Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Ayşegül :)
bak bakalımmm sen o çatlaklarına şükredeceksin benimkileri görünce :roflol:
bundan sonra yamuk değil de çatlak diyebilirsiniz delikafadulden
selamlar nasılsınız
Günaydın çatlak idil kaydirigubbakcemile3
benimde günüme az kaldı hadi bakalım hayırlısııı delikafaduldendelikafadulden
yok kız ben alışkınım mesela benım ablam benden kılolu ve de benden fazla kılo aldı ama okadar az catladıkı kıskanıyom resmen ...ben 1 ay sonra spora baslıcam dahada azalır umarım goruntusutinker baygınlık geçirdi herhalde akannehir
Tinkeeer bi karşılaşamadık be yahu..dün akşam yine yazmışınn.cevap verdim ama yoktunn((((
yok kız ben alışkınım mesela benım ablam benden kılolu ve de benden fazla kılo aldı ama okadar az catladıkı kıskanıyom resmen ...ben 1 ay sonra spora baslıcam dahada azalır umarım goruntusu
idil yolladım kız..bu arada elımde cok pis deliller var yamugunu gormeyım yayarım nete..sırnaşık şey.gercıesıtlendık...kaydirigubbakcemile3
benim göbüşün sönmüş halini hiç düşünemiyorum
tehdit haaaaaaa :))))
şaka şaka kızzz.bende yolladım hem de kenardan ndonum cıkmız yenı farkettım:roflol:
yavyuuum nerdesın
burdayımmmm...
kaldır şu fotoğrafı beeee.... kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
yiycem onun dudaklarını.. Şeniz
cerennnn günün geldi çattııı yanii varmı değişik birşeyler heeeeeeee[/QUOTE
canım benim ya teşekkür ederim dikkatini çektiği için.1 haftadır ara ara bel ağrısı oluyor onun dışında 10 gündür göğüslerim şişti çok az beyaz akıntı var.başkada pek bişey yok ben genelde adet öncesi sancı çekmem ama kış geldi belki şütüyorumdur.yada bebeğim vardır yerimseniben
Eki Görüntüle 58539
elif teyzesi bu egeden sanakaydirigubbakcemile3