• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birşeyler yoluna girsede keşke,evlilik gerçekleşse artık....

pembepanter61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
10
0
36
Tekirdağ
yazmak anlatmak iyi geliyor insana bazen..
kızlar 5 yıldır birlikte olduğum birisi var.birbirimizi gerçekten seviyoruz bunu biliyoruz.üstelik birbirimze uzak şehirlerdeyiz.
6 saatlik mesafeye rağmen bugünlere gelebildik.
ama insan artık istiyor ki birşeyler başlasın,nişan olsun,evlilik olsun vs vs.
bunu erkek arkadaşımda istiyor.konuşuyoruz.fakat kendisi askerden geldi ve iş bulmakta zorlanıyor.
nedendir bilmiyorum ama görüştüğü her yerden olumsuz cevap geliyor.yani tam oldu derken bir şeyler oluyor ve işe giremiyor.
yani kendimi gerçekten artık çok şansız hissediyorum.
onlar yinede geleim en azından söz olsun istiyorlar ama henüz işi olmadan olmaz yani biliyorum.
insan gerçekten özeniyor..artık bizde hakettik diye düşünüyorum..
ama işte...
bilmem belki bu durumda olan arkdaşlarda vardır diye yazmak istedim...

Ben varım. :3:
Bizde dolu dolu 5 yıl gecirdik bu yıl 6. yılımız olacak ve ufukta henüz hic birsey yok!
İsi var cok sükür ama maas cok iyi degil yani evlenmeye, ev gecindirmeye yetmez kesinlikle asagı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Bizde sadece öylece düsünüyoruz ne zaman, ne zaman diye..

Ben varım. :3:
Bizde dolu dolu 5 yıl gecirdik bu yıl 6. yılımız olacak ve ufukta henüz hic birsey yok!
İsi var cok sükür ama maas cok iyi degil yani evlenmeye, ev gecindirmeye yetmez kesinlikle asagı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Bizde sadece öylece düsünüyoruz ne zaman, ne zaman diye..

aynı dertten muzdaripmişiz smuwila..
umarım tez zamanda hayırlısıyla istedklerimize kavuşuruz ne diyelim.
ah ah nasıl olucak ne olucak işte bilmiyorum bende.
ve birde dün öyle bir şey duydum ki;
bir arkadaşım anlattı,
nişanlı olan bir arkadaşı,sırf istediği eşyalar evine alınmadı diye olay çıakrtıp kavga çıakrtmış ve çocukta nişanı atmış.
ya bunu duyunca nasıl delirdim anlatamam.
nedir bu insanlardaki aç gözlülük anlamıyorum..
biz birşeyler yeterki yoluna girsin diye dua ederken,bazılarıın böyle olması insanı siire sokuyor.

kızlar 5 yıldır birlikte olduğum birisi var.birbirimizi gerçekten seviyoruz bunu biliyoruz.üstelik birbirimze uzak şehirlerdeyiz.
bunu erkek arkadaşımda istiyor.konuşuyoruz.fakat kendisi askerden geldi ve iş bulmakta zorlanıyor.
nedendir bilmiyorum ama görüştüğü her yerden olumsuz cevap geliyor.yani tam oldu derken bir şeyler oluyor ve işe giremiyor.
onlar yinede geleim en azından söz olsun istiyorlar ama henüz işi olmadan olmaz yani biliyorum.
ama işte...

ah be canım aynı dertten geceleri uyku girmiyor gözüme..

liseyi birlikte okuduk erkek arkadaşım 2 bölüm bitirdi, ben son sınıftayım..

o bir seneden fazla kpss ile uğraşıyor üni. bittiği gibi işe girerim hayalleri suya düştü..

şans denen şeyin değil bizim kapımızı çalması güzergahımızdan bile geçtiği yok..

senelerdir okul biter, işe girer evleniriz hayallerimiz şimdi balon misali patladı..

afedersin ama zamanında bundan bişey olmaz dediğim adamlar 2.5 milyar maaş alıyor..

bizse hala okuldu, kpss idi uğraşıyoruz..

sevgilim mahvolmuş durumda, umutları tükenmiş halde kolay mı 2 üni. diploması ve boştasın..

bırak evlenen arkadaşlarımı görmeyi gelinlik görünce hüngür hüngür ağlıyorum artık..

sabrım tükendi, her sabah dualarla güne başlıyorum..

merak ediyorum bigün bizimde mutlu bi yuvamız olacak mı :(((

aynı dertten muzdaripmişiz smuwila..
umarım tez zamanda hayırlısıyla istedklerimize kavuşuruz ne diyelim.
ah ah nasıl olucak ne olucak işte bilmiyorum bende.
ve birde dün öyle bir şey duydum ki;
bir arkadaşım anlattı,
nişanlı olan bir arkadaşı,sırf istediği eşyalar evine alınmadı diye olay çıakrtıp kavga çıakrtmış ve çocukta nişanı atmış.
ya bunu duyunca nasıl delirdim anlatamam.
nedir bu insanlardaki aç gözlülük anlamıyorum..
biz birşeyler yeterki yoluna girsin diye dua ederken,bazılarıın böyle olması insanı siire sokuyor.

İnsallah canım üzülme gec olsunda güc olmasın.
Bizimde sorun maddi acıdan aslında okul bu sene bitiyor ardından hemen askere gidicek bu sene dahil 1,5 senemizi alır keske bunlarla is bitiyor olsa ama malesef bitmiyor iste.
Bizim maddi durumumuz cok iyi Allaha cok sükür onun ise iyi degil acıkcası abisiyle yasıyor zaten.
Evi tadilat yapıldı erkek arkadasımdan yüksek meblaglarda para aldılar, geri ödemek sartıyla ödenmedi. Her ay eve de para veriyor simdi de abisi para yok diye söylenirken televizyon diye tutturmus ve yine para istemis. Morali cok bozuk acıkcası ben birseyler icin ugrasırken engel oluyorlar diyor.
Benim maddi durumum iyi oldugu icin ailem ondan beklenti icine girecektir zira annem bunu sürekli dolaylı yoldan dile getiriyor. Ne olacak bilemiyorum.. :50:

ah be canım aynı dertten geceleri uyku girmiyor gözüme..

liseyi birlikte okuduk erkek arkadaşım 2 bölüm bitirdi, ben son sınıftayım..

o bir seneden fazla kpss ile uğraşıyor üni. bittiği gibi işe girerim hayalleri suya düştü..

şans denen şeyin değil bizim kapımızı çalması güzergahımızdan bile geçtiği yok..

senelerdir okul biter, işe girer evleniriz hayallerimiz şimdi balon misali patladı..

afedersin ama zamanında bundan bişey olmaz dediğim adamlar 2.5 milyar maaş alıyor..

bizse hala okuldu, kpss idi uğraşıyoruz..

sevgilim mahvolmuş durumda, umutları tükenmiş halde kolay mı 2 üni. diploması ve boştasın..

bırak evlenen arkadaşlarımı görmeyi gelinlik görünce hüngür hüngür ağlıyorum artık..

sabrım tükendi, her sabah dualarla güne başlıyorum..

merak ediyorum bigün bizimde mutlu bi yuvamız olacak mı :(((

ah ah arkadaşım öyle iyi anlaıyorum ki seni.
okurken kendimi gördüm resmen.
nasıl zor tabi,erkek arkadşaın içinde.insan nasıl sinir oluyor biliyorum.
benim erkek arkadaşımda üniversiyeti 2.sınıfta bırakmak zorund kaldı.şimdi açıktan okuyor.tabi bir yananda çalışması lazım.
ben bitirdim üniversiteyi,yükseğe başladım falan.
bende çalışmayı düşünüyorum.bu zor koşullarda insan kıyamıor sevdiğine.tek maaşla malüm zor geçinmekte.
ama işte galiba şans bizi biraz zorluyor arkadaşım.
bende aynen evlenleri görünce duygulanıyorum ve sinirlerim garip bir hal aldı artık...
Allah inş yardım eder bizede hayırlısyla arkadaşım..inş...

