Birtane olsa hiç kafaya takmicam da işte....

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
2 yıldır çocuğum olmuyor değerlerim normal bitkisel bütün ilaçları denedim yine olmadı inşallah olur dualarıniza benide katın lütfen ismim rabia

Evet var sebebi bunu canım
Evet bu da sebep olabiliyor diğer herşey normal iken kuruluk varsa spermin hareket etmesi için gerekli sıvı olmamasından kaynaklı olabiliyor. Doktor tavsiyesi ile gleitgelen jel kullandım. Sperm öldürmediği için önerdi. Aynı ay değil ikinci ay hamile kaldım. Pepapp uygulamasından da yumurtlama günlerime bakmıştım. Eşinde de problem yoksa problem kuruluk oluyor

Reklam değil birgebenin günlüğü sitesinden ben sadece ovulasyon testi aldım çok kaliteliydi ve kuruluğu olanlar içinde jel görüyordum kullananlar memnundu instagram sayfasından bakabilirsiniz ama ovulasyon testi almayı dusunuyorsaniz gözüm kapalı birgebeningunlugu derim

Fotoğrafini atar mısın jelin çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim

Bu jel reçeteli mi yoksa direk eczaneden alınanilir mi

2 yıldır çocuğum olmuyor değerlerim normal bitkisel bütün ilaçları denedim yine olmadı inşallah olur dualarıniza benide katın lütfen ismim rabia
Bu arada birgebeningünlüğü jeli hiç önermem bende çok feci enfeksiyon yaptı o jel hamilelik de olmadı

Teşekkür ederim canım benim uyarın için inşallah böyle şeylere gerek kalmadan olur
İnşallah cnm aslında em güzeli gerçekten kadın genital bölgenin tam anlamıyla ıslanması oda ön sevişme falan olması lazım ama evlilikte bir süre sonra iş hemen sonuca gidiyo kadının tam anlamıyla hazır olması cinsellikte gebeliği kolaylaştırıyor

Doktor önerdi. Kuruluk tahriş yaptığı için ben çok enfeksiyon kaptım. Jelden sonra hiç enfeksiyon olmadı ve ikinci ay hamile olduğumu öğrendim.

Doktorun önerdiği şey nasıl enfeksiyon yaptı deniyor anlamadım. Mantar vs varsa onlar için de tedavi olmuş olmanız lazım.

Ben mantar için krem kullandım. İlişki için de gleitgelen kullandım sonra da enfeksiyon vs kapmadım. Bunu bana kadın doğum doktorum önerdi. Bildiğin doktorun önerdiği eczaneden alınan bir ürün bu. İçeriği de diğerlerine göre düzgün sperm öldürmüyor.

Siz gynoseed jelden mi bahsediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…