• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşey yapmalı mıyım?

hamile bir kadına tabi ki böyle bir şey söylenemez, söylenmemeli... hatta bir süre dillendirilmemeli... eğer aynı kadınla sürekli geliyorsa o zaman işler değişir işte... :(

Konuya geciyorum hemen..Kuzen bir otelin resepsiyonunda çalışıyor.Oturuyorduk balkonda..Sonra bir adam gecti kuzenimde sordu bunu tanıyor musun diye ben de evet yan komşunun kocası dedim adını söyledi evet doğru dedim..Bu adam 2 gün önce otele çok güzel bir kızla geldi birinin cüzdanda evli yazıyordu diğerinin yazmıyordu..Müdürün arkadasymış söyledi aldık bizde dedi..Ama bu adam evli 3 yaşında bir oğlu ve 8 aylık hamile bir eşi var çok olmasada az çok bi muhabbetimiz var..Bu durumda bana birşey yapmak düşer mi?

kesinllikkkkleee söylemeeeeeee hiç karışmaamaaalısınnnnnnn benceeeee....... belki adam sonrasında pişman olur akıllanır.. ne bileyimm söyleyip de basına bela alma ... kadın da hamileymiş zaten.... bence unut bu bildiğini.... sen söylemiş olma öğrenecekse başka zaman başka bir vesileyle öğrenir zaten diye düsünüyorum

Karışmayın böyle işlere
Hamile bir kadının huzurunu kaçırmaya ne gerek var
2. çocuğu olmuş, bunca yıl evlilik elbet ki fark etmiştir kocasının nasıl biri olduğunu
Söylerseniz kötü olursunuz, takılmayın böyle şeylere

aldatan adama sayıcaklarına herkes kuzene saymış çemkirmiş
ellerinden gelse kulağından çekecekler...pes....

Hakikaten, ne alakaysa... Ben de çok şaşırdım görünce... Aldatan adam müşteri olarak mağdur, kuzeniyle dedikodu yapan kuzen pis kaka... Ben de olsam ben de anlatırım.. Altı üstü kuzeniyle dedikodu yapmış, çok mu...

Konu sahibine: Ben de alt komşumuzun kocasını bi cafede yanında başka bi kadınla otururken gördüm başbaşa... Gayet de samimilerdi. Ama tabi kimseye bişey söylemedim. Bi kaç ay sonra boşandılar. Üstelik karısı kanserdi :(

Ben de hayret ettim yorumlara. Hep derler ya aldatma durumlarında Allah şaşırtır da ortaya çıkar pislikleri diye. E işte böyle böyle ortaya çıkıyor herhalde. Daha burda geçen bir konuda Ahmet abisine tatil ısmarlayan biri vardı, bir de sabahtan öğlene kadar arkadaşının otelinde kalmaya giden biri vardı. Bu iki konuda da eşler merak ediyordu herkes hafiye olmuştu keşke resepsiyondakiler bilgi verse deniliyordu. O zaman da kimse iş ahlakı demiyordu valla.

Gene de ben karışmamanız taraftarıyım konu sahibi. Sizin başınız yanabilir. Kuzeniniz işten olabilir. Eşi düşük falan yapar Allah korusun adamdan daha fazla vicdan azabı çekersiniz. Allah'a havale edin.

Son düzenleme:
Otelin gizli bilgilerini senle paylasmsk etik miymis sor kuzenine

Back
X