• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın rüzgarımızda ıyı masallah alısmaya çalışıyoruz bırbırmıze

ıyı olmanıza sevındım hayatım allah daha daha ıyı etsın ınş. :Saruboceq:

ee anlatsana annelıkk nasıl gıdıyorrrr neler yapıyorsunuzzzz kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin a.s.
nasılsın bebiş nasıl:emir_bebek:
günleriniz nasıl geçiyo anlatsana birazboshayallersmile

ıyıyım canım sen nasılsın günlerımız yogun geçıyo tatlım kosusturmaca alsımaya çalışıyoruz bırbırımıze ama çok güzel bır duygu Allah ım herkese nasıp etsın bebegım agladıkça içim erıyo zor dayanıyorum ılk kucagıma verdıklerınde çok agladım çok farklı bır duygu anlatamıyorum

ıyı olmanıza sevındım hayatım allah daha daha ıyı etsın ınş. :Saruboceq:

ee anlatsana annelıkk nasıl gıdıyorrrr neler yapıyorsunuzzzz kaydirigubbakcemile5

annelık çok güzel gıdıyor canım işim gücüm bebek baska bısı yapamıyorum emıyor altına yapıyor aglıyo gülüyo öyle geçıyo zamanımız anlamıyorum bıle saatler nasıl geçıyo günler çok hızlı ılerlıyor farkında olmadan ılk dogdugunda kucagıma getırdıler baktım baktım agladım

slmmm idilcimmm iyiyim sukurrr.

cerencim iyiyimmm biraz daha bugun regl olmam lazimm bakalim.kurtajdan sonra dengesizlesebiliomusss

bende dün olmalıydım ama olmadım.ben kendimi hamile gibi hissediyorum içimde sanki kuş var kanatlarını çırpıyor okadar heyecanlıyım yani.birde ben bugn saçımı boyatıcaktım.eğer varsa boyatsam bişey olur mu?

slm canmmm hoşgeldın sen de cücükkkk opuyorumnanaktan

haklısın ıdılışkom da eee yapılması da gerekıyorr ne yapayımm bı tanemmmm ama haklısın hem de çokkk ... dun eşim de baya kızdı bana ben yokken temızlık yapma dıorumm hala ben yokken orayla burayla uğraşıyorsun dedııı .e doğal olarak ben yorulduğum için mert kağan da yoruldu vee dun bugun çok az hareketlerını hıssettımm .. eşim de bana dıyorr sen hem iş guç yap kendını yor hem de mert tenn tekme atmasını bekle. yapmazkı annesı zaten yorulmuş bır de o mu senı yoracakk ...ama ben de kafama taktımm az hareket edıncee snra elımızı koyuyoruz konuşuyoruz bı bakıyoruz mert tekme atıyorr rahatlıyorumm ama çok hareketlı değil açıkcasııı eşim de bana kzııyorr takmaaa her şey yolundaa sen kendını yorma dıyorrrr amaaaaaaaaaaaannn her şeyı tak tak takk neereye kadar gıdecek acabaaa kendıme kızıyorummm hem de çokk :mymeka:

selam kızlarrrrr
allahım ölüyorum yorgunluktan..belim kopcak şimdi..
pazara gittim..sözde bi tek meyve alcaktım,koca pazarı taşıdım yinealsanaalsanasmile

ben size ne diyim :oklava:

ohhh bende yemeğimi yedim geldim cokacimcoook
nabersiniz kızlaar kaydirigubbakcemile4

afiyet olsun canım :)

selam kızlarrrrrr

annelık çok güzel gıdıyor canım işim gücüm bebek baska bısı yapamıyorum emıyor altına yapıyor aglıyo gülüyo öyle geçıyo zamanımız anlamıyorum bıle saatler nasıl geçıyo günler çok hızlı ılerlıyor farkında olmadan ılk dogdugunda kucagıma getırdıler baktım baktım agladım

:asigim: hoşgeldin canımmmm rüzgar nasıl
nasıl geçti doğum?

selam arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim. ben eylül ayında norlevo kullanmıstım kanamam qercekleşmişti ve eylül ayında asıl adetm qecikmişti 31inde olmustum.normalde 28 qünde bi qörüyordum veya 29 oluyodu. ekim ayında oldğumuz için acaba qene 31indemi olcam ? 2 qün ilerimi attı hep böyle mi olcak. ? :S yardımmm

ıyıyım canım sen nasılsın günlerımız yogun geçıyo tatlım kosusturmaca alsımaya çalışıyoruz bırbırımıze ama çok güzel bır duygu Allah ım herkese nasıp etsın bebegım agladıkça içim erıyo zor dayanıyorum ılk kucagıma verdıklerınde çok agladım çok farklı bır duygu anlatamıyorum

bende iyiyim çok şükürolumunekankayizsmile
bende en çok kucağıma alıcağım anı hayal ediyorum boshayallersmile
ağlamaktan ölürüm herhalde düşününce bile çok duygulanıyorum:gitme:
ne güzel sen miniğine kavuştun darısı bizim başımıza :Saruboceq:

canım yaaaa allahım bıze de o gunlerı gormeyı nasıp eder ınş :Saruboceq: ağlamazmı ınsan yaa nasıol duygusallaşmışsındır hm dee ama ruzgarmızz da ıyıymış maşallahh ohhh :nazar:

ben size ne diyim :oklava:

afiyet olsun canım :)

:asigim: hoşgeldin canımmmm rüzgar nasıl
nasıl geçti doğum?

dövme bızı ıdılışkom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile:2:

canım ya işlerden dolayı geçmişi pek okuyamıyorum ama senin doğumun normal mi olmuştubilmiyorumkismile

canım bırgün boyunca sancı çektım suyum geldı çünkü kanamamda basladı ama 8 saatı geçmemesı gerekmıs suyun gelınce yanı suyun geldıkten sonra 8 saat içinde dogum olması gerekmıs yoksa bebek enfeksıyon kapıyormus bende sancı çektım ancak açılmam olmadı ve bebek kafasını kanala sokmadı o yuzden gece 5de acıl sezeryana alındım canım

normal olmuştu demi...ben de çok korkuyorum ya zaman ilerledikce

canım suyum geldı kanamam basladı normal olsun dıye bekledık sancı çektım çok ancak açılmam olmadı ve bebek kafasını kanala sokmadı mecbur sezeryana alındım gece 5te hayırlısı böyleymıs

canım bırgün boyunca sancı çektım suyum geldı çünkü kanamamda basladı ama 8 saatı geçmemesı gerekmıs suyun gelınce yanı suyun geldıkten sonra 8 saat içinde dogum olması gerekmıs yoksa bebek enfeksıyon kapıyormus bende sancı çektım ancak açılmam olmadı ve bebek kafasını kanala sokmadı o yuzden gece 5de acıl sezeryana alındım canım

öyle mi aaaa bilmiyodum olsun hayırlısı böyleymiş demekkikaydirigubbakcemile5
sağlıklı olunda gerisi önemli değil umarım sancın falan yoktur :1no2:

poffffffffffffffff ben de yemeğimi yedım geldım şkerlerrrrrr

idill idilllll
idilllllllllllllllllllllll lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

bende dün olmalıydım ama olmadım.ben kendimi hamile gibi hissediyorum içimde sanki kuş var kanatlarını çırpıyor okadar heyecanlıyım yani.birde ben bugn saçımı boyatıcaktım.eğer varsa boyatsam bişey olur mu?

cnm hersey belli olana kadar boyatma sacini zarari oluyomuss.valla ben hic hamile gibi hissetmiorum ddegilimde zaten isallah sen hamissindir.

Back
X