birsey olmaz degilmi

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
Arkadaslar iki erken donem gebelik kaybm var ilki asilamayla olmustu
Suan 3. Asulamamin 14. Gunu veben az once ruyadan uyandin ruyamda cinsellik yasiyodum muthis bir kasik agrisiyla uyandim kasilmaktan sanirim
ilk gebeligimdede busekilde 1 kackez yasadim gebeligm erkenden dustugu icin gebelik nzman canliligini yitridi bilmiyorun (yani tutunma sona erdi)
Lavaboya gittim sukur leke vs yok oturdum biraz agri gecti sayilir
Eger hamileysemki oyle gorunuyor olusan bebege bisey olmusmudur yani canliligini yitrme ihtimali varmi cok kotuyim sabah kan verecegm ama icim hic rahat degil

Birde Busekilde ruya gormemek icin ne yapmaliyim

Malesef rüyaların içeriğini engelleyemeyiz. Tavsiye verebileceğim tek şey, stresten uzak durun olur. Zarar verebilecek tek şey o. Siz içinizi ferah tutun. Umarim yarin guzel haberler alirsiniz.

Malesef rüyaların içeriğini engelleyemeyiz. Tavsiye verebileceğim tek şey, stresten uzak durun olur. Zarar verebilecek tek şey o. Siz içinizi ferah tutun. Umarim yarin guzel haberler alirsiniz.
İnsallah sagolun

Sadece bol bol dua edin.
Bilinçaltımız yüzünden bazen böyle rüyalar görürüz

Bebeginize bir sey olmamistir Allahin izniyle,siz bir ruya gormussunuz, ancak hamilelikte bir problem yoksa cinsel iliskiye devam edilir normalde.
Yani iliskiye girmekten ya da kendinizi kasmaktan birsey olmaz.
Stres yapmayin guzel sonuclar alirsiniz insallah.

sizi çok etkileyen filmleri, dizileri izleyin. yatarken onları düşünün. rüyaları seçemeyiz ama manipüle etme imkanımız var.

Sadece bol bol dua edin.
Bilinçaltımız yüzünden bazen böyle rüyalar görürüz
Aslinda bilincaltimi bilmiuorm diger gebeligimdede busekilde ruua gorup siddetli kask agrisiyla uyaniuordun benm gebeligim riskli oldugi icin cinsellik ve uyarilmam yasak esime dokunma.durtumu bastirmaya calisiyorm belkide nedeni budur

sizi çok etkileyen filmleri, dizileri izleyin. yatarken onları düşünün. rüyaları seçemeyiz ama manipüle etme imkanımız var.
Elimden geldigince guzel seyler dusunuuorm ama yinede normalde olmayan sey hamilelikte oluyor malasef
tabi hamileysen

Elimden geldigince guzel seyler dusunuuorm ama yinede normalde olmayan sey hamilelikte oluyor malasef
tabi hamileysen
zaten güzel şeyler düşünmek etki etmiyor. daha doğrusu sizin rastgele düşünceleriniz etki etmez. o sebeple film ya da dizi dedim. görsel şeyler her zaman daha etkilidir. ben the walking dead izliyorum mesela kabus gördüğüm zamanlarda. o diziden çok etkilenirim ve izlediğim dönemde de rüyamda sadece onu görürüm. ya da bilgisayar oyunu oynayan insanlar, her zaman o oyunları görürler. veya başka bir yöntem, annenizin kokusunun olduğu bir kıyafetiyle yatın. muhakkak ki onu görürsünüz. koku her zaman hafızayı tetikler.

İnsallah tabi eger gercekten bebek varsa diger gebelillerimdeki belirtilerin ve agrinin aynisi oldugundan hamile gibi hissediyorm kan verecgm birazdan insallh yerlesmeye calisan bebis iyidir
Zaten bugun asilamann 14. Gunumdu test gunu

Benm gebelikelrm riskli oldugndan kasilmam uyarilmam cinsellik yasak bende bu hissi bastirmaya calistgm icin sanirm ruya goruyorm
İlk gebeligimdede 1 kac kez oldu ruyamda uyandigimda sancidan oluyorm zannettim tipki dunki gibi

Anladim mutlaka dikkate alacagim tesekkur ederm

eğer bişi olacaksa olur önüne kim geçebilir ki sizin elinizde olan bir durum deil bu... bu yüzden umarım bişi olmaz Rabbim sana emanet diyip stresini atın teslimiyet içinde olun... sağlıklı ve hayırlı bir bebiş kucağınızı doldursun inşallah...

Korkmayın. Strese girmemeye çalışın. Kolay değil ama.
Yatmadan önce ilginizi cekebilecek,sürükleyici bir kitap seçip okuyun,kafanız dağılır,kitap okumak uykunuzu getirir kitabın etkisiyle düşünmeden uyuyabilirsiniz belki.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

rüya görmemen için biz insanoğlu olarak hiçbir şey yapamayız..
sadece inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve kucağına nur topu gibi bir evlat alırsın inşallah diyerekten temennide bulunabiliriz.

Allah razi olsun insallah

Amin cok twsekkur ederim

Evet haklisnz ama beceremiyorm malasef sakin olmayi 2 saattir agrim gecti bukezde tutunamadimi acaba kasilmada diye basima agri girdi daha once kaybim olunca hic icim rahat etmiyor amin insallah cok sagolun

Üzülme ya sakin ol inşallah bişey olmaz canım bebğine kucağına alana kadar korkacaksın doğuracaksın bu seferde başka korkular başlayacak beşiğe gidip nefesini dinleyeceksin bütün anneler böyle onlar büyür ama endişeler bitmez maalesef dua edelim başka elden bişey geelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…