Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanız test yaptırdımı2 yıldır çocuğum olmuyor değerlerim normal bitkisel bütün ilaçları denedim yine olmadı inşallah olur dualarıniza benide katın lütfen ismim rabia
Hayır pazartesi vercekKocanız test yaptırdımı
Evet var sebebi bunu canımKuruluk varmı?
Evet bu da sebep olabiliyor diğer herşey normal iken kuruluk varsa spermin hareket etmesi için gerekli sıvı olmamasından kaynaklı olabiliyor. Doktor tavsiyesi ile gleitgelen jel kullandım. Sperm öldürmediği için önerdi. Aynı ay değil ikinci ay hamile kaldım. Pepapp uygulamasından da yumurtlama günlerime bakmıştım. Eşinde de problem yoksa problem kuruluk oluyorEvet var sebebi bunu canım
Fotoğrafini atar mısın jelin çok teşekkür ederimEvet bu da sebep olabiliyor diğer herşey normal iken kuruluk varsa spermin hareket etmesi için gerekli sıvı olmamasından kaynaklı olabiliyor. Doktor tavsiyesi ile gleitgelen jel kullandım. Sperm öldürmediği için önerdi. Aynı ay değil ikinci ay hamile kaldım. Pepapp uygulamasından da yumurtlama günlerime bakmıştım. Eşinde de problem yoksa problem kuruluk oluyor
Çok teşekkür ederimReklam değil birgebenin günlüğü sitesinden ben sadece ovulasyon testi aldım çok kaliteliydi ve kuruluğu olanlar içinde jel görüyordum kullananlar memnundu instagram sayfasından bakabilirsiniz ama ovulasyon testi almayı dusunuyorsaniz gözüm kapalı birgebeningunlugu derim
Bu jel reçeteli mi yoksa direk eczaneden alınanilir miEvet bu da sebep olabiliyor diğer herşey normal iken kuruluk varsa spermin hareket etmesi için gerekli sıvı olmamasından kaynaklı olabiliyor. Doktor tavsiyesi ile gleitgelen jel kullandım. Sperm öldürmediği için önerdi. Aynı ay değil ikinci ay hamile kaldım. Pepapp uygulamasından da yumurtlama günlerime bakmıştım. Eşinde de problem yoksa problem kuruluk oluyor
ReçetesizBu jel reçeteli mi yoksa direk eczaneden alınanilir mi
Bu arada birgebeningünlüğü jeli hiç önermem bende çok feci enfeksiyon yaptı o jel hamilelik de olmadı2 yıldır çocuğum olmuyor değerlerim normal bitkisel bütün ilaçları denedim yine olmadı inşallah olur dualarıniza benide katın lütfen ismim rabia
Teşekkür ederim canım benim uyarın içinBu arada birgebeningünlüğü jeli hiç önermem bende çok feci enfeksiyon yaptı o jel hamilelik de olmadı
Direk alabilirsiniz isterseniz.Bu jel reçeteli mi yoksa direk eczaneden alınanilir mi
İnşallah cnm aslında em güzeli gerçekten kadın genital bölgenin tam anlamıyla ıslanması oda ön sevişme falan olması lazım ama evlilikte bir süre sonra iş hemen sonuca gidiyoTeşekkür ederim canım benim uyarın içininşallah böyle şeylere gerek kalmadan olur
Siz gynoseed jelden mi bahsediyorsunuzDoktor önerdi. Kuruluk tahriş yaptığı için ben çok enfeksiyon kaptım. Jelden sonra hiç enfeksiyon olmadı ve ikinci ay hamile olduğumu öğrendim.
Doktorun önerdiği şey nasıl enfeksiyon yaptı deniyor anlamadım. Mantar vs varsa onlar için de tedavi olmuş olmanız lazım.
Ben mantar için krem kullandım. İlişki için de gleitgelen kullandım sonra da enfeksiyon vs kapmadım. Bunu bana kadın doğum doktorum önerdi. Bildiğin doktorun önerdiği eczaneden alınan bir ürün bu. İçeriği de diğerlerine göre düzgün sperm öldürmüyor.
Hayır, gleitgelen.Siz gynoseed jelden mi bahsediyorsunuz