• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Zayıflayalım :))

İyi yapiyorsun canim tatilden geldim ne bulduysam yedim artik benimde dikkat etme vaktim geldi sanirim... :)
sahurda az yiycem bundan sonra..

bencede canım biraz dikkat gerekiyo artık :) bende sahurda kahvaltılık beslenip akşam çorba salata gibi düşünüyorum :)

ben bıraktım ramazanda olmuyor dayanamıyorum spora tekrardan başlıcam kilo almıyorum bu benim için yeterli şimdilik bu sıralarda giremiyorum malum eşim tatilde evden çıkmıyor ayrıca ev temizliği yapıyorum pek giremedim ama arada bakıyorum sana cimbomlukız artık ver şu kiloları

ben bıraktım ramazanda olmuyor dayanamıyorum spora tekrardan başlıcam kilo almıyorum bu benim için yeterli şimdilik bu sıralarda giremiyorum malum eşim tatilde evden çıkmıyor ayrıca ev temizliği yapıyorum pek giremedim ama arada bakıyorum sana cimbomlukız artık ver şu kiloları

bukadar yemekle o biraz zor canım ya akşam iftarla bi açıyorum ağzımı sahura kadar ye ye sporda yapmıyorum bende bıraktım gibi:)

bende ramazanda öyle bir psikoloji oluşuyorki sanki bir daha yemek yiyemecekmişim gibi biriktirme yapıyorum ne varsa yiyorum Neyseki yukarıya çıkmıyorum inşallah vercez ya:)

bende ramazanda öyle bir psikoloji oluşuyorki sanki bir daha yemek yiyemecekmişim gibi biriktirme yapıyorum ne varsa yiyorum Neyseki yukarıya çıkmıyorum inşallah vercez ya:)

bende gündüz canım isterse diye akşam gözüme tutan ne varsa midemde bulunsun diyorum :1:

Back
X