• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşeyler saklayan sevgili

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
303
4 yıllık bir ilişkim var şuan askerde bugün 1 senedir konuşmadığımız üniden arkadaşım sevgilimle kendi sevgilisinin olduğu fotoyu paylaşıp çok sevdiğim bir arkadaşım dua edin askerde diye yazmış bende anlam veremedim çünkü 1 senedir konuşmuyoruz meğerse ben öyle sanıyormuşum bende arkadaşıma yazdım 1 senedir konuşmuyoruz niye böyle bişey paylaştın diye anlam veremedim çünkü meğerse onlar konuşuyomuş dün bile konuşmuşlar ve sevgilim bana bunla ilgili hiç bişey demedi kendimi salak gibi hissediyorum askerde diyede napcam bilmiyorum çok kötüyüm daha öncede saklamıştı bişeyler öğrendim affettim bu sefer napcam kötü bi niyetle konuşmadıklarını biliyorum onun sevgilisi bile biliyomuş ama benden sakladı çok kötüyüm napmalıyım ona güvenebilcepimi zannetmiyorum artık :(

Her görüştüğü kişilerin hesabını sana vermek zorunda olmadığını düşünüyorum sende keza ona vermek zorunda değilsin .

Ben arkadaşının kötü niyetli paylaşım yaptığını düşünmüyorum .Sevgilin daha önce neyi sakladı senden bilmiyorum ama bunda bence bir şey yok

Bir de merak ettiğim sevgilin ile arkadaşın nereden tanisiklar? Sevgilin arkadaşın ile görüşüyor sen neden 1 yıldır görüşmüyorsun

Her görüştüğü kişilerin hesabını sana vermek zorunda olmadığını düşünüyorum sende keza ona vermek zorunda değilsin .

Ben arkadaşının kötü niyetli paylaşım yaptığını düşünmüyorum .Sevgilin daha önce neyi sakladı senden bilmiyorum ama bunda bence bir şey yok

Bir de merak ettiğim sevgilin ile arkadaşın nereden tanisiklar? Sevgilin arkadaşın ile görüşüyor sen neden 1 yıldır görüşmüyorsun

üniversite bitince herkes memleketine dağıldı aramızda son sene arkadaşımla soğuktu zaten benim sınıftan arakadaşım sevgilisyle birlikte benim sevgilim de başka bölümden ben tanıştırdım kötü amaçla konuştuklarını zaten zannetmiyorum ama benimle konuşmayıp sevgilime yazması ve sevgiliminde bana hiçbişey söylemesi bizimkisi açık bi ilşki birbirimizden bişey saklamayız ve bunu bana söylemesi gerekiyordu kendimi kandırılmış hissediyorum resmen

Adam her görüştüğünün hesabını verecek sanki. Kızın sevgilisi filan olduğuna göre arkadaşça görüşülüyor. Bunda abartılacak bir şey yok.

Diğer sakladığı şeyler ne onu bilmiyorum, yazmamışsınız. Bu konuda sizi haklı görmedim.

sonuçta benim arkadaşım 1 senedir konuşuyorlarmış en azından söyleyebilirdi aramızda konusu geçmişti kızla konuşmamamızın bana yazdı diyebilirdi

benim küs olduğum arkadaşımla sevgilim görüşüyor ve bunu benden saklıyorsa ondan ayrılırdım.
aynen öyle sonunda anlayan çıktı yani saçma değilmi ve söylemiyo akşam arıyor konuşunca en azından arkadaşım senin fotonu paylaşmış anlam veremedim sonuçta artık görüşmüyoruz dicem bakalım ne dicek söylicekmi yoksa saklıcakmı kızada bi daha sevgilime yazma dedim

üniversite bitince herkes memleketine dağıldı aramızda son sene arkadaşımla soğuktu zaten benim sınıftan arakadaşım sevgilisyle birlikte benim sevgilim de başka bölümden ben tanıştırdım kötü amaçla konuştuklarını zaten zannetmiyorum ama benimle konuşmayıp sevgilime yazması ve sevgiliminde bana hiçbişey söylemesi bizimkisi açık bi ilşki birbirimizden bişey saklamayız ve bunu bana söylemesi gerekiyordu kendimi kandırılmış hissediyorum resmen

Sana neden söylemesi gerekiyordu ki ? Kusura bakma gerçekten anlayamadım.Sen ona bugün şununla görüştüm yazistim diyor musun ?

bilmediği bişeyde derim zaten o benim arkadaşlarımı bilir bende onukini sonuçta ben o kızla ilşkimi kesmişim ve o kızla konusu geçmiş aramda sevilimle konuşmadığımzla ilgili en azından biz konuşuyoruz bana yazıyo diyebilirdi

aynen öyle sonunda anlayan çıktı yani saçma değilmi ve söylemiyo akşam arıyor konuşunca en azından arkadaşım senin fotonu paylaşmış anlam veremedim sonuçta artık görüşmüyoruz dicem bakalım ne dicek söylicekmi yoksa saklıcakmı kızada bi daha sevgilime yazma dedim
ilk düşünceniz mantıklı bi ağzını arayın bakalım söyleyecek mi
ama kıza sevgilime bir daha yazma demek çocukça olmuş.

