• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm guseller ben geldımmm
bıtonn utum vardı anca bıtırıp gelebıldımm
ama kımsecıkler yok sanırımm

bir şey yaptığım yok hayatımm...evdeyim bir yere çıkamıyorum...
sen neler yapıyorsun

valla bugun baya bı utum vardı sabahtan berı onları utulemekle uğraştım malum ben her bı haltı utuledığım için anca bıttıııı

belim kopmak uzereee uzandım dınlenıorumm yemek yıyesımm yok ama bşeyler atıştıracağımmmm :2:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr

size tünaydınn , bana günaydınnnnn :))
anca kalkabildim yaaa :))

hoşgeldınn şekercımmmmm ohhhhh mısler gıbınn uyumuşsunnn maşallah sana yarasın bebıklerımızeee :nazar:

hu ıdılışkooo nırdesın anacımmmmmmmmmmm

valla bugun baya bı utum vardı sabahtan berı onları utulemekle uğraştım malum ben her bı haltı utuledığım için anca bıttıııı

belim kopmak uzereee uzandım dınlenıorumm yemek yıyesımm yok ama bşeyler atıştıracağımmmm :2:

hoşgeldınn şekercımmmmm ohhhhh mısler gıbınn uyumuşsunnn maşallah sana yarasın bebıklerımızeee :nazar:

canım benimmmmm burdayımm
ben o işleri dün hallettim allahtannn :)

canım benimmmmm burdayımm
ben o işleri dün hallettim allahtannn :)

ohh ne guselllll :ecrin_bebek:

ben de yarın temılık yapıcammm.. eşim de evde en azından o da bana yardım eder ıkı kişi ıkı yandan yaparızzz çok fazla beceremese dee onu getır bunu gotur desem bıle kar kardırrrr ...

ee bayram da gelıyorr kasım ın ılk haftası da kadınımı alıcam cam kapı dıpten köşeden her yerr temızlensınn dıyeeee ohaoldumsmile offffffffffff evde oturdukçaa temızlık hastalığım artıo benımmmm :1:

ohh ne guselllll :ecrin_bebek:

ben de yarın temılık yapıcammm.. eşim de evde en azından o da bana yardım eder ıkı kişi ıkı yandan yaparızzz çok fazla beceremese dee onu getır bunu gotur desem bıle kar kardırrrr ...

ee bayram da gelıyorr kasım ın ılk haftası da kadınımı alıcam cam kapı dıpten köşeden her yerr temızlensınn dıyeeee ohaoldumsmile offffffffffff evde oturdukçaa temızlık hastalığım artıo benımmmm :1:

yamuk idilllllllllllllllll
çatlak idillllllllllllllll
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Back
X