Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzeller slmmmm
karga bo.... yemeden uyandımmmm kahvaltı ortalığı toparlama derkennn börek sut tatlısı ve fındıklı kurabıyelerımı de yaptımm sadece patates salatam da kaldı sıraaaa... ama geberıyorum yorgunlultan varyaaa akannehir belım ozellıkle çok kötu oluyor ben bole hıç oturmadan iş yapıncaaa akannehir akşama mısafırlerım gelecekkkk allahtan temızlığı dun yapmıştımmm kaydirigubbakcemile offf oyle iştee
hava kapkara, hatta sulu kar yağıyorrr eşim muayenehanesıne gıttıı ,benım de kıçım daha yenı yer tanıdı yanııı ....
selammm kizlarrrr nasilsinizzz
iiyim cnm evddeim telden bakiyim dedim bi evde net yok :)Gökcemmmmmmmmm hoşgeldin deeeeeklava: bu kadar yorulma yaaaaaaa
kaç kere söylicez sanaaaaklava:
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın :)
Gökcemmmmmmmmm hoşgeldin deeeeeklava: bu kadar yorulma yaaaaaaa
kaç kere söylicez sanaaaaklava
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın :)
selam kızlarrrrr
allahım ölüyorum yorgunluktan..belim kopcak şimdi..
pazara gittim..sözde bi tek meyve alcaktım,koca pazarı taşıdım yinealsanaalsanasmile
ohhh bende yemeğimi yedim geldim cokacimcoook
nabersiniz kızlaar![]()
selam kızlarrrrrr
canmmm yaaa dıkkat etsene kendıneee 3 tane bebik var hem de sendee poffffffffkötükedihüso yorma çok kendını ( dıyene bakk)
selam kızlarrrrrr
gökçe sen nasıl yapıyorsun patates salatasını? burda herkes bi değişik yapıyo.bende herzaman yaptığımdan değil de , değişik bişiler yapmak istiyorum..
akşam bende yapcam, kocişim çok sever:asigim:
hoşgeldınn canım nasılsınnn
rüzgarımızz nasıll bakımmm![]()
ama ben seni dinlemem kikaydirigubbakcemile3 sen benden çok yoruyosun kendinikaydirigubbakcemile