Isvecli bilim adamlarını da ara karışıklık olmasın. Onların da araştırmaları ilginçtir.İsviçreli bilim adamlarına haber saldım, çok ilgilerini çekti ve miden için geliyorlar haberin olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isvecli bilim adamlarını da ara karışıklık olmasın. Onların da araştırmaları ilginçtir.İsviçreli bilim adamlarına haber saldım, çok ilgilerini çekti ve miden için geliyorlar haberin olsun.
Daha dün test yaptım ve ilk ve tek iliskimi 2 ay önce yaşadım üstüne testler yaptım ultrasonla bakıldı yok. Bugün doktora gittim huzursuz bağırsak sendromu diye bişey dedi. Bağırsaklarım çok kasılıyormus çok ses çıkarıyor dedi doktor da dinledi. Bagirsaklardan geliyo dediHamilesindr
. Karından ses gelmeyle hamile olunmuyor meraklanma. Bagırsaklarında vardır sorunO kadar teste rağmen hamile degilimdir ya. Inşallah degilimdir.
Teşekkür ederim canım oyleymis çok şükür. Karından ses gelmeyle hamile olunmuyor meraklanma. Bagırsaklarında vardır sorun
Olsun sen yine de yorumunu yap. Belki bu konunun en komik yorumu yarismasina dahil olursun.Elestiren elestirmis en komik yorumlarda yapilmis dise dokunur yorumlarda yazilmis ben gelene kadar![]()
ilac yazdımı doktor peki ihmal etmeTeşekkür ederim canım oyleymis çok şükür
. :)Elestiren elestirmis en komik yorumlarda yapilmis dise dokunur yorumlarda yazilmis ben gelene kadar![]()
Evet yazdı kullanmaya başladım canım sagolilac yazdımı doktor peki ihmal etme
. :)![]()
Bir kez daha ciddi ciddi yorum yaptığın için önce teşekkür ederim :) biliyorum başka biri bu şekilde olsa bende senin yazdiklarini yazarım ama kendinde olunca insan böyle oluyor işteKonu sahibi arkadaş kadar karnından çeken başka bir üye görmedim
Konu sahibi bak kaç aylık hamileyim sana hamile değilsin diye kaçıncı yazmam artık bir dur de başka bir psikiyatr bul yada ilçlarını değişmelerini söyle çünkü işe yaramadığı ortada
Not: 2 aylık bebek oynasada sen göremezsin ve hissedemezsin ayrıca ultrasonda görülemeyen bebek olamaz.
Bugün gittim irritalb Bağırsak sendorumu diye birşey söylediDoktora git![]()
Geçmiş olsunBugün gittim irritalb Bağırsak sendorumu diye birşey söyledi
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
İmkansızı düşünüyosun çünkü artık insanlarda bıktı şakaya vurmaya başladı her hafta aynı konuyu açıyosunBir kez daha ciddi ciddi yorum yaptığın için önce teşekkür ederim :) biliyorum başka biri bu şekilde olsa bende senin yazdiklarini yazarım ama kendinde olunca insan böyle oluyor işte![]()
Evet haklısın.İmkansızı düşünüyosun çünkü artık insanlarda bıktı şakaya vurmaya başladı her hafta aynı konuyu açıyosun
Burdan bakıp aa hamilesin ya da değilsin diyemez kimse, hep aynı konuyu açarak kendi vicdanını rahatlatamazsın
Cevap: GAZHanımlar ya karnimin içinde sanki bişeyler geziyor. sürekli pat pat tık tık ses geliyor. Sırt üstü uzanıp karnima bakıyorum bi hareket var hep. Ne olabilir bu size de böyle oluyor mu?