hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın rüzgarımızda ıyı masallah alısmaya çalışıyoruz bırbırmıze
ıyı olmanıza sevındım hayatım allah daha daha ıyı etsın ınş. :Saruboceq:
ee anlatsana annelıkk nasıl gıdıyorrrr neler yapıyorsunuzzzz kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın rüzgarımızda ıyı masallah alısmaya çalışıyoruz bırbırmıze
hoşgeldin a.s.
nasılsın bebiş nasıl
günleriniz nasıl geçiyo anlatsana birazboshayallersmile
ıyı olmanıza sevındım hayatım allah daha daha ıyı etsın ınş. :Saruboceq:
ee anlatsana annelıkk nasıl gıdıyorrrr neler yapıyorsunuzzzz kaydirigubbakcemile5
slmmm idilcimmm iyiyim sukurrr.
cerencim iyiyimmm biraz daha bugun regl olmam lazimm bakalim.kurtajdan sonra dengesizlesebiliomusss
slm canmmm hoşgeldın sen de cücükkkk opuyorumnanaktan
haklısın ıdılışkom da eee yapılması da gerekıyorr ne yapayımm bı tanemmmm ama haklısın hem de çokkk ... dun eşim de baya kızdı bana ben yokken temızlık yapma dıorumm hala ben yokken orayla burayla uğraşıyorsun dedııı .e doğal olarak ben yorulduğum için mert kağan da yoruldu vee dun bugun çok az hareketlerını hıssettımm .. eşim de bana dıyorr sen hem iş guç yap kendını yor hem de mert tenn tekme atmasını bekle. yapmazkı annesı zaten yorulmuş bır de o mu senı yoracakk ...ama ben de kafama taktımm az hareket edıncee snra elımızı koyuyoruz konuşuyoruz bı bakıyoruz mert tekme atıyorr rahatlıyorumm ama çok hareketlı değil açıkcasııı eşim de bana kzııyorr takmaaa her şey yolundaa sen kendını yorma dıyorrrr amaaaaaaaaaaaannn her şeyı tak tak takk neereye kadar gıdecek acabaaa kendıme kızıyorummm hem de çokk :mymeka:
selam kızlarrrrr
allahım ölüyorum yorgunluktan..belim kopcak şimdi..
pazara gittim..sözde bi tek meyve alcaktım,koca pazarı taşıdım yinealsanaalsanasmile
ohhh bende yemeğimi yedim geldim cokacimcoook
nabersiniz kızlaar![]()
selam kızlarrrrrr
annelık çok güzel gıdıyor canım işim gücüm bebek baska bısı yapamıyorum emıyor altına yapıyor aglıyo gülüyo öyle geçıyo zamanımız anlamıyorum bıle saatler nasıl geçıyo günler çok hızlı ılerlıyor farkında olmadan ılk dogdugunda kucagıma getırdıler baktım baktım agladım
:asigim: hoşgeldin canımmmm rüzgar nasıl
nasıl geçti doğum?
ıyıyım canım sen nasılsın günlerımız yogun geçıyo tatlım kosusturmaca alsımaya çalışıyoruz bırbırımıze ama çok güzel bır duygu Allah ım herkese nasıp etsın bebegım agladıkça içim erıyo zor dayanıyorum ılk kucagıma verdıklerınde çok agladım çok farklı bır duygu anlatamıyorum
ufffffffff bır tıcker yapamadım ogluma
annelık çok güzel gıdıyor canım işim gücüm bebek baska bısı yapamıyorum emıyor altına yapıyor aglıyo gülüyo öyle geçıyo zamanımız anlamıyorum bıle saatler nasıl geçıyo günler çok hızlı ılerlıyor farkında olmadan ılk dogdugunda kucagıma getırdıler baktım baktım agladım
ben size ne diyimklava:
afiyet olsun canım :)
:asigim: hoşgeldin canımmmm rüzgar nasıl
nasıl geçti doğum?
hosbulduk canım rüzgar ıyı masallah uyuyo suanda dogum çok yorucu oldu aslında ama herseye degıyo canım zor olsada güzel
dövme bızı ıdılışkom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile:2:
canım ya işlerden dolayı geçmişi pek okuyamıyorum ama senin doğumun normal mi olmuştubilmiyorumkismile
normal olmuştu demi...ben de çok korkuyorum ya zaman ilerledikce
canım bırgün boyunca sancı çektım suyum geldı çünkü kanamamda basladı ama 8 saatı geçmemesı gerekmıs suyun gelınce yanı suyun geldıkten sonra 8 saat içinde dogum olması gerekmıs yoksa bebek enfeksıyon kapıyormus bende sancı çektım ancak açılmam olmadı ve bebek kafasını kanala sokmadı o yuzden gece 5de acıl sezeryana alındım canım
bende dün olmalıydım ama olmadım.ben kendimi hamile gibi hissediyorum içimde sanki kuş var kanatlarını çırpıyor okadar heyecanlıyım yani.birde ben bugn saçımı boyatıcaktım.eğer varsa boyatsam bişey olur mu?
öyle mi aaaa bilmiyodum olsun hayırlısı böyleymiş demekkikaydirigubbakcemile5
sağlıklı olunda gerisi önemli değil umarım sancın falan yoktur :1no2: