- 31 Temmuz 2024
- 158
- 443
- 18
- 28
- Konu Sahibi melissaalice
Bugün ülkemin geleceğine dair umutlarimin çok tükendiği kendimi çıkmazda hissettigim bir gün oldu. Yine bir şeyleri sorgularken buldum kendimi. Çok istedi kiramadim kuzenimi lunaparka goturdum bu aksam. Gittiğimiz lunaparkta herhangi bir şeye binmek için çok uzun sure sıra beklememiz gerekti o kadar kalabalıktı yani. Çarpışan arabalarda uzun süre bekledik bir binen neredeyse üst üste kaç kez bindi. İnanır misiniz bir tane Turk cocugu yoktu ortamda bir tane. Gerçekten durum o kadar dehşet verici ki. (Bu yazdiklarim asla irkcilik degildir, siyasi mesaj da icermemektedir. Yalnızca ülkeme, bizlere, ülkemin çocuklarına çok üzülüyorum.) Sorun yabancilarin olmasi degil, daha fazla olmasi. Bizlerin kendi ulkemizde eksik ve yarim kalmasi, bu her ortamda böyle. Gidişat iyi degil. Yurt dışı düşünmeye basladigim bir donemdeyim. Nerede tutunabiliriz nasil olur bilemiyorum ama gitmek istiyorum. Dilim var, biraz daha gelistirmem gerek. Tek takildigim yaş, 29 yaşında sıfırdan baslamak çok mu ütopik dersiniz?