• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşeyler saklayan sevgili

Bir senedir görüsüyoröar ve senin bundan nasil haberin olmaz? Illaki sevgili laf arasi birseyler anlatmis olmasi lazim ki yapmamis bence bu kasten saklamak. Biraz tuhaf bir durum ........ heleki o kadar iyiler ki kiz dua istiyor resmini dalan paylasiyor .... viy sasirmislar

Şimdi kendi erkek arkadaşı olsa, onunla sizin sevgiliniz arkadaş olsa, o sekilde hep beraber görüsseler anlarım. Ama sizinle konuşmayıp, sevgilinizin fotosunu paylaşıyor. Benim pek hoşuma gitmedi.

Ya sevgilin normal değil, otu moku saklıyor senden, dolayısıyla güvenilmez, ya da sen normal değilsin, sevgilin korkuyor senden ve birşey paylaşamıyor, sorun olmasın diye.. İki türlü de bu ilişki de güven yok ve olmaz bence.

Ya sevgilin normal değil, otu moku saklıyor senden, dolayısıyla güvenilmez, ya da sen normal değilsin, sevgilin korkuyor senden ve birşey paylaşamıyor, sorun olmasın diye.. İki türlü de bu ilişki de güven yok ve olmaz bence.
zaten söyleseydi bişey demezdim daha öncede söylemiştim onu bilmesi lazım 4 senedir birlikteyiz sonuçta ama bişey dememesi onu anlayamadım işte yani saklama oluyor resmen 1 sene yani 1 ay değilki

zaten söyleseydi bişey demezdim daha öncede söylemiştim onu bilmesi lazım 4 senedir birlikteyiz sonuçta ama bişey dememesi onu anlayamadım işte yani saklama oluyor resmen 1 sene yani 1 ay değilki
O zaman sevgiliniz normal değil, ben acaba neler saklıyor şu anda diye kafayı yer, güvenemezdim.. Her zaman da böyle insanın karşısına çıkmıyor ki, tesadüfen.

Şimdi kendi erkek arkadaşı olsa, onunla sizin sevgiliniz arkadaş olsa, o sekilde hep beraber görüsseler anlarım. Ama sizinle konuşmayıp, sevgilinizin fotosunu paylaşıyor. Benim pek hoşuma gitmedi.
aynen şiöyle yazmış ben kısalttım yine kendisi sevgilisi ve benim sevgilim var fotoda diğer tarftada ben varım ama beni kesmiş kız şöyle yazmış bakınız bu genç arkadaşım çok değer verdiğim biri şuan askerde hayırlı teskereler diliyorum sağ salim dönmesi için dualarınızı bekliyorum bende teşekkür ederiz yazdım kız orda bana e... benim ciddi anlamda değer verdiğim biri inş sağ salim kavuşursunuz yazdı oda

bilmiyorum kızın kötü niyetli biri olduğunu düşünmedim sadace 1 senedir görüşmüyoruz niye yazdın diye içimi kemirdi sordum bende biz konuşuyoruz sevgilinle ameliyat olduğunda yazmış askere giderken dünde yazmış ve sevgilim diyebilirdi bunu bana bişey demezdim böyle saklar gibi olunca niye söylemedi diye şüphe ettim

Bizim de eşimle ortak konuşmadığımız kişiler var. Bazen bayram mesajı falan gelir. Hemen birbirimize söyleriz falanca yazmış diye. Birlikte mesaja bakarız. Toplu gönderilen bi mesajsa cevaplamayız ama direk kişiye hitapsa birlikte cevap yazarız. Bence haber değeri taşıyan bir olay sevgilinizle kızın konuşması. Muhakkak size laf arasında dahi olsa söylemeliydi.

ya 1 senedir konuşuyorlarmış bizimde aramızda sevgilimle o kızın konusu geçti artık konuşmuyoruz diye bana sordu siz konuşmuyomusunuz diye artık yani o zaman söyleyebilirdi sevgilim onu diyorum kız yazdı akşam hemen bana arkadaşın yazdı demesini beklemiyorum ama 1 sene uzun bir süre değilmi ve biz ayrı şehirlerdeyiz zaten sevgilimle herşeyi paylaşırız söyleyebilrdi bunu söylese zaten bişey demezdim ama böyle kızdan öğrenmek bunu kötü hissettirdi sevgilimin ağzından duymak isterdim
O konuda haklısın. Bende alınırdım. Hatta bilmek isterdim en azından.

Akşam konuşunca ağzını arıcam bugün foto paylaşmış garibime gitti diye böyle gülerek söyledi söyledi eğer söylenmezse bilmiyorum inş kız sevgilime söylememiştir diyorum haberi var benle konuşmanı istemiyo diye yazmamıştır inş

Bizim de eşimle ortak konuşmadığımız kişiler var. Bazen bayram mesajı falan gelir. Hemen birbirimize söyleriz falanca yazmış diye. Birlikte mesaja bakarız. Toplu gönderilen bi mesajsa cevaplamayız ama direk kişiye hitapsa birlikte cevap yazarız. Bence haber değeri taşıyan bir olay sevgilinizle kızın konuşması. Muhakkak size laf arasında dahi olsa söylemeliydi.
Aynen öyle haber vermek gibi değilde lafı açıldı yani söylememesi garip brn konuştumuyorum o kişiyle sonuçta birde mesajda çok düzgün bi çocuk seviyorum ben e...yi yazmış kötü niyet aramıyım diyorumda yani öylede denmez yani bana birde

Böyle bir durumda ben de kızardım.
Sonuçta benim küs olduğum bi arkadaşım ben konuşmayı kesmişim o neden konuşuyor
En kötü size söylemesi gerekir konuştuğunu saklamış gibi olmuş.
Hiç hoş bir durum değil şahsen ben anlayış gösteremem böyle bir durumda

Arkadaşça konuşabilirler o normal ama sevgilisi olan bir erkek başka kızla konusmalarini neden kız arkadaşına demez. Çünkü ortada fazla samimiyet var. Fazla samimi olmasalar kız resmi paylaşıp böyle şeyler yazmazdi. Sevgilimin bu kadar samimi olduğu kızı ben bilmek isterdim. Ayrıca benim sevgilimin resmini biri paylaşsa resimden beni kesip, olay cikarirdim bana ters böyle şeyler. Adamın sevgilisi varsa mesafeni bileceksin, kanka ayağı g*t ayağı demişler. Ne çıkıyorsa o kankalardan çıkıyor genelde. Senden bir şeyler gizleyen adama güvenme , ayrıca da o kız bile isteye sana nispet yapmak için o resmi paylaşmış. Yoksa hiç bir kız sevgilisi ile bir senedir konuşmadığı erkeğin resmini paylaşmaz , Niyeti hiç iyi gelmedi bana. Başkalarının sevgilisinin resmini paylasacagina yürü git kendi sevgilinle ilgilen tövbe ya.

Çok saçma. Ortak arkadaşınız. Siz tanıştırmışsınız. Sonra soğuyup bir yıldır görüşmemişsiniz. İstediğiyle görüşsün de ne alaka yani ortak arkadaşımla ben görüşmezken gizli gizli görüşecek? Hayır size dese ki “sizin aranızdaki küslük beni ilgilendirmez, ben görüşmeye devam ederim”, buna amenna. Ama birbirinden dua isteyecek kadar samimiler, baya baya görüşüyorlar yani. Hiçbiri art niyetli olmasa bile insanı böyle salakça tavırlarıyla şüpheye itiyorlar.

Kavga etmeden açıklama isteyin. Savunmasını hazırlayana kadar:halay: görüşmeyin de kafası şişmesin beyimizin. Askerde ya.

Çok saçma. Ortak arkadaşınız. Siz tanıştırmışsınız. Sonra soğuyup bir yıldır görüşmemişsiniz. İstediğiyle görüşsün de ne alaka yani ortak arkadaşımla ben görüşmezken gizli gizli görüşecek? Hayır size dese ki “sizin aranızdaki küslük beni ilgilendirmez, ben görüşmeye devam ederim”, buna amenna. Ama birbirinden dua isteyecek kadar samimiler, baya baya görüşüyorlar yani. Hiçbiri art niyetli olmasa bile insanı böyle salakça tavırlarıyla şüpheye itiyorlar.

Kavga etmeden açıklama isteyin. Savunmasını hazırlayana kadar:halay: görüşmeyin de kafası şişmesin beyimizin. Askerde ya.
Kıza yazdım baya sinir olup amacın ne aşıkmısın sevgilime diye bu tehditler savurdu sadece ben yazmadım sevgilinde yazdı bana sevgiline söyle ozaman uçkuruna sahip çıksın dedi benimle uğraşcakmış görürsün diye tehditler savurdu bakalım benim sevgilim be dicek şurda konuşmamıza az kaldı

Adam her görüştüğünun hesabini vermek zorunda degil diyen arkadaslar davulun sesi uzaktan hoş gelir. Basiniza bu tür bisey gelse durum farklı olur eminim.
Sevgilim nisanlim ya da kocam her neyimse her görüştüğü bayani bana söylemek zorunda kimse kusura bakmasın!

Sanirim mesele birseyleri sizden saklamasi. Daha ince de ne sakladi bilmiyorum ama bir seyleri saklamis ve bu durum guveninizi zedelemis. Iliskiler guven uzerine kurulur. Guven biterse hersey biter. Ben sadece askerligin neyi degistirdigi anlamadim.
Konusabilirsin, bu ve daha onceki sakladigi ne ise aciklamasina bakip ona gore de kararini verebilirsin.

Kıza yazdım baya sinir olup amacın ne aşıkmısın sevgilime diye bu tehditler savurdu sadece ben yazmadım sevgilinde yazdı bana sevgiline söyle ozaman uçkuruna sahip çıksın dedi benimle uğraşcakmış görürsün diye tehditler savurdu bakalım benim sevgilim be dicek şurda konuşmamıza az kaldı
Olay baya cirkinlesmis.Sevgilin uckuruna sahip ciksinne demek.Bi de boyle dedigi adami cok seviyomus ayagina resmini paylasiyor.Sevgilinle kiz flortlesiyor olabilir.

Adam her görüştüğünun hesabini vermek zorunda degil diyen arkadaslar davulun sesi uzaktan hoş gelir. Basiniza bu tür bisey gelse durum farklı olur eminim.
Sevgilim nisanlim ya da kocam her neyimse her görüştüğü bayani bana söylemek zorunda kimse kusura bakmasın!

Davulun sesi yakındanda hoş geliyor :) ikimizde birbirinin hayatına karışmıyor bugün kimlerle görüştün,kimlerle yazistin diye şimdiye kadar sormadi simdi de sormuyor .Biraz rahat olmak lazım.Bu şekil kuruntularla ömür geçmez

Höst ama. Uçkur falan direk daldığına göre kız niyetinin bozuk olduğunu kabul etmiş zaten. Haklı olan , niyeti iyi olan hayvan gibi böğürmez. Tehdit ne alaka? İsteseniz siz onu rezil edersiniz sevgilisinin burnunun dibinde aşığıyla geziyor diye. Sizi böyle bir konuma soktuğu için sevgilinize söylenecek çok şey var...

Back
X