Birşeyler var sanki...

minsu

...Kahve Prensim..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
19
0
36
İstanbul
Ben 87 doğumluyum o ise 89... görünüş olarak ondan çok küçük duruyorum...üniversiteden bizim alt sınıfımızdandı...Üniversite boyunca hiç konuşmadık...Okul bittikten sonra 2 sene arkadas olarak konuştuk ... arasıra takılıyordu bana sevgilim olsana felan diye.. Ben hep tersliyordum...Yaşından dolayı...daha sonra 1 haftaya kadar...Konuştuk.. o an ne oldu bilmiyorum ama yakınlık duymaya başladım...o günden sonra birşeyler başladı.Dün buluştuk..Güzeldii... Çekingen olduğum için telefonda konuştuğum gibi konuşamadım...koluma girdiği zaman kalbimden bişeyler koptugunu hissettim sankii.. Şuan yazarken bile aynı durumdayımm.. onunla mesajlaşırken konuşurken... sanki kalbimde bişiler varmış gibi bunun korkumu yoksa sevgimi oldugunu anlayamıyorum... sabaha öğlene kadar mesajlştık.. Daha sonra ne aradı ne sordu... unuttun diye mesaj çektim... o ise iş ile ilgili sorunum var dedi... oandan sonra tek bir kelime söylemedi..nede aradı... İçimde hep bir kaybetme korkusu var... uzun zaman sonra gördük birbirimizi... Belkide pek beğenmedi beni...Mesaj çekmek istiyorum ama o kahrolası gururum engel oluyor...Tek sorunumm içimdeki korkum....Hislerimin doğru çıkmasından sıkıldım artık...Ne bilimm artık bende birini sevmek istiyorum... Hep bir engel koydum kalbime..tam birine açacakken...Yine bitecekmiş hissi..keşke yazabilsem ona korkmasam gelecek cevaptan...

hımmm...önce ilgilenmiş, ama sonra geri çekmiş kendini. senin ilginden de haberdar. o halde yapacağın tek şey sessiz kalmaktır. eğer sen arar sorarsan sürekli o zaman itici görünebilirsin. henüz senin olamayan bir şeyi kaybetme korkun niye olsun ki hem? sakın yazma bişey. ondan gelsin bırak.

hımmm...önce ilgilenmiş, ama sonra geri çekmiş kendini. senin ilginden de haberdar. o halde yapacağın tek şey sessiz kalmaktır. eğer sen arar sorarsan sürekli o zaman itici görünebilirsin. henüz senin olamayan bir şeyi kaybetme korkun niye olsun ki hem? sakın yazma bişey. ondan gelsin bırak.

okadar üstüne düşmüyorum... Çok rahat çnkü bende sıkılmaya gelemem...Sanırsam bende olan tek şey sevdığım insaları kaybetme korkusu...Arkadasım olsada sevgılım olsada aynı...

haklı gururun

bekle bakalım o yazmadan sen yazma

Beklerken acı çekmektense,açık açık konuşmak en doğrusu olur ..:34:

Aklındaki soruların her birini ona sormalısın en azından onun vereceği cevaplar doğrultusunda yoluna belirlemelisin
:34:

Ama birde beklediğini farzedelim,hergün kendini yer bitirirsin,mutsuz olursun atlatamazsın ..

Diyelim ki olay sizin düşündüğünüz gibiymiş.Çocukta bunu siz sorunca açık açık dile getirdi diyelim

O zaman da canınız yanacak ama nefretle yanacak.Bir süre sonra da ona olan duygularınız yok olup gidecek

İşi uzatmaya lüzum yok

Şimdi yazdı bana işle ilgli sorunları varmış...Birde şu var Birşey yapmak isteyince bana soruyor. Yap dediğimdede triplere giriyor.. butu n erkekler bölemi...

Sana bağlansın istiyorsan eğer,
öncelikle o mesaj atmadan, aramadan konuşmadan sakın mesaj falan atma.
O mesaj attığında da, ilk gün mesela çok fazla sıcak olma, kestirip atarcasına cevap ver,
2. gün tam tersi ol, sen konular aç konuş, sıcak davran. Tam senin ondan çok hoşlandığını düşündüğünde, hop geri adım at tekrar soğuk konuşmaya başla.
Kafasını karıştırırsan değerin artar. Çok çabuk bağlanır ve seninle olmak ister.
Tabii bu söylediklerim ilk flört döneminiz için geçerli, ilişki ilerledikten sonra böyle davranırsan adam kaçabilir :1:

Sana bağlansın istiyorsan eğer,
öncelikle o mesaj atmadan, aramadan konuşmadan sakın mesaj falan atma.
O mesaj attığında da, ilk gün mesela çok fazla sıcak olma, kestirip atarcasına cevap ver,
2. gün tam tersi ol, sen konular aç konuş, sıcak davran. Tam senin ondan çok hoşlandığını düşündüğünde, hop geri adım at tekrar soğuk konuşmaya başla.
Kafasını karıştırırsan değerin artar. Çok çabuk bağlanır ve seninle olmak ister.
Tabii bu söylediklerim ilk flört döneminiz için geçerli, ilişki ilerledikten sonra böyle davranırsan adam kaçabilir :1:
[/QUOTE

Haklısın onun gibi davranmam gerek...tıpkı senın dediğin gbi davranıyor bir gün sıcksa 2.gun hiç umrunda yokmuşum gibi...
Eğer bu şekilde istiyorsa savaş başlasın ozman ... kim kazanacak...

kaybetme korkusu işte bütün sorun bu. zaten biz hep bu yüzden kaybediyoruz.
ama benim öğrendiğim bişey var bu durumlarda. kaybetme korkusunu yenmek gerek. şartlandracaksı kendini kalbinle değil aklında düşüneceksin.
o benim hayatımda olsa güzel olur diye düşünüyosun ama olmazsada yaşayamaz değilsinki, yaşarsın. sadece onu ve kendini serbest bırak ve dua et hayırlısı olması için. ve kendini hemen kaptırma. bol şanslar dilerim :)

Back
X