İnsallah canım üzülme gec olsunda güc olmasın.
Bizimde sorun maddi acıdan aslında okul bu sene bitiyor ardından hemen askere gidicek bu sene dahil 1,5 senemizi alır keske bunlarla is bitiyor olsa ama malesef bitmiyor iste.
Bizim maddi durumumuz cok iyi Allaha cok sükür onun ise iyi degil acıkcası abisiyle yasıyor zaten.
Evi tadilat yapıldı erkek arkadasımdan yüksek meblaglarda para aldılar, geri ödemek sartıyla ödenmedi. Her ay eve de para veriyor simdi de abisi para yok diye söylenirken televizyon diye tutturmus ve yine para istemis. Morali cok bozuk acıkcası ben birseyler icin ugrasırken engel oluyorlar diyor.
Benim maddi durumum iyi oldugu icin ailem ondan beklenti icine girecektir zira annem bunu sürekli dolaylı yoldan dile getiriyor. Ne olacak bilemiyorum.. :50:

bizdeki durumda benzer canım.
bizimde onlara göre yaşantımız daha iyi..bizimkilerde muhtemelen böyle beklentilere girecektir.fakat bunu aşabilirim diye düşünüyorum.
yani sevdiğimi istediğimi sevginin çok daa önemli olduğunu anlatablirim diye umuyorum..
şöyle düzenli bir işi olsa Allahtan başka bişi istemicem.
kpss ye hazırlanıyor bakalım inş orda başarılı oluruz....

ah ah arkadaşım öyle iyi anlaıyorum ki seni.
okurken kendimi gördüm resmen.
nasıl zor tabi,erkek arkadşaın içinde.insan nasıl sinir oluyor biliyorum.
benim erkek arkadaşımda üniversiyeti 2.sınıfta bırakmak zorund kaldı.şimdi açıktan okuyor.tabi bir yananda çalışması lazım.
ben bitirdim üniversiteyi,yükseğe başladım falan.
bende çalışmayı düşünüyorum.bu zor koşullarda insan kıyamıor sevdiğine.tek maaşla malüm zor geçinmekte.
ama işte galiba şans bizi biraz zorluyor arkadaşım.
bende aynen evlenleri görünce duygulanıyorum ve sinirlerim garip bir hal aldı artık...
Allah inş yardım eder bizede hayırlısyla arkadaşım..inş...

Artık üni. diploması bile fayda etmiyor canım, muhakkak ki bi yerlerde adamın olmalı..

Ne yazık ki bizde emeğimizin karşılığını zor alacak olanlardanız..

Yani çokda bişey istemiyorum ki bi maaş..

Ailem her konuda destekçim ancak onun ailesi pekde ilgili değil..

Benim aileme yük olmakda onun ağrına gidiyor..

Bi işimiz olsa bi evlenebilsek elimizdekilerle yetiniriz..

Ki fazlasında gözüm yok..

İnşallah arkadaşım, dualarımızla aşarız bu sıkıntıları inş.

Hepimizin gönlüne göre olsunn..

bizdeki durumda benzer canım.
bizimde onlara göre yaşantımız daha iyi..bizimkilerde muhtemelen böyle beklentilere girecektir.fakat bunu aşabilirim diye düşünüyorum.
yani sevdiğimi istediğimi sevginin çok daa önemli olduğunu anlatablirim diye umuyorum..
şöyle düzenli bir işi olsa Allahtan başka bişi istemicem.
kpss ye hazırlanıyor bakalım inş orda başarılı oluruz....

Ben asamaycam malesef benim annem simdiden sacma sapan konusmaya basladı maddi durumu yüzünden.
İnsallah basarılı olur devlet isi olması özel sektöre göre avantaj olmus olur sizin icin.

hayırlısı olsun arkadaşlar..
gün doğmadan neler doğar...
söz nişan fln değilde en azından tanıştırın ailelerinizle sevgilinizi..
sevdirsin kendini..
o zaman daha çabuk işler yolunan girer hatta belki yardımcı olmaya bile çalışırlar..
severlerse damat adaylarını...
allah yardım etsin...

allah yardımcınız olsun kızlar

nispeten anlıyorum sizi... benim sözlümün işi var cok sükür ama benim yok.. iyi bi bölümden mezunum ama henuz dogru durust bir iş karsıma cıkmadı

dugunum ve ceyizim icin gerekli olan uzerime dusen ne varsa kendim yapayım hersey istegime gore olsun istiyorum, sözlümden ya da ailemden bunun icin yardım almak istemiyorum sagolsun yine ediyorlar ama bilirsiniz kendi yaptıgınız gibi olmaz... kendi paranızla aldıgınız gibi olmuyor... ailemin yapabilecegi 3 se ben kendi paramla 5 yaparım diyor ve o günleri bekliyorum...

benimde dogru durust bir işim birikmiş param olabilse bu yaz evlenirdik ama işte ne işim ne kariyerim bole belirsiz olunca hayaller en erken 2013 e kaldı...

zor gercekten.. ama umutsuz olmamak lazım

mucizeler de bizim için var :34:

aaah ahh Allah herkesin yardımcı olsun valla :31:
bende çok uğraştım eskisi için işe girsin bişeyler yapsın diye.Beyefendi kılını kıpırtdatmadı :57: 2 üniversite bitirmesine rağmen iş tekliflerini bile reddetmişti. :41:
Çok şükür şimdi hayatıma giren insanda çalışıyo,bende çalışıyorum.Yeni yeni el birliğiyle bişeyler almaya başladık :38:
Allah yardım ediyo,önemli olan iki insanın birbirini sevip çaba göstermesi. :38: Yoksa oturduğu yerden para yok,iş yok demek kolay.Emek istiyo böyle şeyler.fedakarlık yapmak lazım.
Zamanla herşey yoluna girer inşallah :31:

hayırlısı olsun arkadaşlar..
gün doğmadan neler doğar...
söz nişan fln değilde en azından tanıştırın ailelerinizle sevgilinizi..
sevdirsin kendini..
o zaman daha çabuk işler yolunan girer hatta belki yardımcı olmaya bile çalışırlar..
severlerse damat adaylarını...
allah yardım etsin...

Benim ailem kendi memleketimizden biriyle evlenmemi istiyor sevgilim ise Karadenizli.
Babamı nasıl ikna edebilirim annemi tam olarak edememisken hic bilmiyorum. İsimin cok zor oldugunu biliyorum hatta gelecegimi cok silik görüyorum.

Memleketi sorun edicekler üstüne maddi durumunun istedikleri gibi olmayısı da eklenince ...... :44:

slm kızlar meğer ne çok aynı dertten içi yanan varmış ne yapalım biz ya ne yapalım . bnde biri ile birlikteyim daha çok yrni sayılır 6 ay oldu bnmle evlenebilmek için yurt dışına gitti çalışmaya 6 ay sonra gelecek para biriktirmiş olarak bnm sıkıntım ondan çok ailemle nasıl tanıştıracağım ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorum bvana yardım edin :(((

meğer gerçektende ne kadar kalabalıkmışız kızlar:)
iş arayan,maaşı az gelen,daha beklemesi gereken ah ahh...
gerçektende bir şeyler için çaba göstermek lazım. biz gösteriyoruz.ama sevgilimin karşısına maalesef düzgün işler çıkmıyor.
bend eiş arıyorum ama ben,kendimden çok onun için dua ediyorum Allah'a..
inş kızlar dilediğimiz kişilerle dilediğimiz gibi sonuçlara ulaşırız..
aynen bende fazla abartı şeyler istemiyorum..yeterli bi maaş,düzenli bir iş,Allah yardım eder sonra inş zaten.

valla canım al bendende okadar benım durumda aynı senınkı gıbı sureklı uzak sehırdeyız ılıskımızın basından berıdır 17 saat yol farkı onun atanmasıyla 24 saate cıktı yenı dondum yanından benımde ılıskım 6 yıl oldu ama tık yok hem aılevı nedenler hem maddıyat vardı sımdı bende cok ıstıorum aılemde baskı yapıyor atandı neyı beklıyor dıye ama aılesının haberı bıle yok dusuncemden ıstemıyolar onu bılıorum(beni)sevgılımde atanalı 3 ay oldu hıc para bırıktrmek gıbı bı nıyetı yok sanırım sureklı farklı planlar ıcınde oyle bekleyıp duruyorum onun keyfıne kalırsa bı 5 yıl daha beklerım sankı oyle gelıyor bana ..of off yaramı deştın vallahı ortadan ıkıye catlıcam

Aynı dert bendede var kızlar. 4 yıldır beraberiz. İş sorunundan dolayı söz bile kesemedik. Üniversitedeyken birlikteliğimiz başladı. Okul bitsin, Askerlik bitsin, işe girip evleniriz diyorduk ama gelin görün ki iş meselesinde takıldık kaldık. Sevgilim askerden döndüğünden beri iş bulamadı. Bende şu an bir yerde çalışıyorum. Ancak kazancım çok iyi değil maalesef ve mezuniyetimle de alakasız bir yerdeyim. Bazen çok şanssız olduğumuzu hissediyorum. herkesin işi rast giderken neden bizim işim hep ters gidiyor anlamıyorum. Nasıl evlenicez bilmiyorum. Bu ülkeye, harcadığım emeğe çabalara lanet ediyorum sadece. Bütün umutlarımı sömürüp aldıkları için.

ama işte...

bende yeni üyeyim bu siteye.geziniyrdum yazdıklarınıızı gördüm.aynı dert bendede vardı 5 yıldır birliteyiz ama bir türlü adım atamadık takii 3 ay öncesine kadar.huzursuzluklar oluyordu sürkli aramızda ama dayanamadım artık kalktım sevgilimin ailesini yanına gittim gururumu ayaklar altına alaraktan ben gaziantepte oturyorum sevgilim ise ankarada gittim daha evlerine girdim kayınpeder hemen dedi nişan için gün alalım çok şükür üç ay önce nişanlandık.ama kolay olmadı bizimde maaşlar çok yüksek degil taksitle eşyalarımız alıyorus yavaş yavaş başka türlü olmayacaktı bu iş uzadık.ça uzuyor.bence sizde bakın artık bir yoluna

bende yeni üyeyim bu siteye.geziniyrdum yazdıklarınıızı gördüm.aynı dert bendede vardı 5 yıldır birliteyiz ama bir türlü adım atamadık takii 3 ay öncesine kadar.huzursuzluklar oluyordu sürkli aramızda ama dayanamadım artık kalktım sevgilimin ailesini yanına gittim gururumu ayaklar altına alaraktan ben gaziantepte oturyorum sevgilim ise ankarada gittim daha evlerine girdim kayınpeder hemen dedi nişan için gün alalım çok şükür üç ay önce nişanlandık.ama kolay olmadı bizimde maaşlar çok yüksek degil taksitle eşyalarımız alıyorus yavaş yavaş başka türlü olmayacaktı bu iş uzadık.ça uzuyor.bence sizde bakın artık bir yoluna

önce aile arası sözünüzü yapın gerisi geliyor zaten anladımki o yüzük parmaga girmeden işin ciddiyeti anlaşılmıyor

Back
X