İyi de adam her konuştuğunu söylemek zorunda mı size? Bunların hepsini söylemek zorundaysa böyle hayat geçmez. Ama merak ediyorum hem senin aran bozuk hem 1 senedir görüşmüyorsunuz. Senin aranda olan dava sevgilinin arasında yoksa büyütülecek bir konu değil.
Fakat fotoğrafı paylaşması garibime gitti. Dua isterken gerek yok yani paylaşımlara. Sonuçta o kızın size saygı duyması gerekir “belki görür yanlış anlar gerek yok” diye düşünebilirdi. Sanki size nispet yapar gibi paylaşım yapmış.

Askerde olması neyi değiştiriyor ki? Hesap sorun. Gerekirse, sindiremiyorsanız ayrılın. O da iş çevirmesin arkanızdan madem. Siz mi düşüneceksiniz onu?

İyi de adam her konuştuğunu söylemek zorunda mı size? Bunların hepsini söylemek zorundaysa böyle hayat geçmez. Ama merak ediyorum hem senin aran bozuk hem 1 senedir görüşmüyorsunuz. Senin aranda olan dava sevgilinin arasında yoksa büyütülecek bir konu değil.
Fakat fotoğrafı paylaşması garibime gitti. Dua isterken gerek yok yani paylaşımlara. Sonuçta o kızın size saygı duyması gerekir “belki görür yanlış anlar gerek yok” diye düşünebilirdi. Sanki size nispet yapar gibi paylaşım yapmış.
ya 1 senedir konuşuyorlarmış bizimde aramızda sevgilimle o kızın konusu geçti artık konuşmuyoruz diye bana sordu siz konuşmuyomusunuz diye artık yani o zaman söyleyebilirdi sevgilim onu diyorum kız yazdı akşam hemen bana arkadaşın yazdı demesini beklemiyorum ama 1 sene uzun bir süre değilmi ve biz ayrı şehirlerdeyiz zaten sevgilimle herşeyi paylaşırız söyleyebilrdi bunu söylese zaten bişey demezdim ama böyle kızdan öğrenmek bunu kötü hissettirdi sevgilimin ağzından duymak isterdim

Askerde olması neyi değiştiriyor ki? Hesap sorun. Gerekirse, sindiremiyorsanız ayrılın. O da iş çevirmesin arkanızdan madem. Siz mi düşüneceksiniz onu?
daha yeni gitti askere asker psikolijisi sonuçta ve çok seviyorum onu askerden dönüşte isteme nişan olcaktı bilmiyorum askerdeyken kavga etmek istemiyorum ayrılmakta istemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum :(

Saklamasinin bir nedeni olmalı. Hele hele senin konuşmadığını arkadaşınla onun ne işi var ki?

Bu ilk saklama olayı değil belli ki. Devamlı yapıyorsa o adamdan bir cacık olmaz bilesin.

Ama arkadaşlar ,sen konuşmuyor olabilirsin sevgiline karismamalisin
İşin içinde başka şeyler varsa durum değişir ama şu yazdıklarına göre anormal durum yok
sevgilimle konuşsunlar karışmam zaten ona bişey demiyorum siz benim ne demek istediğimi anlamıyosunuz

Saklamasinin bir nedeni olmalı. Hele hele senin konuşmadığını arkadaşınla onun ne işi var ki?

Bu ilk saklama olayı değil belli ki. Devamlı yapıyorsa o adamdan bir cacık olmaz bilesin.
ilk tanıştığımızda olmuştu ilki sonrada söz verdi saklamadı bişey ya da ben öyle zannediyorum şimdi de bu işte

daha yeni gitti askere asker psikolijisi sonuçta ve çok seviyorum onu askerden dönüşte isteme nişan olcaktı bilmiyorum askerdeyken kavga etmek istemiyorum ayrılmakta istemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:
Siz askerin psikolojisini düşünüyorsunuz ama o arkanızdan iş çevirirken sizin psikolojinizi düşünmüyor.

Back
X