• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşeyleri dikte etmeye, karşısındakini değistirmeye çalışan erkek?

Ben de gizlemiyorum. Neysem onu gosteriyorum. Ki benim nasıl biri olduğumu az buçuk tahmin ederek konuşmak istedi. O zaman en başından uzak dursun. Sonradan sanki bu kıyafetin biraz açık değil mi yok bu arkadaşınla fazla samimisin demenin alemi ne ki.. Ben kendimi kimse icin değiştiremem bu vakitten sonra diye açıkça da söyledim kendisine.
en başından uzak durmaz ki böyleleri. hep değiştirmeye egemenlik kurup yönetmeye çalışırlar..

Buda onun karakteri. Başkasını değiştirmekten hoşlanmayan biri olarak sizde onu değiştirmeye çalışmayın. Uymuyorsa yol yakınken dönün.
Aksine benim onu değiştirmek gibi bi düşüncem olmadı sadece düşüncesinin yanlış olduğunu düşünüyorum ve bunu ona nasıl izah ederim aslında onu soruyorum. Tepkimi ortaya koydugumda da alınıyor çünkü :olamaz:

en başından uzak durmaz ki böyleleri. hep değiştirmeye egemenlik kurup yönetmeye çalışırlar..
Aynısını ona yapıp ne kadar itici olduğunu o şekilde aynısını yaşatarak mi göstersem anlar mı acaba

Kendine göre birini elbet bulursun. Hayatı kendine zorlaştırmaya hiç gerek yok.

Bu ap açık yanlış tercih olur senin için, kafa yapına uygun birini bulmalısın.

Mutlu yıllar :)
Askeriye de görev alan ne kadar insan varsa(tanıdığım)hemen hemen hepsi aynı yapıda....
Alışmışlar emir vermeye,yönetmeye....
Garip bir sekilde, bir agırlıkları oldugunu ve bunu hissettirmek zorunda olduklarını dusunuyorlar..
Psiolojik olarak kötü hissediyorsanız bunu net bir sekilde izah edin....
Baktınız ki olmuyor.............. :)
Velhasılkelam işiniz zor :)
Aynen o şekilde yapmaya çalışıyor. Bazenn laf arasında söylüyorum benim üzerimde aynı nizami uygulamaya kalkma sakın soğurum diye ama dayanamıyor gene istediklerini söyleyip uygulamamı bekliyor :ukala:

Kendine göre birini elbet bulursun. Hayatı kendine zorlaştırmaya hiç gerek yok.

Bu ap açık yanlış tercih olur senin için, kafa yapına uygun birini bulmalısın.
Bi yanlışlık var ortada zaten konuşmayı kesmeme ramak kaldı.

Aynısını ona yapıp ne kadar itici olduğunu o şekilde aynısını yaşatarak mi göstersem anlar mı acaba
bence bu tavrının itici olduğunu düşünmüyor o halinden çok memnun. sana da söylemiş istersen eğer böyle böyle diyor net bir şekilde. değiştimek istiyor olabilir misin bu adamı?

bence bu tavrının itici olduğunu düşünmüyor o halinden çok memnun. sana da söylemiş istersen eğer böyle böyle diyor net bir şekilde. değiştimek istiyor olabilir misin bu adamı?
Tek değiştirmek istediğim başkasını istediğin sekle sokmanin doğru olmadığı düşüncesi :D

Seviyorsan zaten birsure sonra o sana karismasa bile sen onun istedigi insan oluveriyorsun.

Seviyorsan zaten birsure sonra o sana karismasa bile sen onun istedigi insan oluveriyorsun.
Aynısını ben de söyledim ona. Ama ilk baştan daha ortada bise yokken onu istiyorum bunu istiyorum diyemezsin karşındakine dedim. Sen ilk once kendini sevdir sonrasi zaten kendiliginden gelisir dedim ama sabirsiz biri kendisi sanirim ki anlamiyor..

Aynısını ben de söyledim ona. Ama ilk baştan daha ortada bise yokken onu istiyorum bunu istiyorum diyemezsin karşındakine dedim. Sen ilk once kendini sevdir sonrasi zaten kendiliginden gelisir dedim ama sabirsiz biri kendisi sanirim ki anlamiyor..
Daha iliskiniz baslamadiysa resti cekebilirsin bence. Ama restini anlamiyorsa yol yakinken dön, tabi asik olmadiysan :)

diyelim ki degistiniz gene olmazsa siz bu defa ben cok fedakarlik yaptim diyeceksiniz :işsiz: degişmez beni boyle kabul et der ama senden degismeni bekler:KK12:

Aksine benim onu değiştirmek gibi bi düşüncem olmadı sadece düşüncesinin yanlış olduğunu düşünüyorum ve bunu ona nasıl izah ederim aslında onu soruyorum. Tepkimi ortaya koydugumda da alınıyor çünkü :olamaz:
Ama işte eğer değişmesini beklemiyorsanız bunu dike getirmenin bir anlamı yok. Neden söyleyeceksiniz ki? Ben bu tavırdan rahatsız oluyorum deseniz “e ben buyum” diyecek. Ayrılacaksanız “ Bana göre bu diktelerin çok yanlış. Akıl var, fikir var her bireyde. Biri benim adıma yaşayacaksa neden nefes alıyorum ki? Bu yüzden seninle yapamam.” diyip ayrılırsınız. Belki bir sonraki sevgilisinde değişmiş olur.

Daha iliskiniz baslamadiysa resti cekebilirsin bence. Ama restini anlamiyorsa yol yakinken dön, tabi asik olmadiysan :)
Yok olmadım pek bi hissim yok mantıken konuşmasına karşılık verdim :) Rest üstüne rest cekiyorum bakalım neye baglicaz sonucu :)

diyelim ki degistiniz gene olmazsa siz bu defa ben cok fedakarlik yaptim diyeceksiniz :işsiz: degişmez beni boyle kabul et der ama senden degismeni bekler:KK12:
Bu zamana kadar hep öyle yada böyle fedakarlıkta bulundum ama cikardigim ders kimse için değişmenin anlamı yok. Sevecek olan olduğun gibi kabul etmeli. Ama o bunu idrak edemiyor :KK51: bazen de fazla ananevi düşünüyor

Böyle bir erkeğe bişey yapılamaz canim.

Ya öyle kabul edeceksin..Ki zorlanirsin...

Ya da yenisine sağlik..

Dikkatli seç hayat arkadasin olacak kisiyi derim..

Back
X