• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yavyuuum bak bugun ıkıdır seslenıyom duymuyon huuu..,
bu arada senı ıyı guldurmusum bugun aferin banakaydirigubbakcemile2

ay bebişim gündüz okadar yoğundukki..(herzamanki gibi))
hep okudum ama yazamadımm..naberr??nasıl gidiyor erkekinlee.barıştınmı kocanla???

hoşgeldin bacumm senin arılar ne işşş bitmedi gitti bunların çalışmaları :roflol: sen devam ediyorsun değil miii bak arılaraa bir şey biliyorlar da yapıyorlarrrr arılara güvennn :roflol:

benim herif de geç gelicek offffff offfff yaaa

sorma canım yaa benim arılarında benimde işim henüz bitmedi.:kedi::kedi:.bakalım çalışmalara devamm bugün cift cizgi cıkmadı ama bugünde çalışalım tamam artıkın yiterr yanii..eyvahedigeldismilesırnaşık şeysırnaşık şey

benim koçişimde yok sanıyodum ama evdeymiş..opuyorumnanaktan

sorma canım yaa benim arılarında benimde işim henüz bitmedi.:kedi::kedi:.bakalım çalışmalara devamm bugün cift cizgi cıkmadı ama bugünde çalışalım tamam artıkın yiterr yanii..eyvahedigeldismilesırnaşık şeysırnaşık şey

benim koçişimde yok sanıyodum ama evdeymiş..opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: hadi bakalım kolay gelsin bu gece gene ekşin var deseneee

:roflol: :roflol: hadi bakalım kolay gelsin bu gece gene ekşin var deseneee

sorma şekerim aynenn.:kedi::lepi:..ayyy topiğin diline düştüm yaaa benden bu ay beşiz bekliyo nanem şekerim..:roflol::roflol::roflol::roflol:
1 tane olsunda beşizinde değilim ben..:umursamaz::emir_bebek:

sorma şekerim aynenn.:kedi::lepi:..ayyy topiğin diline düştüm yaaa benden bu ay beşiz bekliyo nanem şekerim..:roflol::roflol::roflol::roflol:
1 tane olsunda beşizinde değilim ben..:umursamaz::emir_bebek:

Maşallah canıma:nazar:
Parolamız:"Aman sabahlar olmasın!"
Ay inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz valla sabırsızlıkla...Bu ay çok çalıştınız ay hadi bakalım...Bum bum lar getirsin bebişiopuyorumnanaktan

iyi akşamlarr kızlarr men geldimm sempatiksalakcinni

Maşallah canıma:nazar:
Parolamız:"Aman sabahlar olmasın!"
Ay inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz valla sabırsızlıkla...Bu ay çok çalıştınız ay hadi bakalım...Bum bum lar getirsin bebişiopuyorumnanaktan

ayy nazar değicek vallah..sırnaşık şeysırnaşık şey
evet sabahlarr olmasın inş..:lepi:inşallah hayatım allahım inş. bunca emeğimin karşılığını meleğimi gönderir..:Saruboceq:bu ay cok caba sarf ettim olmassada yapacak bişey yok..:umursamaz:bilmiyorumkismile
allahım zamanını biliyo sadece onun ol demesi gerekir..:Saruboceq:inşallah benim içinde zamanı gelmiştir..:Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlarr kızlarr men geldimm sempatiksalakcinni
hoşgeldin sefa getirdin emoşummm...opuyorumnanaktan
hos geldinnnn. bu arada kizlar böyle araniza girdim ama umarim yanlis bisey yapmamisimdir-yeniyimde birazcik gzl shbetler görünce dayanamiyorum napiyim.

yok canım ne demek hoşgeldinnkaydirigubbakcemile3 bizim topiğimiz hep böyledir zaten.bayanssulusmile.sen bide gündüzleri gör burayı..:teytey:

Son düzenleme:
ayy nazar değicek vallah..sırnaşık şeysırnaşık şey
evet sabahlarr olmasın inş..:lepi:inşallah hayatım allahım inş. bunca emeğimin karşılığını meleğimi gönderir..:Saruboceq:bu ay cok caba sarf ettim olmassada yapacak bişey yok..:umursamaz:bilmiyorumkismile
allahım zamanını biliyo sadece onun ol demesi gerekir..:Saruboceq:inşallah benim içinde zamanı gelmiştir..:Saruboceq::Saruboceq:

Aynen öyle canım Allah'ım "ol" dediği an olacaktır ve senin için hayırlısı o olacaktır..
Dilerim o anda bu ay içindedir ve güzel uğurlarız bu ayıda.Rabbim gönlünüze göre versin canım...:Saruboceq:

Uff bizde kocişle kardeş gibi olduk sorma ekşınsız geçti bebek haberini duyduk duyalı günlerimiz.Hasret kaldık bea olmuo kı böyleŞeniz

slm pıtrcıklarım nasılsınızzopuyorumnanaktan

merva kanamanmı oldu canım hayırdır nasılsın ıyısındır umarımbilmiyorumkismile

Merhaba canım!
Yok endişelenme;kanamam olmadı çok şükür.İki gün önce akşam böyle koyu sarı akıntım oldu.Akıntı gibi çokta değildi ama rengi koyu sarı gibiydi.Bu da beni endişelendirdi.Ama arkası da gelmedi.Ara ara ağrım oluyor o başka inşallah o da normaldir.
Sen nasılsın canım;bulantıların ne alemde?

İyi akşamlar şekerrolumunekankayizsmileHoşgeldin!
Nasılsın bakalım?
hoşbuldumm yavrıımmm iyimm sen nasılsınızzz kaydirigubbakcemile3 ayy oriflame başlamıştım bu günn süper siparişler verdimmm kaydirigubbakcemile2 çokkk mutluyumm çokk galiba kıvırcem bu işi bennn:lepi:

hos geldinnnn. bu arada kizlar böyle araniza girdim ama umarim yanlis bisey yapmamisimdir-yeniyimde birazcik gzl shbetler görünce dayanamiyorum napiyim.
hoşbuldukk cnm sende aramıza hoşgeldinnn neden yanlış yapasıınnn bizde böle sohbetlere katıla katıla kaynaştıkk sende devamlı katılırsann tam girersinn aramıza cnmsositososito

hoşgeldin sefa getirdin emoşummm...opuyorumnanaktan
hoşbuldumm şekerimmmmmŞeniz

Merhaba canım!
Yok endişelenme;kanamam olmadı çok şükür.İki gün önce akşam böyle koyu sarı akıntım oldu.Akıntı gibi çokta değildi ama rengi koyu sarı gibiydi.Bu da beni endişelendirdi.Ama arkası da gelmedi.Ara ara ağrım oluyor o başka inşallah o da normaldir.
Sen nasılsın canım;bulantıların ne alemde?

ıyısın sukurrr canım benım korktum bende walla benım bulantılar sorma cok kotuuu cınm yaaa:bbo:

Aynen öyle canım Allah'ım "ol" dediği an olacaktır ve senin için hayırlısı o olacaktır..
Dilerim o anda bu ay içindedir ve güzel uğurlarız bu ayıda.Rabbim gönlünüze göre versin canım...:Saruboceq:

Uff bizde kocişle kardeş gibi olduk sorma ekşınsız geçti bebek haberini duyduk duyalı günlerimiz.Hasret kaldık bea olmuo kı böyleŞeniz
AMİNNN CANIM İNŞALLAHHH....:Saruboceq::Saruboceq:
ahh kıyamam ben size kardeş kardeş yatın uyuyun bebişiniz var sizin artıkın.:emir_bebek::CüvCüv:..ama birkac ay daha gecsin devam edersiniz.:kedi:.aynen benim koçişde öyle hiç sokulmazzz hamişken..boshayallersmile

hosbuldummm.tskkrler hepinizede.öylemi artik sabahlarida burdayim desenize
gell canım gelll bekleriz herzaman...kaydirigubbakcemile5

haşgeldin bellecimm nasılsınn...opuyorumnanaktan
ben kendi adıma iyiyim valla..aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Back
X