- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
SELAMMMM KISLARRRR zemuszemuszemuszemus
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
SELAMMMM KISLARRRR zemuszemuszemuszemus
yerım senı bennnnnn Şeniz
hoşgeldın canımmm kaydirigubbakcemile2
aaaaa
küstünmü ki sen şimdibilmiyorumkismile
aman sanki ben yamuk ve çatlak olmucam![]()
:1hug:
yok canım küsmedimmmmm sen benden daha çatlak olacaksın üçüzlerinleee hayatımmm onun için küsmüyorummm :sm_cool:
ben çıkıyorum kızlar
birazcık işlerim var![]()
yelizcim çok geçmiş olsun canıım dikkat et ekndine ama ilaç içme belki bebiş vardır
eski sayfaları okuyordum günümü beklediğim, hamileliğimi öğrendiğim sayfaları duygulandım vallahiii
:2:
Bugün benim günüm inşallah kırmızılar gelmez!!!! şimdilik gelen giden yok ama....bu ay çok umutluydum korkuyorummmm kızlar
:çok üzgünüm: :1no2:
kırmızılar gelirse Elsoncumla bal çörek otuna başlıcamm hihihihi yılmak yok yola devam :))))
saoll canımmm yok bebiş ondan eminim ama işallah hastalıgım geçerde sonra gelirrr reglimm
aaa kaçıncıı sayfda merakk ettimmm
3910. sayfalara bak canım a.s
Kızlar kimse yok biliyorum ama size çok güzel bir haberim var !!! bugün test aldım pozitif çıktıııı
bakın testin sonuçlarıı
çok mutluyummmmmmmmmmm
ayyy canım çok teşekkürler...allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ahh neler çektim bugün bi bilsenn, eşime bana bir test aldı, testi yaptım geçersiz çıktı çok üzüldük önce negatif çıktı sandık...sonra başka bir eczaneden başka bir test aldık bu kez pozitif çıkınca gözlerime inanamadımmmm....yani hem hayal kırıklığı üzüntü hem sevinç yaşadım 1 saat içinde... :hooray:
ikinci çizgi de bayağı belirgin çıktıı...adetten 2 gün sonra o kadar çıkacağını tahmin etmiyodummm vay beeeee 5 ay sonra oldu sonundaaaaaa
artık ben de hamileyim!!!!!!!!! yupiiiiiiii
Tinkeer suu görüyomusunz kime niyet kime kısmet..idil hepimizi naslda şaşırttı..idiiil çok sevndm.görüyomsun nelerdn konuşydk,ne planlar yapyoduk.senin minik gelmş bile..
aaaaaaaa idilcan hamileymişş...tebrikleeeeeeer...............vereliniortak
evet canım idil sürpriz yaptı valla ben de şaşırdım :) ama çok sevindimm darısı bize işallahh:Saruboceq: