama bende söölerimmm ama tabe ben ters insan oldugumdan bişi deemeyolarrr :D:D:

ilk başta damdar düşer gibi iki kişi aynı eve girince bocalıyo insan ama zamanla alışıyo...kaydirigubbakcemile5
toplu olma konusunada gelince bütün erkekler aynı sanırım.eyvahedigeldismile

Evet ya bide toplu olsalar dadundan yinmeslerr :lepi:

kızlarr bende cıkıyorum hepinizi öptümmmm iyi akşamlar..

Güle güle canım :)))

ewettt ayarlarıyla oynanıyo resmen çok doğru söyledin...

ben fırını yakiiim kociş çıkmış gelioooo...
gece gelin kızlarrr ben tek başına kalıyorum yaawww

vereliniortak
ben bu ara gelemem pempecim ders çalışıom az kaldı kpss ye bilmiyorumkismile

hoşgeldin canımmm.opuyorumnanaktan.oh sütünde gelmiş sevindimm artık bebişini rahatlıkla doyuyursun..:ecrin_bebek:
canım smartın kesesi 6+3 gelişimi durmuş ve kalp atışları yoktu gecen hafta kürtaj oldu..şuanda durumu iyi cok şükür..

evet canım oglusumu doyurmak da nasip oldu şükür..

smarta çok üzüldüm. allahım işallah atlatır .ne diyecegimi bilemiyorum. allahım hayırlısını versin herkese.

su ve saarilale icinde cok sevindim ayni ayda hamile kalmislar uzun zamandir bekliyolardi yakindilar bide arkadaslik olarak birlikte sevimisler neguzel

canım çok teşekkür ederizz opuyorumnanaktan
senin de bebişin hayırlı olsun,sağlıcakla doğsun inşallah opuyorumnanaktan

su zaten uğurumuz oldu bizim hatta moral kaynağı belkideee... olmaz dememk lazım dedi hepimize....

canım benim ne güzel demişsin
çok teşekkür ederim :asigim:

Back
X