• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
meraba cnm nasılsın iyi akşamlar seni gördüm yine gellldimmm

hoşgeldin hayatımmmmm..olumunekankayizsmile.ayy benim aklıma test günü gelince nasıl heyecanlanıyorum anlatamam.delikafadulden.sanki içimden kuş cırpınıyo gibi hissediyorum..:sm_cool:
ee sen nasılsın bakalımm...opuyorumnanaktan

hoşgeldin hayatımmmmm..olumunekankayizsmile.ayy benim aklıma test günü gelince nasıl heyecanlanıyorum anlatamam.delikafadulden.sanki içimden kuş cırpınıyo gibi hissediyorum..:sm_cool:
ee sen nasılsın bakalımm...opuyorumnanaktan

test gününmü yaklaştı cnm ayy inş pozitif çıkar be tatlım,ne zaman yapıcaksın bakalım,benimde yaklaştı tatlım günüme belim acayip ağrıyo sapsarıda akıntım var vallahi şimdi oldum diyim wcye koşuyom ama bakıyom yok bişi.anlamadım doğrusu.

cnm hedayenı gule gule kullan ohhhh opuyorumnanaktan
tşk ederim cnm bnm
hoşgeldinn..zemuszemus.güle güleeee kullan canımmmm hediyeni.bayanssulusmile..cok güzel bir hediye almış koçişin artık hep bizimlesin sevindim senin adına..opuyorumnanaktan
ne kadan düşünceli koçişin varmış senin öyle.alkisalkisalkis
ayy sağol cnm sorma valla kocam diye demiyorum ama çok düşüncelidir ve anlayışlıdır.canım benim yaaa artık dahada çok burda olucam ençok buna seviniyorum
selizcim dogum günün kutlu olsun....

tşk ederim elmiii

test gününmü yaklaştı cnm ayy inş pozitif çıkar be tatlım,ne zaman yapıcaksın bakalım,benimde yaklaştı tatlım günüme belim acayip ağrıyo sapsarıda akıntım var vallahi şimdi oldum diyim wcye koşuyom ama bakıyom yok bişi.anlamadım doğrusu.

daha 10 gün var aslında günüme ama ne bilim içimde acayip heyecan var.:sm_cool:.birde gec yumurtladımya adetten 3 gün sonra filan anca yaparım galiba testi.boshayallersmile.inş. seninde bebiş vardırda ondandır akıntı sen benden öncesin sanırım önce senden alalım güzel haberler sonrada inş. benden...:Saruboceq:

kızlar buarada test yapamadım inanın hiç vaktim olmadı akşama çok yakınımızın kınası vardı onada gittim geldim nasip olmadı kocişimde yapma sakın dedi bugün moreller bozulmasın yanii artık kocişimde hamile kaldığım ihtimalini vermiyor:gitme:

kızlar buarada test yapamadım inanın hiç vaktim olmadı akşama çok yakınımızın kınası vardı onada gittim geldim nasip olmadı kocişimde yapma sakın dedi bugün moreller bozulmasın yanii artık kocişimde hamile kaldığım ihtimalini vermiyor:gitme:

ayy kıyamam ben size sen bu güzel gününde üzülme diye öyle söylemiştir.zemuszemus.inşallah yarın sabah ilk idrarınla yaptığında allahım o cift cizgiyi görmeyi nasip etsin canım.:Saruboceq::Saruboceq:.umutsuz olma sakın..:olmaz:

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti kaydirigubbakcemile4
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :oklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir
Pembedana.............. En dost olumunekankayizsmile
Hatunsultan.............. En Pesimist :sinifsinif:
seliz......................... En bebek isteyen :emir_bebek:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5
canım liste süper olmuşşşhihoyyyt
ayy kıyamam ben size sen bu güzel gününde üzülme diye öyle söylemiştir.zemuszemus.inşallah yarın sabah ilk idrarınla yaptığında allahım o cift cizgiyi görmeyi nasip etsin canım.:Saruboceq::Saruboceq:.umutsuz olma sakın..:olmaz:

canım yapmıcam ya test adet günüm geçmediği sürece yapmıcam bu hafta 8 aydır ilkdefa test yapmadan beklicem

canım liste süper olmuşşşhihoyyyt

nasıl ama en bebek isteyen..:)):emir_bebek:

canım yapmıcam ya test adet günüm geçmediği sürece yapmıcam bu hafta 8 aydır ilkdefa test yapmadan beklicem

bencede yapma hiç olmassa iki gün bari gecsin..boshayallersmile

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum malummm gece kutlamara devam edicez:kedi:
tekrardan herkeslere tşk ediyorum kızlar bu topikte hep birlikte nice mutlu yıllara olsun inş diyorum veee bugün herkes için hayırlı evlat ve hayırlı hamilelik diliyorum
herkese iyigeceler...

kızlar ben kaçıyorum malummm gece kutlamara devam edicez:kedi:
tekrardan herkeslere tşk ediyorum kızlar bu topikte hep birlikte nice mutlu yıllara olsun inş diyorum veee bugün herkes için hayırlı evlat ve hayırlı hamilelik diliyorum
herkese iyigeceler...

güle güle canımm..:3:
ee tabi sizin daha ince kutlama yeni başlıyo..:kedi:kolay gelsin..:1:
aminnn canımm inşallahhh allahım hepimizi güldürsün..:Saruboceq:

anam kimsecikler kalmamışşşakannehirayyy bende yatmadan bi kızlara bakim dedimdiii offff ayyy bide yorgunumkiii temizlik yaptımm misafirlerim gidince hemde dip bucakk belim ayrıkldııı allahtann bebik süpem yokk olsaa elimi sürmezdimmdee:umursamaz:ayy belimm koptuu yaa neyse yarın görüşürüzz gerçi yarında camlarr ve kapılar varrr offfffffffakannehir

günaydın karagül seni bulmuşken yapışayım hemen sana :)).canım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.hiç günüm aksamaz normalde ilk defa oldu.onun dışında dün her an olacakmışım gibi hissettim.ayakta kaldığım an hemen belime sancı girdi.bugün pek bişey hissetmiyorum sence hamile olabilir miyim.ama başka belirtim yok farkettiğim.

Back
X