Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklenen regl tarihlerinin yanında hulya hulya yazıyor
hangi şekil vardı yaa kaç kere liste koydum şu an
hatırlamıyorum önceki listelere baktım onu da göstermiyor
öyle kaldı
neyse kimse kalmamış ben de gideyim..
Günaydın kızlar hafta sonu ne kadar sakinmiş buralar yaa.
Smart ve Hatçe'nin gezmelerde olduklarını biliyorum, bir tek su'cum gelmiş,
Neyse benim adetim hala yok. İnşallah kist değildir yine, ya da menepozdan değildir diye umuyorum.
Bakalım bir iki gün daha bekliycem. Cumartesi günü evde yaptığım test negatifti bu arada.
yavyum günaydın
günaydın canımmmm....
kızzz...o ne fotoğraf öyleee...![]()
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr![]()
![]()
nabersiniz?haftasonunuz nasıl geçti bakimmm çalışanlar iyi degerlendirdinizmi![]()
balayı fotoğraflarımızdan bırısı...dun bı bakayım dedım...ah ah ne zayıfmısım ...54 kıloydum ..sımdıyse 62güzel bi foto demi
![]()
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr![]()
![]()
nabersiniz?haftasonunuz nasıl geçti bakimmm çalışanlar iyi degerlendirdinizmi![]()
evet zayıfsın sanırımmm... :26:
amaaannn fıstık gibisinn...hem çok zayıflıkta iyi değil boşver..bende bugünlerde zayıfladımmm..kilo almam lazımmm...
foto çok güzel evettt...
günaydınn balım börekimmm...
valla hafta sonu kociş geldii..biz iyi çalıştık örtmenimm..
ama çocuk için değil..ben 1 ay daha korunma süresi verdimm...
çok güzel yaa kocişle vakit geçirmek...ama geldiği gibi gidiyo...
sen nasılsınn??
kendine bak canım ..zayıflama..ama benım tek ıhtıyacım spor ...yasak kalksın spora baslıcam..bugun kadın doguma gıdıyom bı muayene olayım bırde ıznım yarın bıtıyo rapor alcam bayrama kadar...ne cabuk ta bıttı hıc calısasım yok ama mecburum![]()
günaydın kızlar
günaydın kızlaaar iyi haftalar![]()
günaydınnn canımmm.ne yaptın testt yaptınmııı??
canlarımm günaydınnnnn bende hala regl olmadımm.ama bugün olucam sanırsammm:26:[/QUOT
yapmadım canım hala eşim şimdi test almaya gitti onu bekliyorum gelsin hemen yapıcam.birde ben 29 ekimde yapmıştım test.hemn tek çizgi belirdi.ertesi gün çöpü atarken bi baktım çift çizgi sence olabilir mi?
belki hamilesindir yeliz kırmızılar hala gelmemiş ?
günaydın kızlar
canlarımm günaydınnnnn bende hala regl olmadımm.ama bugün olucam sanırsammm:26:
günaydın kızlaaar iyi haftalar![]()
canlarımm günaydınnnnn bende hala regl olmadımm.ama bugün olucam sanırsammm:26:[/QUOT
yapmadım canım hala eşim şimdi test almaya gitti onu bekliyorum gelsin hemen yapıcam.birde ben 29 ekimde yapmıştım test.hemn tek çizgi belirdi.ertesi gün çöpü atarken bi baktım çift çizgi sence olabilir mi?
belki hamilesindir yeliz kırmızılar hala gelmemiş ?
cnm test yaptıktan yarım saat sonra çıkann çizgiler pek güvenilir olmuyomuşş o yüzden bişi diyemiyycemm.yok canım ya ben hamişş degilimm hiççç bi belirtiim yokk sadece adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyo o kadar ama ne gögüs şişmesi ne sık idrar falan hiçç biri yokk.eger hamişsem zaten mucize olur heralde :))) vede geç döllenme olurrr ..
hadi testini yap hemencikte çabucak haberrr verrrr inşş hamişsindirrr