Birseyler yapmak ostiyorum ama yapmali miyim

burcuu123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
77
2
1
29
Nisanlimdan ayrıldım ve ayrıldığımız sıralar çok iyiydik arabada falan çok aşırı yakindik 2 gün sonra aileler ayara girdi ve arkamda durmadı ben onun arkasında durdum. Kendimi çok kötü hissettim ve şöyle düşündüm ben bi et parçası miyim neden öpüşüp koklasirken iyide benim arkamda durulmadi diye ve yaptığım bi iyiliği ayrıldıktan sonra başına vurdum. Vicdanen kötü hissediyorum uyuyamiyorum asla böyle biri değilim ve yapmamaliydim ve kendimi kötü hissediyorum ayrılık değil vicdan insanı öldürür galiba herkes kendine yakışanı yapar ve ben yapmadim özür de diledim ama hala onu söylüyor pastanın lafını yaptın diye doğum günü pastası almıştım onu yüzüne vurdum o kadar çaresizim ki pasta mı alsam hediye versem özür olarak ne halt etsem valla bilemedim ama berbat durumdayım ölü gibiyim yapılan iyilik basa vurulmaz barışmak için değil insanlık için bisey yapmalıyım ama bilemiyorum özür diledim ama yeterli gelmedi sanki en azından benim icin

Siz hala ugrasiyorsunuz ne yapım diye bahane aramış ayrılmış sende uzak durun ondan erkekler böyle istedigini elde eder sonra gider....

Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş?

Bi de bana aldığı alt tarafı bi pastanın lafını yapan birinden anında soğurum.

Aaa derdiniz ne tam olarak
lafını yaptıysanız yaptınız sonuçta ayrılmadınız mı?
daha hala adama nasıl yapışırım derdindesiniz tövbe ya Rabbim

İyide oda kendine yakışanı yapmamış. Arkanda durmamış. Bu hayata bir kere geliyoruz. Yapmissiniz. Özür dilemissiniZ. Bitmiş. Tamam kendini yemek neden

İnsanlık için sadece amaç bu kendime yakıştıramadım ve ne yapsam bilemedim başka amacım yok

Çok büyük bir fedakarlık yaparsınız da başına kakarsınız falan ama pasta bu başa kakılsa ne olur kakılmasa ne olur, o kadar önemli bir şey değil. İnsanlar ayrılık aşamasında öfkeyle birbirlerine neler diyorlar neler. Ki sizin anlatığınıza göre sizin arkanızda durmamış, sizi hayal kırıklığına uğratmış e bununla ilgili öfke yok mu sizin içinizde? Sindirilemeyen şey pasta değil bence, sizin içinizde, kendinize itiraf etmediğiniz bastırılmış bir öfke var ve çok normaldir. Ayrılık zordur, zamanla aşacaksınız acısını. Pastayı falan düşünmeyin, kendinizi düşünün. Siz ona zarar vermediniz, vicdan yapacak bir şey yok, ama siz kendi yaralarınızı iyileştirmeye bakın.

İnsanlık için sadece amaç bu kendime yakıştıramadım ve ne yapsam bilemedim başka amacım yok
İnsanlık için bu kadar çıldıran birini hiç görmemiştim insanlık için açlara yardım edin okyanusların temiz tutulması için bilinclendirin ne bileyim ormandaki cop toplama gruplarina katılın veya okul boyayın insanlığa çok büyük katkıları olabilir .Ama eski sevgilinizin peşinden koşmanizin insanlıkla ilgisi yok kendinizi kucultmeyin . Demişsiniz geçmiş

Pasta almak için 3 gün taş mı taşıdınız, nasıl lafını yaptınız anlamadım.
Vicdan yaptım demeyin de barışmak istiyorum diyin bence, daha kabul edilebilir.

hiçbir şey yapma

Pasta almak için 3 gün taş mı taşıdınız, nasıl lafını yaptınız anlamadım.
Vicdan yaptım demeyin de barışmak istiyorum diyin bence, daha kabul edilebilir.
Barışmak istemiştim zaten bunu bu şekilde dümdüz söyledim ben pasta filan sokmadı araya hayır dedi tamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…