• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
allah allah nedenki acaba dr una söyledin mi bilmiyorumkismile

söyledim söyledim de hiç oralı olmadıı...ilaç veremezmişş, normalmişşş bebek baskı yapıyormuşş falan filan işte.... ama ben geceleri ölüyorum acıdannnn hareket ettikce çatır çatır kemiklerimin sesini duyuyorum....bel ağrısını hiç sorma zatennn....mide ağrısını da geçtikkkk mafoldumben ne olacak halim

bacaklarım da çatladıı offff :( kıçımda bile çatlak var yaaaaaa mafoldumben mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
söyledim söyledim de hiç oralı olmadıı...ilaç veremezmişş, normalmişşş bebek baskı yapıyormuşş falan filan işte.... ama ben geceleri ölüyorum acıdannnn hareket ettikce çatır çatır kemiklerimin sesini duyuyorum....bel ağrısını hiç sorma zatennn....mide ağrısını da geçtikkkk mafoldumben ne olacak halim

ahhh canım benim ya az kaldı kızını kucağına aldığında herşeyi unutursunboshayallersmile
bunları yaşıcaz yapıcak bişey yok canım

Şekerlerim men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm opuyorumnanaktan kocişe solgar L-Arginine aldım eczacı da çok övdü, ürologlar çok tavsiye ediyo bu ilacı, genelde ürolog tavsiyesiyle geliyolar ve çok da faydasını görenleri biliyorum dedi çok sevindim yaa hihoyyyt bi kutuda 50 tablet var, günde 1 tablet alacak, bi kutu bitince 2. kutuyu da alırız, o bitince de bi test yaptırırız inşallah, fiyatı da çok uygun 21 TL süper yaaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt Allahım nolur bu sefer ümitlerimizi boşa çıkarmaaaaaaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amiiiinnn canım amiiinnn inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq:

ayşe düşünsene hastanede hep alay konususun ''şu odadaki kadın var yaaa :1: doğururken *****'' kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bi sen değil ya her kadın yapiyo sende haa :)))))

kafana bunları takma kızın sağlıklıolsun anne olmak kolaymı

bacaklarım da çatladıı offff :( kıçımda bile çatlak var yaaaaaa mafoldumben mafoldumben

canım kızkardeşimde aynı dertten yakınıyo ama artık bebeişin geleceği koridor kendını

hazırlıyor ondan bunlar gecicek hepsi inş....

az kaldıı en fazla 1,5-2 ay sonra kucagınızda bebişleriniz olcak inş... az kaldı

ahhh canım benim ya az kaldı kızını kucağına aldığında herşeyi unutursunboshayallersmile
bunları yaşıcaz yapıcak bişey yok canım

çatlaklar ne olacak gülümmmmm :çok üzgünüm:

canım bi sen değil ya her kadın yapiyo sende haa :)))))

kafana bunları takma kızın sağlıklıolsun anne olmak kolaymı

kolay değil :çok üzgünüm: haklısın

canım kızkardeşimde aynı dertten yakınıyo ama artık bebeişin geleceği koridor kendını

hazırlıyor ondan bunlar gecicek hepsi inş....

az kaldıı en fazla 1,5-2 ay sonra kucagınızda bebişleriniz olcak inş... az kaldı

inşallah ayşemmm ilk aylar çok güzel bir hamilelik geçirdim ama artık yoruldummm
penguen gibi yürüyorumm, nefes nefese kalıyorummm çok çabuk yoruluyorum bir yere çıkamıyorum
çabuk geçsin istiyorum artıkk :(

İnşallah balım yaa olumunekankayizsmile

Hep senin yüzündeeeeeeeeeeennn :oklava: herkeşler öğrendi adımı deşifre oldum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aşkolsun herkes mı oldukk şimdıı tmm bundan sonra nagiş demem aslaaa ohaoldumsmile

nolcakkı hem benım adım daa gökçee nıck falan değil yanıı ... ama saygı duyarımmm deşifre etmek ısteyenlereee bı daha demem pardonnn :sinifsinif:

aşkolsun herkes mı oldukk şimdıı tmm bundan sonra nagiş demem aslaaa ohaoldumsmile

nolcakkı hem benım adım daa gökçee nıck falan değil yanıı ... ama saygı duyarımmm deşifre etmek ısteyenlereee bı daha demem pardonnn :sinifsinif:

evet gökce haklı benimki de idil yani ne varrrr laelaelaelaelae

pofffffffffffffff mıdemmm de sankı 10 kılooluk bı ağırlık var şişkınlık var anlamıorum kı bu gaz nıye oluyorrr acaba benım bebeğim de mı gazlı olacak boyleee annem ole dıyor yaaa bilmiyorumkismile

Aşkolsun kıs senin için mi dedim ben onu sanki olumunekankayizsmile küsme bana aşkım yaaa :sinifsinif: ben şaka yapmıştım ama ne kadan alıngansın sen bugüüüüüüüüünnn :gitme: istediğin kadar söyleyebilirsin hayatım opuyorumnanaktan ben kendim söyledim zaten burda adımı da soyadımı da ama ilk söyleyen idilişkom olduğu için takılıyom ona bazen böyleeeee olumunekankayizsmile

idilişkoooo olumunekankayizsmile

Şeniz

Aşkolsun kıs senin için mi dedim ben onu sanki olumunekankayizsmile küsme bana aşkım yaaa :sinifsinif: ben şaka yapmıştım ama ne kadan alıngansın sen bugüüüüüüüüünnn :gitme: istediğin kadar söyleyebilirsin hayatım opuyorumnanaktan ben kendim söyledim zaten burda adımı da soyadımı da ama ilk söyleyen idilişkom olduğu için takılıyom ona bazen böyleeeee olumunekankayizsmile

sırnaşık şey sırnaşık şey evettt ilk ben dedimmm nagişşş diye

damam geçti alınganlığım ben cıddıı sanmıştımmm o yuzden uzuldummm yanlış bır şey yaptım dıyeeee kusmedım kııı kusmem kı ben sanaaaa Şeniz :1hug:

Back
X