Birşey yap da terkettiğimde içim asla yanmasın dedirtiyor insana!

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Merhaba,

Daha öncede aynı sebepten zibilyon konu açmiştim. Oyle davranıyor ki arafta bırakıyor insanı. Ne soğuk ne sıcak. Birşeylerin eksikliğini duyuyorum, ama terketmek için yeterli bir sebep gibi gelmiyor bazen.

Ilgisizliginden yakinmistim burda daha önce. Gozlemleyecegim demiştim bir süre. Gözlemliyorum. Bir gün işi erken bitti, o gün bayağı ilgiliydi, maşallah diyeyim demek ki diyorum işi olmayınca ilgili biri olabiliyor.

Sonra ertesi gün oluyor, yine is yine yoğunluk. Ama rahatsız olmuyorum, çünkü içim rahatlamış dünden dolayı. Bir konuşma geçiyor aramızda. Bir yakın arkadaşı var biz buluştuğumuzda arıyor geliyor yanımıza. Sürekli beraberler. Dün bulusmuşlar, dedi bir çay içtik dağıldık bende sap sap nereye kadar dedim gülerek. Biz mutluyuz yazmış. Gülücük koymuş ama net. Tabi bozuldum haliyle. Belli etmedim. Uyudum sonra. Gece yazmış uyudun mu cevap vs yok. Hiç anlamamış da bozuldugumu. Sabah da günaydın yazmış. Yani benim durumuma kör resmen adam. Yada işine gelmiyor görmek.

Kendimce düşünüyorum. Bir erkek seviyorsa sevdiğini ya söyler yada hissettirir. Ne söylüyor ne de tam anlamıyla hissettirebiliyor.

Kafam allak bullak.

Kasten mi yapıyor bilmiyorum seninkini ama bildiğim tek şey var oda aynen seninde dediğin gibi benim adamda anlamıyor bazen ama cidden anlamıyor.Hani diyorum bazen aslında anladı ama salağa yatıyor kendi hatasını yüzüne vurmiim diye ama anlatıyorum uzun uzun gani böyleydi de sonra şöyle desin beni bozdun felan resmen ozaman bozuluyor sonra tartışıyoruz. Yanı 17 yıl evlilikte daha öğrenemedim bende erkeklerin herşeyi kadinlar gibi anlamadığını algılamadigini.
Çok akıllı olsalarda ince işlere kafaları basmiyo maalsef

allah baska dert vermesin...

Hayat kısa, kuşlar uçuyor.
İçinde mutlu olmadıktan sonra ne önemi ne gereği var bir ilişkinin? Anlaşılmıyorsunuz, beklentileriniz karşılanmıyor, huzursuzsunuz. Ee daha ne olması gerek?

Sahiden öyle, diyecek bişey bulamıyorum bazen ona.

Hayat kısa, kuşlar uçuyor.
İçinde mutlu olmadıktan sonra ne önemi ne gereği var bir ilişkinin? Anlaşılmıyorsunuz, beklentileriniz karşılanmıyor, huzursuzsunuz. Ee daha ne olması gerek?
Evet içten içe bunu düşünüyorum

Fakat bir yandan da terketmek için yeterli gelmiyor cunku artıları da var

Evlenince düzeleceğini sakın düşünme.

Benden sana tavsiye canım içinin tam anlamiyla sinmedigi kişiyle devam edip hayatını mahvetme.

Iş yoğunluğu filan hikaye inan bana bak 9 yıllık evliyim eşimde çok yogundu zamaninda senin gibi kendimi kandırmışım evlendik ayni hüsran adam izinli olduğunda bile ancak evde yatar dışarı çıkalım beraber birşey yapalım diye resmen yalvarırım düşün yani aman uzak dur derim oyuzden.

benim sevgilim de ben sinir krizi geçirmediğim sürece "hee nooldu ki yea" modunda hep. anlamıyor yani onun için baya trip atmam lazım öyle anlayıp geliyor. konuşarak biraz olsun hallettik ama. konuşmadan anlamıyorsa mecbur konuşarak istediklerinizi söyleyeceksiniz.

Meslek sahibi genç bir kadınsınız neden bu insanı çekiyorsunuz ki? Anladığım kadarıyla ilişki yeni,cicim aylarında olmanız heyecanlı tutkulu olmanız gerekiyor sizin gençliğimizi heba etmeyin kıymetinizi bilen biriyle olun, bu yeterli bir neden değil mi?

Evet içten içe bunu düşünüyorum

Fakat bir yandan da terketmek için yeterli gelmiyor cunku artıları da var
Yeterli gelmiyor dediğiniz anlaşılmamak ve sevildiğini hissetmemek. Neyi yeterli değil? Sevilmediğiniz, en azından bunu görmediğiniz bir ilişki var ortada. Ayrılmak için aldatılmanız mı gerekiyor? Burada kadınlar yazıyor "böyle iyi biri ama cinsel hayatımız yok" veya "özel günleri hatırlar ama beni dövüyor" vs. Ee iyi yönleri de var diye değersiz hissetmeye devam mı etmelisiniz

/QUOTE]
Neden bilmiyorum ama fevri davranmak istemiyorum, çünkü kimse mükemmel değil. Ideal ilişki zor. En azından önceki iliskimde bunu tecrübe ettim. O baslarda bana cok düşkündü çok ilgiliydi ama çok üzdü beni. Kiyasladigim zaman bununla daha huzurluyum. Korkuyorum galiba.

Haklısınız.

Bu böyle. Fakat korkularim var sanırım. Pişman olmaktan korkuyorum.

Haklısınız.

Bu böyle. Fakat korkularim var sanırım. Pişman olmaktan korkuyorum.
Tamam o zaman kendinizi sevildiğinizi hissetmemeye alıştırın bari. Sonra çok pişman olursunuz beni sevmeyen adamı bıraktım diye
Bunu yaşamak istiyorsanız kendinizi buna göre uydurun, onun davranışlarına göre yaşayın. Ya da kavga edin anlatın, anlarsa anlar anlamazsa siz ayak uydurursunuz yine.

Hak veriyorum. Düşünmeye ihtiyacım var

Haklısınız mükemmel ilişki yok,bazen mantık devreye girmeli...
O halde zamana bırakın biraz,gözlemleyin ama objektif olmaya çalışın aşık olmak bence çok önemli değil değer vermesi,anlaşabiliyor olmak daha mühim. İlişkinizin dinamiğine göre en iyi kararı verebilirsiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…