hoşbuldum hayatım..kalp kalbe karşıymış desene tamda üstüne geldim..ne yapim canım artık çalışmalara bitti yani bizi bitirdik artık iyice yoruldum zaten bu çalışmayada kalmassa demekki dicem ciddi bir sorun var..inşallah preseed vesile olurda hamile kalırım ben hamiş kalırsam hepiniz alırsınız artık..beklenmeyen inşallah gelmezzz 8 kasım ama listeye 9 diye yazdırdım bakalım kısmet artık..hoşgeldinnnnn canım daha demin aklımdan geçirdim seniii napıyorsun nasıl gidiyo çalışlamar nasıll şu preseed işini bende düşünüyomda bakalım sen hamiş kalırsan kesin alırımbende:
beklenmeyen adetin ne zaman cnaım senin??
sağol hayatım valla gezmeyi cok seviyorum havalarda daha fazla soğumadan gideyim dedim..nede olsa çalılmalarda bitti rahatım artık..ohhh gezz tatlımm gezzzzzzzemuszemus hayırlı gesmeler sanaaaaa çalışmaları aksatma heeeeeeee:jeyyar:sırnaşık şey
oooo nereleri gezeceksin? biz görümcelerden biraz dertliyiz :)))) onun haricinde iyi sayılırız
.
canım daha öncegi görev yaptığımız yerdeki arkadaşlara gidiyorum 4 gün kalıcam..amann görümce demeyinde bana ne derseniz deyin..benimkisi kaynanadan beter görümcenin yaptığını kaynanam yapmıyo valla..
Son düzenleme: