• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacaktı.
ben 3 aylık evliyim ve 10 gündür midem aşırı bulanıyor regli dönemim geçeli 8 gün oldu.fakat bende polikistik over vardı acaba hamile miyim
test yapmaya korkuyorum 10 gün önce yaptım olumsuz çıktı moralim çok bozuldu
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

canım hoşgeldın hayrlı olsn yenı evlıymıssın daha polikistik over tanısını nasıl koyyolar hemen
yaa alla alla bu doktorlarıda anlamıom neyseee

reglın 8 gün gecmıs test yapsan çıkar şu an hiç test yaptın mı ?

regl belirtileri ile gebelık belirtileri benzerdir.mide bulantısı elbettekı belirtidri

ama sadece gebelık oldugu zaman olmazkı bulantı bintürlü sebebi var

önce test yaptırmanı tavsiye ederim...şimdi nedesek yalan

belirtilerle uğraşma günün geçmiş kesin ve net sonucu idrar testıyle alabilirsin

hadi hemen yapıp ya zburaya :)))

canım hoşgeldın hayrlı olsn yenı evlıymıssın daha polikistik over tanısını nasıl koyyolar hemen
yaa alla alla bu doktorlarıda anlamıom neyseee

reglın 8 gün gecmıs test yapsan çıkar şu an hiç test yaptın mı ?

regl belirtileri ile gebelık belirtileri benzerdir.mide bulantısı elbettekı belirtidri

ama sadece gebelık oldugu zaman olmazkı bulantı bintürlü sebebi var

önce test yaptırmanı tavsiye ederim...şimdi nedesek yalan

belirtilerle uğraşma günün geçmiş kesin ve net sonucu idrar testıyle alabilirsin

hadi hemen yapıp ya zburaya :)))

tesekkür edrim şimdi okuldayım
okul çıkışı gidip bir test yaptırayım ama dediğim gibi olumsuz olmasından
benneyaptımki

tesekkür edrim şimdi okuldayım
okul çıkışı gidip bir test yaptırayım ama dediğim gibi olumsuz olmasından
benneyaptımki

olumsuzsa gebelik yok demektir.....hemen doktora giderisn ve test yaptıgını

negatif çıktıgını ama reglının 8 gun gecıktıgını söylersın ve doktorda reglın neden

gecikmiş buna bakar canım.....negatif çıkmasındna korkuyorsunda reglin acaba

nedne gecikti bundan korkmuyor musun ???önce sağlıklı olman lazım

bebek sonra gelir....sen ne kadar sağlıklı olursan bebeğin o kadar iyi olur

önce sen önemlisin şekerim....bebek istiyorsan ve eğer bi sorun varsa önce tedavi olmalısın

bebek diye koşturmamalısın Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inş....

yalnız henüz çokyeni evlisin benim hiçbisorunum olmamasına rağmen ancak

evliliğimin 10. ayında hamıle kalabilmiştim vücudunun spermlere verdiği tepkiyle

alışmakla flnda iligili bu durum...

bilmiyorumkismile

kız kiloları o kadar dert etmiyorum da çatlaklar çok fena yaaa
kıçımda bile çatlak var ne yapıcam ben krem kullanıyorum ama işe yaramıyo her tarafım çatladı zebraya döndümmmm :roflol:

çok fena kasılmalarım var kızlar :2:
canım benim ben de çatladım hele ki cilt yapın müsayitse çatlamaya kesin çatlıyorsun ben o kadar önleme rağmen karnım çatladı 8.ayın sonuna doğru o zamana kadar hiç birsey yoktu bebek dustukce asagıya baskı oluyo alt bolgede benımde catlagım gobek delığımın altında kalcak sekılde ama yıne de catladı ıste kılodun altında kalıyo ama cıplak baktınmı bellı oluyo sınır bozucu napalım bu kadar olsun ...zamöanla alısıyo ınsan..
saoll canımmmm:gitme::gitme: hoşgeldinnnsen nasılsınnnopuyorumnanaktan

gecmıs olsun canım neyın var

canım benim ben de çatladım hele ki cilt yapın müsayitse çatlamaya kesin çatlıyorsun ben o kadar önleme rağmen karnım çatladı 8.ayın sonuna doğru o zamana kadar hiç birsey yoktu bebek dustukce asagıya baskı oluyo alt bolgede benımde catlagım gobek delığımın altında kalcak sekılde ama yıne de catladı ıste kılodun altında kalıyo ama cıplak baktınmı bellı oluyo sınır bozucu napalım bu kadar olsun ...zamöanla alısıyo ınsan..

kızlar gunaydınlar hepinizekaydirigubbakcemile4

Günaydın canım..

kız seninki yine iyiymiş külodun altında kalıyo...benim çatlaklarımı görsenn korkarsın :(

günaydınn cnmm grip oldum bi iki güne de regl olcamm offff :(

K.maraşta 6 yaşındaki bir çocuk kaybolmuş ya nasıl da üzüldüm o da yiğenim gibi sara hastası...bütün kayıp çocuklara üzülüyorum ama maraşta olduğu için insan daha da üzülüyo...memleketim sonuçta :(

ay kızlat catlak matlak bırakında en kotu ne oluyo bılıyonuzmu dogumdan sonra ..gerılen karın kuculunce derının rengı kahverengımsı bır renk oluyo burusuk koyu renklı bırsey o gebelık cızgısı de ıyıce koyulaşıyo ....derın kırısık nene gıbı oluyo tabı zamanla topluyo o da ama benım göbek delıgım ıcıne zeytın sıgacak hale geldı kocaman acılmıstı..umarım oda eskı halıne gelır...

Günaydın Millet nasılsınızzzz?..opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Tinker videolu çok güzel buldum

örgüyenasıl başlanır düz naısl örülü Düz örgü nasıl örülür? - UZMANTV

lastik nasıl örülür Lastik örgü nasıl yapılır? - UZMANTV
sağol canım izleyım bakayım benım bıldıgım mıymıs..ben bılıyorum duz orgu lastık ...aslında kafamda cozdum modelıde kulqaklarını cıkaramadım tam acaba bır mı ormus ayrı mı
nihayettttttttttttttt açıldı :) tinkercimm facebookta sana özel mesaj olarak çatlaklarımı gönderdim :)

kız delı dur bakayım

Back
X