• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ne güzel bir liste! Bebeği olanları tebrik ediyoruz. Allah sağlıkla, sıhhatle mutlu bir ömür nasip etsin onlara. Hamile olanlara da hayırlı olsun. İnşallah onlar da sağlıkla kucaklarlar bebeklerini. Darısı bize artık. İnşallah Kasım ayında güzel haberleri biz de veririz. Çift çizgiyi Kasım ayında görmek isteyenlerin Allah yardımcısı olsun. :1:

fatoşum, benim yeni tarihi fark etmediğini görünce listeyi güncelleyeyim dedim canım o yüzden yani kızma e mi

dün doktorum bütün ev işlerini, pazarı falan herşeyi yasakladı bana..gerekirse yemek bile yapmıcakmışım :5: istirahat ediceksin dedi ,kan sulandırıcı iğne verdi, hergün onu atıcak kociş:5: bi de dün bayıldım ben muayenehane de:(( kontrolüm bittikten sonra,ayağa kalkınca düşüverdim :( o yüzden herşey yasak artık bana:5:

canım kendine çok dikkat et. hiç birsey sizden önemli degil. dogumdan sonra allah izin verirse çok iş yapmaya fırsatın olacak. öpüyorum sevgilerr...

Ne güzel bir liste! Bebeği olanları tebrik ediyoruz. Allah sağlıkla, sıhhatle mutlu bir ömür nasip etsin onlara. Hamile olanlara da hayırlı olsun. İnşallah onlar da sağlıkla kucaklarlar bebeklerini. Darısı bize artık. İnşallah Kasım ayında güzel haberleri biz de veririz. Çift çizgiyi Kasım ayında görmek isteyenlerin Allah yardımcısı olsun. :1:

:72::64::64: ewet ewetttttt!!!!!!!! teşekkür ederisss:46::46::46::46:

tesekkürler canım. kasım ayında işallah tüm istiyenler hamiş olurr...

selamm kızlarrr ayy ne sessiz bi gün ya kimsecikler konuşmuyo gökçemden başkaaa

yelizim ben seni çok merak ediyorum aslında keşke sende bi test yapsan belki hamilesindir hani diyosunya hiçbir değişiklik yok ,inan bende daha kendimde bişey farketmedim sadece son günlerde çok sancı adet sancısı gibi onun dışında bişey yok.

dün doktorum bütün ev işlerini, pazarı falan herşeyi yasakladı bana..gerekirse yemek bile yapmıcakmışım :5: istirahat ediceksin dedi ,kan sulandırıcı iğne verdi, hergün onu atıcak kociş:5: bi de dün bayıldım ben muayenehane de:(( kontrolüm bittikten sonra,ayağa kalkınca düşüverdim :( o yüzden herşey yasak artık bana:5:

bırak yavrucum yaaa işi gücüüüü.... salla gitsinnn! yattığın yerden ver talimatları :46::46: en güzeli bu fırsat ele geçmez bi dahaa.... 3 tane daha gelicek, kocişle 4 olucakkkkk vallahiii sorumluluk. bence en kıymetli en rahat zamanın. dikkat et kendinede bebişlerede...:nazar:

yelizim ben seni çok merak ediyorum aslında keşke sende bi test yapsan belki hamilesindir hani diyosunya hiçbir değişiklik yok ,inan bende daha kendimde bişey farketmedim sadece son günlerde çok sancı adet sancısı gibi onun dışında bişey yok.

ama tatlımm gögüslerimdede şişlik yokki idrarda yokkk akıntıda sadece adet oluyomuşum gibi agrı bide belim aşırı agrıyooo

ama tatlımm gögüslerimdede şişlik yokki idrarda yokkk akıntıda sadece adet oluyomuşum gibi agrı bide belim aşırı agrıyooo

güzelim benim en belirgin özelliğim belimin ağırması onun dışında ne akıntı ne sık idrara çıkma ne de ağız tadımın değişmesi veya iştahımın açılması hiçbirşey yok göğüslerim büyüdü diye düşünüyordum ama eşim hayır aynı dedi :) belirtilere takılma bence

slm kıslar biz doktordan geldik keseyi gördüm:8:

güzelim benim en belirgin özelliğim belimin ağırması onun dışında ne akıntı ne sık idrara çıkma ne de ağız tadımın değişmesi veya iştahımın açılması hiçbirşey yok göğüslerim büyüdü diye düşünüyordum ama eşim hayır aynı dedi :) belirtilere takılma bence
ayy ciddenmi canım ya ne bileyimm biz bu ay hiçç çalışmadık diyee ihtimal vermiyodumm.ama olabilirmiki yaaa bi test alıp bakayım en iyisi akşam alıyım testii umarım hayal kırıklıgı yaşamam.bayramda ailemin yanına izmire gidicezz onlara çok güzel bi bayram hediyesi olur varsaaa

ayy ciddenmi canım ya ne bileyimm biz bu ay hiçç çalışmadık diyee ihtimal vermiyodumm.ama olabilirmiki yaaa bi test alıp bakayım en iyisi akşam alıyım testii umarım hayal kırıklıgı yaşamam.bayramda ailemin yanına izmire gidicezz onlara çok güzel bi bayram hediyesi olur varsaaa

aaa cidden mi bayramda bende ailemin yanına izmire gidicem. süper olur valla güzel haberle gitsen ben anneme söyledim valla şimdiden dayanamadım ama kayınvalidemlere söylemedim daha.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

:52: Günü Geçen Arkadaşlarımız :62:

cerenankara.............................29 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yelizcem...................................30 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Seliz..........................................31 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:6: Beklenen Regl Tarihleri: :6:

GamzeliKiz.............................9 KASIM
pembedana............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--??

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26:71: 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09:71: 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_pack:71: 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
aydemet:71: 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
zehsel:71: 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
canım benim gözün aydın.bu arada bende hamileyiim :21:
saol canım hayırlı olsun :54::54: ne zaman öğrendin canım
hoşgeldin canım...maşallah gözün aydın :)))

kesinleştimi cerencimm :) hadi hayırlı olsun :)))

saol bitanem şimdi tam emin olabildim işte inş en kısa zamnda darısı sana ayşecim kkorunmayı bıraktın değilmi

Back
X