Aşılama Birşey danışmak istiyorum bakar misinizz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba birşey sormak istiyorum 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum olmuyor hiç bir problem yok ve doktorum son olarak rahîm filmi çekelim onda da bir problem yoksa aşılama yapalım istersen dedi benim düşüncem ve eşim de bende çok saglikliyiz olmuyorsa bı sebebi vardır rabbim zamanini biliyordur diye düşünüyorum ama bir yanım da çok istiyorsun doktoru dinle felan diyor bana biraz fikir verir misiniz ablalarim kardeşlerim ♥
Hic dusunmeden git filmini cektir bende oyle dedim korktum erteledim ve bugun bir tpum tikaliumis okdr agladimki..... yani zor bi zaman beklio beni ama sakin ihmal etme olmuyorsa bi sebebi var...

Hic dusunmeden git filmini cektir bende oyle dedim korktum erteledim ve bugun bir tpum tikaliumis okdr agladimki..... yani zor bi zaman beklio beni ama sakin ihmal etme olmuyorsa bi sebebi var...

İnşallah düzelir gidicem inşallah maaşı bekliyoruz

Canı aciyarak uyanir mi insan.... umarim bisey cikmaz ama ertelemeyin vakit bosa gidiyor
Birde mesafe sorunu var Gebze de çektiren hiç bir yer bulamadım Kadıköy'de bir yerin bu iade çok çok iyi olduğunu duydum iki ayrı doktor önerdi teşekkür ederim hepinize ♥️

Back
X